Düzce///81

umarım canım bıgun tanışmak nasıp olur ben senı fotolardanda olsa tanıdım laf aramızda hoş bı bayansın .. ben senı bekar zannetmıştım kuçuk duruyorsunda kaydirigubbakcemile5 sevgılerımle

teşekkürler gülse ablacım 24 yaşındayım 4 yaşındada bi oğlum var yazın bi buluşma olurda denk gelirse tanışırız inşa.s.

slm bayanlar asılsınız ara ara düzce sayfası nerelerde sürünuyo vallahi nerelerdesiniz bayramdı falan dedik baramda bitti arada ugrayın bayanlar slm hepinize

selam hemşolar bütüüün düzceye boluya selam taşını toprağını özlediğim memleketim

düzcede yaşayan arkadaşlar düzcede resim çekip burada yayınlarlarsa çok güzel olur kediciğin çektiği resim çok güzel olmuş paylaşımın için saol kedicik

teşekkürler gülse ablacım 24 yaşındayım 4 yaşındada bi oğlum var yazın bi buluşma olurda denk gelirse tanışırız inşa.s.

canım duzcemın guzel hatunları selamlar nasılsınız
ayy maşallah dıyelım ALLAH bagışlasın canımm ...inşallah canım inşallah goruşuruz sevgılerımle a.s.

slm bayanlar ben arada ekliyorum resim falan atikacıgım zaten doyamadım düzceye soguktu bıde ama encok seni annemi ve kardeslermi gordugume sevındım yazın doya doya kalırız memleketımızde ınsallah

slm bayanlarnasılsınız bakalım birseneyi daha bitirdik hepberaber yeniyıl hepimiz için cokk güzel olur inşalllah

bu akşam tv de bolu dağını gördüm bu bile beni heyecanlandırdı ah ah memleketimin kar ını bile çook özlemişimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…