Düzce///81

allah sana kolaylık ve sabır versin
bizimkide tek başına yürümüş eşim görmüş şaştım
pek ilğilenmiyom artık
neyse sinir etmeyelim kendimizi yazıpta

kedicik.sende aman dikkat et kendine.stresi birak hayata bak.takma kafana...hasta olursan kim bakar sana canim.birazda kendimizin doktoru olmaliyiz aslinda.tekrar gecmis olsun....
melis hg aramiza....duzcenin neresindensin....

hoşgeldin melis düzcenin neresindensin merak ettim herkes nereli olduğunu yazsın ben düzcenin sinirci köyüne bağlı çakmanlar mahallesindenim çarşıya yakın bir köy

kedicik.sende aman dikkat et kendine.stresi birak hayata bak.takma kafana...hasta olursan kim bakar sana canim.birazda kendimizin doktoru olmaliyiz aslinda.tekrar gecmis olsun....
melis hg aramiza....duzcenin neresindensin....

güzel dileklerin için saol denefcim biraz hasasım sanırım oyüzden herşeyi takıyorum kafama,
buarada melis hoşgeldin

kediçik81 sevindim tahlillerinin iyi çıktıgına
neler takıyon bakalım kafana
sende k.valide bağdurumusun yoksa
ben pazartesi gidecem bakalım ne diyecek dr

saol gündüzüm umarım sende iyisindir yok benim kayınvalidem çokşükür iyidir zaten uzagız senede bir görüyorum sorun yok yani ben biraz hassasım herşeyi takıyorum kafama herkeze slmlar

slm hemşehrilerim valla nezaman gelsem kimsecikler olmuo neyse bidahaki sefere inş...bu arada hg melis 23 bende arkadaşlar gibi merak ediorum düzcenin neresi ben çilimli liyim

selam hanimlar
bende Düzce'liyim, kalici konutlarda oturuyorum.
kk'de bu kadar cok oldugumuz bilmiyordum cok sevindim.
sevgiler

slm kızlar nerelerdesiniz yav niye denk gelemioruz hiç:çok üzgünüm:bu arada melis 23 ve dilarda arkadaşlarıma hoşgeldiniz diyorum ve bende düzcenin çilimli ilçesinden olup üsküdarda oturuyorum sevgilera.s.

selam hanimlar
bende Düzce'liyim, kalici konutlarda oturuyorum.
kk'de bu kadar cok oldugumuz bilmiyordum cok sevindim.
sevgiler

hoşgeldin arkadaşım aramıza
kalıcı konutların hangi bölgesin desin annemlerin de 6.bölğe galiba
en tepede kalıyor baktığında
yaza görüşmek üzere

ulaaaaaaaaaa kızlar bi görünüyor bi kayboluyorsunuz haaaaaaaaaaaa

slm hepinize bayanlar bir bakıyım dedim misafirim vart oyuzden pek giremiyorum yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz buarada

selam kızlar....nasılsınız.yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz....evet ya kimsecikler yok .bende kaçar...ALLAHA emanet olun..

ne zaman gidiyorsun topram..ben bu tatil gidemicem...nasip olursa anacım gelecek bana .... denef zaten zavallım çalışmaktan bir yere gidemiyor..:1no2:

ne zaman gidiyorsun topram..ben bu tatil gidemicem...nasip olursa anacım gelecek bana .... denef zaten zavallım çalışmaktan bir yere gidemiyor..:1no2:

asıl gitmeyecektimde kızkardeşimin kayınvalidesi vefat etti dün topraga verdiler gidemedik cenazeye
eşimin anasını dr kontrölüne götürdük de
cuma günü kısmet olursa bakalım
gidip baş sağlıgı dileyecez fırsat bulursamda kankime uğramayı düşünüyorum
annen gelirse benden slm oldu
söyle teyzeye denefle bizim köye anneme gezmeye gitsinler arkadaş olurlar bu arada:1hug:

yaza geldiğimde annemle annene gitmeyi düşünüyorum

gündüzüm geçmiş olsun neyin var o kadar dert hasta ediyo işte insanı sonuçları yaz bende merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…