Düzce///81

gündüzüm geçmiş olsun neyin var o kadar dert hasta ediyo işte insanı sonuçları yaz bende merak ettim

gündüzüm senin tahliller neoldu bellimi merak ettim

arkadaşlarım ilğiniz için sağolunuz
gitmedim rendevuyu iptal ettim
etfela gitcektim eşim dedi birşeyin yok diye yoolayacaklar seni dedi
düzceye gidip geldikten sonra eşimin buldugu özel yere gitçem
a dan z ye tarıyorlarmış yani ilğileniyorlarmış
düzcemden geleyim gitçem 30 ocakta annemin sonuçlarını alıp gitçez geldiğimde de kendim için

günaydın düzcem günaydın arkadaşçıklarım
eşim işlerini hallederse bugün düzceme gitçez
olmazsa yarın hihoyyyt

senin adına sevindim gündüzüm nasılsın moralini iyi gördüm düzceye gideceksin ondan heralde düzceye bizdende selam götür emi

senin adına sevindim gündüzüm nasılsın moralini iyi gördüm düzceye gideceksin ondan heralde düzceye bizdende selam götür emi

tm canım asıl gitmeyecektik te
kızkardeşimin k.validesi vefat etti
gidemedik cenazeyede eşimin anasını dr ye götürmüştük o gün
şimdi gitmezsek ayıp olur
ablamın k.validesinin cenasesinde bulunmuştuk yani
yarın direk ereğliye geçecez sonra annemlere
ya kızlar bu yaz ayarlayalım kendimizide düzcede toptan buluşup tanışalım ya
şimdiden ayarlayın kendinizi
morelim desen atikacım hep aynı 1,5 aydan beri yorgunum
birde seni düşünmeden de edemiyorum ya
neyse canım özelden görüşürüz oldu:1hug:

slm kızlar nasılsınız kimsecikler yok yine gerçi saatte bi hayli geç olmuş neyse kendinize ii bakın hemşerilerim benim :1hug:

Müzeler
Konuralp Müzesi: Batı Karadeniz’in tek antik Kenti olan Konuralp Düzce’nin beldesi ve iç içe Antik Roma Kenti olan ” Prusias Ad Hypium” üzerine kurulmuştur. Konuralp müzesinde, 1825 adet arkeolojik, 456 adet etnoğrafik, 3837 adet sikke olmak üzere toplam 6118 adet eser bulunmaktadır. Bu eserler müze bahçesi, arkeoloji, etnoğrafya, taş eserler salonları ile sikke bölümlerinde sergilenmektedir.
Müze Tel: (+90-380) 212 38 17
Cami ve Türbeler
Konuralp Beldesi’nde bulunan Konuralp Camii 14. yy’ da yapıldığı bilinmektedir. Yüz yıl kadar önce Dilaver Ağa isimli bir şahıs tarafından onarılarak bugüne kadar korunabilmiştir. Konuralp Türbesi, Karaköy Türbeleri, Cumayeri ve Ahmet Dede Türbesi Düzce’nin önemli türbeleridir.
Mağaralar
Düzce’nin Akçakoca ilçesinin 8 km. güneydoğusundaki Fakıllı Köyü’nde bulunan Fakıllı Mağarası ilgi çekmektedir. Mağaraya, 1 metre yüksekliğinde, 15 metre uzunluğundaki bir galeriden ulaşılmaktadır. Hala doğal özelliğini koruyan mağaranın içinde çeşitli yönlere giden galeriler, ilgi çekici sarkıt ve dikitler mevcuttur

slm bayanlar buara pek ugrayamıyorum işgüç yada gezmektn neler yapıyosunuz bir iki gündür burda hava iyiydi birgüzel gezdim sizler neler yaptınız kimse ugramamış bakıyorumda aynı gibi

ben geldim kızlar hihoyyyt
bugün düzceden döndük saat 10,00 otobüsüne bindik
13,00 filan gibi indik of off gelesim gelmedi vallah
neler yaptım
gittiğim gün saat 13,00' köyüme vardım baba ocağına
pazar evdeydik annemle ekmek attık fırına sonra eşim ve çocuklarla tepecik köyüne gezmeye gittik çamurda yürüyüş yaptık
bir görseydiniz çocuklarımın üstü hep çamurdu :roflol:
koştular zıpladılar kamaraya çektim onları
pazartesi zonguldak ereğlisine gittik kızkardeşimin k.validesi için başsağlıgına
oralarda güzelmiş
salı evdeydik kızkardeşim geldi kahvaltı yaptık ve kızkardeşimin evine gittik
o akşam oarad kaldık ve bugünde evimdeyim ne yazıkki
kankim denefimin yanına gittim ama geç kaldım biraz yoktu
çıkış saatini yakalayamadım malesef kısmet değilmiş
neyse bir dahaki sefere evine inşallah:sm_cool:

benden bu kadar sizlerden ne haberler bakalımkaydirigubbakcemile5

ooo gündüzüm hoşgeldinn oh neiyi yapmışsın değişiklik olmuştur senin içinde çocuklar içinde ekmek attık deyince nasılda canım çekti anneciğimin misgibi ekmeklerini olsada yesem gece gece nasılda canımı istettin hınzır seni

günaydın düzceliler...nasılsıınız..gündüzüm gı bekledim seni.kaç ta geldin iş yerime.cumartesi ben 5 de çıkıyom.artık dedim gelmeyecek...

gündüzüm dönmüşsün ne güzel terapi olmuştur senin için gidince vakit çabuk geçiyo gelirken zor geliyo ayrılık köy ekmeğini bende çok seviyorum benimde annem geldi getirmiş köy ekmeği mis gibi annem canım benim iyiki var çok seviyorum

Offffff offffff kadınlar kulünü gezerken Düzce'li ve Düzce ile ilgili yazıları gördüm. İçim gitti içim...
Şimdi orda olsam dedim anacığımın dizinin dibinde..havasını solusam dedim, suyundan içsem....Ama nerdeeeee. çok sık gidemiyorum ki maalesef çalışıyorum. Ama içimde müthis Düzce özlemi var. Arada 650 km....:CüvCüv:

slm bayanlar mordabirrenk hoşgeldin aramıza hepimizde var özlem bizde burda özlemimizi paylaşıyoruz biryerde iyide oluyo paylaştıkça rahatlıyo insan hepiniz sevgiyle kalın

mordabirrenk hoşgeldin burdanda özlem giderebilirsin canım sen baya uzakmışsın ama antalyada güzel şehir sevdiklerin uzak olunca bülbül misali oluyoruz ben birbuçuk saatlik uzaklıktayım yinede zor geliyo

selam topraklarım...

topram gündüzün karanlığı ooo ne güzel enerjiyi depolamışsın...ne mutlu sana...ama kardeşim denefi görmeden nasıl geri döndün..:mymeka:

Günaydın Düzce'liler..
Günaydın,günaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır! :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…