Günaydın Düzce'liler..
Günaydın,günaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır! :1hug:
ooo gündüzüm hoşgeldinn oh neiyi yapmışsın değişiklik olmuştur senin içinde çocuklar içinde ekmek attık deyince nasılda canım çekti anneciğimin misgibi ekmeklerini olsada yesem gece gece nasılda canımı istettin hınzır seni
Günaydın Düzce'liler..
Günaydın,günaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır! :1hug:
selam topraklarım...
topram gündüzün karanlığı ooo ne güzel enerjiyi depolamışsın...ne mutlu sana...ama kardeşim denefi görmeden nasıl geri döndün..:mymeka:
günaydın düzceliler...nasılsıınız..gündüzüm gı bekledim seni.kaç ta geldin iş yerime.cumartesi ben 5 de çıkıyom.artık dedim gelmeyecek...
ay canım ya hakkını helal et oldumu canım ya
aklıma gelseydi yazmazdım ya
yakınımda olaydın vallah getirirdim sana tattırmak için
ne üzüldüm şimdi ya benneyaptımki
slm topraklarım...biz sakaryalılar olark buluştuk..fotoları merak edenler varsa haydi buluşma haberlerine bi bakınŞeniz
aaaaaaaaaa :mymeka: nisbetmi yapıyon kız bize aaaaaaaaaaa
kötükedihüso kızcam ama hııııııııııııı -tatlicadiarzu-
umarım güzel bir buluşma olmuştur bakarım birazdan
olamamı topram süperdi valla...kıskanma cicim sende gel ist şurası....yerimseniben
[
ist şurası da arabam olsa biner gelirdim vallah
yok işte ne yapam senağlama
yaza görüşelim kız topram he :1hug:
slm bayanlar bende baktım fotolarınıza haydeç çok güzel çıkmışsınız dostlugunuz daim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?