Düzce///81

o kadar karamsar olma diyeceğim ama bende çok karamsarım bu aralar haksızlıklara tahammül edemiyorum ruhen çöküntü halindeyim bu dünyada yalan konuşanlar daha iyi yer ediniyo toplumda haklıysan dürüstsen sen yer edinemiyosun bu toplumda buda beni üzüyor ne olursa olsun burda birbirimizle dertleşip birazda olsa rahatlayalım napalım artık senin neyin var dilinde uyuşma yazmışsın acaba nedenleri neden olabilir sonuçları bende çok merak ettim iyi olursun inşallah gündüzüm

hihoyyythihoyyytSlm kızlar hemen paylaasyım dedim dostlarımla kocacım bana laptop almıs sevgililer gunu hediyesi biraz erken oldu ama olsun cok mutlu oldumhihoyyyt

Canım hiç yakısıyormu agzına bu kelimeler senin ben hiç yakıstıramadım sana bu lafları

canım ya çok bunalımdayım
birde bu boyun ağrılarım dilimde uyuşukluk ne bileyim işte
atikanın dediği gibi bu dünya yalancıların dünyasısenağlama

haklısın canım arkadaşım benimde haksızlıklara karşı tahammülüm yok onun için kötüyüm
cevremdekiler yalan dolan konuşuyorlar bende yalanlarını çıkarınca üstüme üstüme geliyorlar dürüst olanı kimse istemiyor
bende ikiyüzlülüğü yalanaı düzen bazlıgı sevmediğim için foyaları ortaya cıkıyor hayde g.karanlığı fessat kıskanc filan
bıktım canımdan yaşamaktan yıldım artık
işte sonunda beni ne hale getirdiler
şurda 1 aydan beri boyunlarımdan başımı kaldıramıyorum
bu sabah yattım insanın uykuda bile başı dönermi ya
surat surat inmediğim için aşağıya kayın peder diyormuşki
eeeeeeeeee bakma süresi dolduya onun için gelmiyor diyormuş açtım ağzımı
hastayım hasta dedim sizin hiç birşeye inançınız yokmu dedim
siz hasta olununca iyide ben hasta olunca neden inanmıyorsunuz hastalıgıma deyip laf söyleyip yukarı çıktım evime
kötükedihüso kızkınım eşimin tarafına kızgın
onun için bu yuvamda oturmak içimden gelmiyor
eşim bugün dese taşınıyoruz dünyalar benim olacak senağlama

elde değil kediçiğim ya
inadına üstüme üstüme geliniyo kötükedihüso
sinirlenmiyçem diyom yok yok biryerden birşey çıkarıp laelaelaelaelae oluyom böyle

gündüzüm çok geçmiş olsun...bak bu baş dönmelerin falan hep stresten...çok kafaya takıyon kankim.bi dahamı geleceksin bu hayata.kendine acımıyosan çocuklarına acı bari....sana bişey olursa merak etme hemen bulurlar yerine yeni eş...üzme kendini tatlum

hihoyyythihoyyytSlm kızlar hemen paylaasyım dedim dostlarımla kocacım bana laptop almıs sevgililer gunu hediyesi biraz erken oldu ama olsun cok mutlu oldumhihoyyyt

oh oh ne güzel.güle güle kullan...çok şanslısın biz öle hediye işlerini unuttuk bacım...senağlama

doğrusun kankim vallah 3_4 günden beri inmiyom yanına
eşime ne diyo bilmem ama yüzü asık gibi
ne oldu birşeyemi canın sıkkın diyom
yok yoruldum çok çalıştım filan diyo
ama eserlerini görmüyorlar
inan kankim çıldırmamaya çalışıyom
dün akşam eşimle indik yanına
içtiği ilaç kapını sobanın arkasına atmış ben de alıp atmadım
bir iki kere aynı şeyi yaptı uyardım
ama dinleyen kim aklınca kendisini görmeye gelenlere
bakın süpüren toplayanmı var demesi
değerimi anlasınlar diyom ama yok anlamazlar

gündüzüm yine dertlenmişsin napalım üzüntülerimizi paylaşalım ki azalsın dimi canım takma kafana diyecem yinede takılıyo ortamını değiştirmöeye bak yavaş yavaş canım allah kolaylık versin seni anlayabiliyorum canım

arkadaşlar kardeşim askerden geliyor bu yüzden çok sevinçliyim bir terslik çıkmazsa cumaya düzcedeyim allah hepinizi sevdiklerinize kavuştursun

arkadaşlar kardeşim askerden geliyor bu yüzden çok sevinçliyim bir terslik çıkmazsa cumaya düzcedeyim allah hepinizi sevdiklerinize kavuştursun
ay ne güzel bir haber hadii gözün aydın canısı
bol bol hasret gider kardeşinle
annenlere benden slm canısı

ne yapalım canım buda bizim kader yolumuzmuş
benim sonuçlarım çıktı gittim dr ye bana boyun fıtıgı başlangıcı dedi
şuan ameliyatlık işin yok dedi
ilaç verdi kullan dedi ağrıların geçmezse gel dedi
bakalım zaman ne gösterecek

evet atikacıgım sonunda geliyo çok özledik onu benim içinde öppp yanınızda olamıyacagım için çok üzgünümmm

gözünüz aydın canım..ALLAH bütün askerin yardımcısı olsun...dualarımız onlarla..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…