geçmiş olsun gündüzüm inşallah iyi çıkar tomografi
senağlama galiba ecel yanı başımda senağlama
Canım hiç yakısıyormu agzına bu kelimeler senin ben hiç yakıstıramadım sana bu lafları
o kadar karamsar olma diyeceğim ama bende çok karamsarım bu aralar haksızlıklara tahammül edemiyorum ruhen çöküntü halindeyim bu dünyada yalan konuşanlar daha iyi yer ediniyo toplumda haklıysan dürüstsen sen yer edinemiyosun bu toplumda buda beni üzüyor ne olursa olsun burda birbirimizle dertleşip birazda olsa rahatlayalım napalım artık senin neyin var dilinde uyuşma yazmışsın acaba nedenleri neden olabilir sonuçları bende çok merak ettim iyi olursun inşallah gündüzüm
hihoyyythihoyyytSlm kızlar hemen paylaasyım dedim dostlarımla kocacım bana laptop almıs sevgililer gunu hediyesi biraz erken oldu ama olsun cok mutlu oldumhihoyyyt
gündüzüm çok geçmiş olsun...bak bu baş dönmelerin falan hep stresten...çok kafaya takıyon kankim.bi dahamı geleceksin bu hayata.kendine acımıyosan çocuklarına acı bari....sana bişey olursa merak etme hemen bulurlar yerine yeni eş...üzme kendini tatlum
ay ne güzel bir haber hadii gözün aydın canısıarkadaşlar kardeşim askerden geliyor bu yüzden çok sevinçliyim bir terslik çıkmazsa cumaya düzcedeyim allah hepinizi sevdiklerinize kavuştursun
gündüzüm yine dertlenmişsin napalım üzüntülerimizi paylaşalım ki azalsın dimi canım takma kafana diyecem yinede takılıyo ortamını değiştirmöeye bak yavaş yavaş canım allah kolaylık versin seni anlayabiliyorum canım
arkadaşlar kardeşim askerden geliyor bu yüzden çok sevinçliyim bir terslik çıkmazsa cumaya düzcedeyim allah hepinizi sevdiklerinize kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?