Düzce///81

ist soğuk ve yağmur var benimde dışarı çıkasım gelmiyor ekmek almaya dahi
eşime tel edemde gelirken alsın :roflol:
evet can sıkıcı bir hava 19 ilk cemre düşecek sonram ilkbahar ay ay
günler aylar birbirini ne çabuk kovalıyor ya of of
yavaş yavaş aksa ya
günler,ayları kovalamasa aylarda yılları ya

gündüzüm canım salla gitsin ya....atarsa atsın dursun orda.....sen niye görüyonki.seni bilen biliyo.onun atıgınıda biliyorlardır...bak guzum beterin beteri varmış....kaynanamın durumu baya agır...hiiç bi tarafı çalışmıyo.ya öle hastan olsaydı ne yapcaktın.akşamları kaynananın yanına gitsemolmuyo,, gitmesem olmuyo ....gitsem benim işlerim kalıyo...ama artık evide saldım.her tarah darmadagın.benim durumun daha berbat.ama şunu demek istiyom sana bi dahamı gelcez guzum bu dünyaya.görmüyom duymuyom konuşmuyom.sende öle yap.kimse kimseye aferim demez bacım...sen kendini üzdügünle kalırsın..

doğrusun canım bende 3 gündür öyle yapıyorum vallah
suratı asık ama aldırış etmiyom
dün tam dr ye gitçem k.pader gelmiş kapıma
eeeeeeeeeee gelin işte anan ne olcak ne gibi dedim ilaç almak için raporun günü dolduda
eşimle onu uğraşıyoz cumartesiye özel hastaneden rendevu aldık rapor beklememek için
kayın peder eeeeeeeee kim getirçek ananı dr ye işte n........ getirirmi bakalım
hafta içi götürseydik eeeeeeee dedim nasıl gitçek taksi tutacakmışız
hadi ya dedim kim uğraşçak anneyle dedim tek başıma uğraşamam dedim
eeeeeeeeeeee a.... abin evde ya onla dedi
o zaman evdeyse götürün dedim ben uğraşamam
ne diye o zaman telaşa kaptırıyon insanı dedim şimdiye kadar annemi ötekilermi götürmüş dedim
biz ne için uğraşıyoz senin eşime itimatın güvençin yok dedim
sen eşimi beni düşünmüyon dedim
getiren götüren biz akıl verenlerin çok dedim susutu
akşamda eşim işten geldi yemek yedik konuşulanları söyledim
kızdı şimdiye kadar onlarmı götürmüşte dedi şimdi benim götürmeyeceğimmi tutmuş dedi
artık içime de atmıyorum söylüyorum böyle adaletsizlik olurmu ya
demekki olunuyor
eşimle aşağıya indik dün akşam dile getirdi ama kayınpeder duymuyor eşimi lafa laf katıyor ötekinin desen suratı asık banane canım aaaaaaaaaaaa
kendi kızlarının rahatsızlıgını düşünüyor gelmeyin hastasınız ben iyiyim diyor o zaman banada ihtiyacın yok
boyun fıtıgı başlangıcı olmuş boynum
2 küçük yavrum var kim düşünür onları kimse
eşimde artık çocuk değil dün akşam babasına tertipli olun temiz olun dedi bak eşimin boynu tutuk hasta yazık değilmi dedi
ilk defa savundu beni şaşırdım vallah
sanada kolay gelsin kankim

eşimde artık çocuk değil dün akşam babasına tertipli olun temiz olun dedi bak eşimin boynu tutuk hasta yazık değilmi dedi
sanada kolay gelsin kankim[/QUOTE] dipdibe olunca çok zor gündüzüm önemli olan eşinin seni anlaması siz birlik olduktan sonra gerisi vız gelir tırıs gider napalım bizimde kaderimiz böyle ne yapsak olmuyo biz kötüyüz boşverelim ne derlerse desinler ama kafaya takılıyo işte psikolojimiz bozuldu bir kere

sanada kolay gelsin kankim
dipdibe olunca çok zor gündüzüm önemli olan eşinin seni anlaması siz birlik olduktan sonra gerisi vız gelir tırıs gider napalım bizimde kaderimiz böyle ne yapsak olmuyo biz kötüyüz boşverelim ne derlerse desinler ama kafaya takılıyo işte psikolojimiz bozuldu bir kere[/QUOTE]
evet canım artık bezdim vallah 4 ay'dan beri bu konulardan sıkıldım ya
ne gadar değerli bi hastaymış bu ya
herkesi bi dert aldı gidiyor yanim emir verenleri çok ezilenler biz kötükedihüso
k.valideye dedim babamın amacı ne diye konuştuk
bana aman sakın n...... anlatıp üzme oğlumu kızmasın dedi eeeeeeeeeeee
öyleyse benim ne suçum var dedim babamın öyle konuşupta beni kızdırmaya dedim bana yazık değilmi dedim
ben derdimi eşime anlatmayacamda ne yapçam dedim
benim yukarımdakileride mal mülk telaşesi sarmış babalarından hak istiyorlarmış aklıma gelen başa geliyor niyetleri apaçık meydana çıkmaya başladı işte bu konuda karışmayacam
ne halleri varsa görsünler ben eşimi uyardım
kardeşlerine fazla güvenme diye çünkü çok güveniyor

slm bayanlar takmayın kafanıza üzmeyin kendinizi sonra kendiniz hasta olursunuz
kediçik takmamak elde değil be gülüm allah ıslah etsin onları kötükedihüso

bugünmü gidiyorsun yoksa haftayamı canım
yeni gördüm canım yazını cuma öğleden sonra yola çıktım şuan düzcedeyim ama kardeşim gelmedi çok merak ediyoruz onu ilk önce ıspartaya yolladılar altı gün sayılmıyo altı gün geö gideceksin demişler çok moralimiz bozuldu ama sağ salim gelsinde askerden altı günde geçer diyoruz bakalım hayırlısı inşallah sürpriz yapar erken gelir ben fırsat bulursam yine bakarım arada kkya

oooo atikacıgım negüzel oradasın slm söyle ordakilere özledim sizi bugun açamadım msnyi görüşelim en kısa zamanda tadını çıkar oraların

anaaaaa.2 gündür kimsecikler ugramamış topigimize.alooo kızlar nerdesiniz.kaydirigubbakcemile
ben geldim...ve gidiyorum.umarım akşam bu sayfayı açtıgında yazmış olursunuz.topigimiz ıssız kalmış ya.....hihoyyyt

ben geldim yine neredediniz bayanlar burda şuan kar var ama azaldı şimdi dışarıyı seyrettim biraz siz neler yapıyosunuz

iyi akşamlar düzceliler.
atikacıgım kardeşin geldimi merak ediyom.umarım sag salim sizlere kavuşmuştur..

bende geldim kediçik o karın güzelliğini bende syrettim çok güzel yağdı lapa lapa
ama şimdik yok :1no2:
bu arada neler yaptınız görüşmeyeli hatunlar

slm bayanlar atika keyfin yerinde negüzel benim içinde eğlen ama yakında geliyorum dönüşüm muhteşem olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…