ne demek hoşgeldin düzcemizin sayfasınaa.s.merhaba arkadaşlar bende düzceliyim antalyada yaşıyorum sizleri burda görmek çok güzel :) aranıza kabul ederseniz sevinirim.
hoşgeldin sayfamıza katılımının devamını beklerizslm düzceli bayanlar bende düzce çilimlidenim aranıza yeni katıldım hemşerilerimle burada buluşmak güzel. sevgiler....a.s.
merhaba arkadaşlar bende düzceliyim antalyada yaşıyorum sizleri burda görmek çok güzel :) aranıza kabul ederseniz sevinirim.
slm düzceli bayanlar bende düzce çilimlidenim aranıza yeni katıldım hemşerilerimle burada buluşmak güzel. sevgiler....a.s.
düzcenin neresindensin sende baya uzakmışsın gurbetlik çok zor ama antalyada güzel şehir sevdiklerinden ayrı olmak zor geliyo insana ama insanın doğduğu yer niye başka oluyo çünkü orada çocukluk ,gençkızlık anılarımız var acısıyla tatlısıyla insan gördükçe avutuyo kendini unutulmuş birer birer eski dostlar eski dostlar ne bir selam ne bir haber eski dostlar eski dostlarTeşekkür ederim arkadaşlar umarım burada güzel dostluklar olur inanın çok özledim düzceyi
Aslında ben Düzceliyim ama Ankarada doğdum büyüdüm ailemde Ankarada yazları, bayramlarda hep Düzcede oluruz. Birde 1 yıl orada öğretmenlik yaptım. Akrabalarımız, kuzenlerim hep orda artı köyde evimiz var annem devamlı gider gelir benide oraya bağlayan bişeyler var ve çok severim Düzceyi nede olsa oralıyız. Konuralpi geçince laz köyleri var belki bir çoğunuz bilir Embiyalar köyündeniz.düzcenin neresindensin sende baya uzakmışsın gurbetlik çok zor ama antalyada güzel şehir sevdiklerinden ayrı olmak zor geliyo insana ama insanın doğduğu yer niye başka oluyo çünkü orada çocukluk ,gençkızlık anılarımız var acısıyla tatlısıyla insan gördükçe avutuyo kendini unutulmuş birer birer eski dostlar eski dostlar ne bir selam ne bir haber eski dostlar eski dostlar
canım hoşgeldin birde gelinimiz olduMerhaba kızlar..bende Düzce'li değilim ama Düzce geliniyim.Ankara'dan buraya transfer oldum.Tanışmaktan mutluyum..
Teşekkür ederiz hoşbulduk :) iyiyiz çok şükür sizleri sormalı.merhaba düzceli bayanlar nasılsınız görüşmeyeli bu arada yeni arkadaşlar katılmış aramıza sanesni,celinecnn ve harbi81 hepiniz hoş geldiniz bu arada harbi81 benim ablam olur senayda da halam olur yakında tüm sülaleyi toplayacam her neyse senayda ve harbi81 sizleri burada umarım daha çok görürüz. ee bayanlar görüşmeyeli neler yaptınız?
canım hiçmi gelmiyon düzceye ya ara verme atla gel vallahTeşekkür ederim arkadaşlar umarım burada güzel dostluklar olur inanın çok özledim düzceyi
Merhaba kızlar..bende Düzce'li değilim ama Düzce geliniyim.Ankara'dan buraya transfer oldum.Tanışmaktan mutluyum..
Birde unutmadan sormak istediğim yeni iletiler cevaplandığında mail sistemiyle haber verilmiyor mu acaba?siteyi daha çözemedim de?:uhm:
Merhaba kızlar..bende Düzce'li değilim ama Düzce geliniyim.Ankara'dan buraya transfer oldum.Tanışmaktan mutluyum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?