Düzce///81

Teşekkür ederim arkadaşlar umarım burada güzel dostluklar olur inanın çok özledim düzceyi
düzcenin neresindensin sende baya uzakmışsın gurbetlik çok zor ama antalyada güzel şehir sevdiklerinden ayrı olmak zor geliyo insana ama insanın doğduğu yer niye başka oluyo çünkü orada çocukluk ,gençkızlık anılarımız var acısıyla tatlısıyla insan gördükçe avutuyo kendini unutulmuş birer birer eski dostlar eski dostlar ne bir selam ne bir haber eski dostlar eski dostlar

Aslında ben Düzceliyim ama Ankarada doğdum büyüdüm ailemde Ankarada yazları, bayramlarda hep Düzcede oluruz. Birde 1 yıl orada öğretmenlik yaptım. Akrabalarımız, kuzenlerim hep orda artı köyde evimiz var annem devamlı gider gelir benide oraya bağlayan bişeyler var ve çok severim Düzceyi nede olsa oralıyız. Konuralpi geçince laz köyleri var belki bir çoğunuz bilir Embiyalar köyündeniz.

Merhaba kızlar..bende Düzce'li değilim ama Düzce geliniyim.Ankara'dan buraya transfer oldum.Tanışmaktan mutluyum..

merhaba düzceli bayanlar nasılsınız görüşmeyeli bu arada yeni arkadaşlar katılmış aramıza sanesni,celinecnn ve harbi81 hepiniz hoş geldiniz bu arada harbi81 benim ablam olur senayda da halam olur yakında tüm sülaleyi toplayacam her neyse senayda ve harbi81 sizleri burada umarım daha çok görürüz. ee bayanlar görüşmeyeli neler yaptınız?

Teşekkür ederiz hoşbulduk :) iyiyiz çok şükür sizleri sormalı.

Teşekkür ederim arkadaşlar umarım burada güzel dostluklar olur inanın çok özledim düzceyi
canım hiçmi gelmiyon düzceye ya ara verme atla gel vallah
demek antalya'ya evlisin embiyalar köyünü bilirim ama hiç gitmedim şekerpınar köyünde de arkadaşım vardı 1 sene önçe vefat etti yine bir arkadaşım var o köye ev yaptı ist den oraya taşınacak bu yaz gelirsen düzceye görüşelim kısmetse
bu arada aramıza hoşgeldin canım bende kaymakçı köyündenim

[
Merhaba kızlar..bende Düzce'li değilim ama Düzce geliniyim.Ankara'dan buraya transfer oldum.Tanışmaktan mutluyum..

oy oy düzcemin gelini hoşgeldin canım aramıza neresindensin düzcenin
öğrenebilirmiyim mahsuru yoksa
merkez'se rahatsız ederdik seni :roflol:
neyse buralarda görmek isteriz he
gelmemezlik yapmayın oldumu canısı

Hoşbuldum atıka,gündüzün karanlığı..güzel dilekleriniz için teşekkürler..Ben kalıcı konutlardayım kızlar.adım Canan .Sizlerinkini de öğrenebilir miyim acaba?Tanışmayı buluşmayı çok isterim neden olmasın..kaydirigubbakcemile5

Birde unutmadan sormak istediğim yeni iletiler cevaplandığında mail sistemiyle haber verilmiyor mu acaba?siteyi daha çözemedim de?:uhm:

Birde unutmadan sormak istediğim yeni iletiler cevaplandığında mail sistemiyle haber verilmiyor mu acaba?siteyi daha çözemedim de?:uhm:

şimdi canım anlata bildiğim kadarıyla anlayabilecenmi bilmem
şimdi
yorumlarını okuman için ve yanıtlarını okuyabilmen için
sağ üst köşede rumuzunun üstüne tıklıyorsun ve
karşına Ziyaretçi Mesajları,Hakkımda,İstatistik,Arkadaşlar,İletişim Bilgileri,KKTecrübe,Blog»yazıları çıkacak
İstatistiküstüne tıklarsan
hangi konulara yorum yapmışsın takip edebileceksin
ve diğerleriylede istediklerinide takip edebileceksin
örnegin:İletişim Bilgileriden istediğin üyeye özel mesaj ve ziyaretçi mesajı atabilirsin
Arkadaşlarda arkadaş olduklarınını gösterir
anlatabildimse ne mutlu bana
kalıçı konutların neresindesin canım
haftaya düzcedeyim ama uzun kalamayacagım
cumartesi gelip pazar döneceğim satış yapıyoruz da birşeyler getirecegim
şimdi merak edeceğinden pike satıyoruz canım
yaza geldiğimde görüşelim oldu

İstatistik:buradan celinecnnyazdığı cevap konularını ve kendi konularını takip edebilirsin canım

Son düzenleme:
slm bayanlar gecenin bir vakti yazıyorum canım çok sıkkın uykuda tutmuyor atikacığım yaşadıgımız bu haksızlıgı unutmıcam neden hep çakallar bizi buluyo anlamadım ama allaha havale ediyoum iyiki sen varsın dertleşip konuşuyoruz enazından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…