evet kedicik çok büyük haksızlık yapıldı bize çok ayıp etti yapan inşallah yaptığı hatayı anlarda özür diler ne bileyim böyle bişey olmaz özel haklara tecavüz bu ya çok üzülüyorum insanlar neden kötülük yaparlar bizde sadece ağzımız açık kalbimiz kırık kalıyoruz :1shok::1shok::1shok::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:slm bayanlar gecenin bir vakti yazıyorum canım çok sıkkın uykuda tutmuyor atikacığım yaşadıgımız bu haksızlıgı unutmıcam neden hep çakallar bizi buluyo anlamadım ama allaha havale ediyoum iyiki sen varsın dertleşip konuşuyoruz enazından
canım hiçmi gelmiyon düzceye ya ara verme atla gel vallah
demek antalya'ya evlisin embiyalar köyünü bilirim ama hiç gitmedim şekerpınar köyünde de arkadaşım vardı 1 sene önçe vefat etti yine bir arkadaşım var o köye ev yaptı ist den oraya taşınacak bu yaz gelirsen düzceye görüşelim kısmetse
bu arada aramıza hoşgeldin canım bende kaymakçı köyündenim
[
oy oy düzcemin gelini hoşgeldin canım aramıza neresindensin düzcenin
öğrenebilirmiyim mahsuru yoksa
merkez'se rahatsız ederdik seni :roflol:
neyse buralarda görmek isteriz he
gelmemezlik yapmayın oldumu canısı
Evet Düzceye gidiyorum evlenmeden önce daha sıktı tabi, evlenince biraz seyreldi daha doğrusu şöyle diyeyim sadece bayramlarda ve yazın gidebiliyorum önemli bir şey olmadığı sürece. Şekerpınarda bizim laz köylerinden biri hatta orada benimde anne tarafımdan akrabalarım var. İnşallah Düzcede bulunduğu zamanlarda fırsatım olurda sizde o ara bir buluşma falan düzenlemiş olursanız görüşmek isterim bende. Kaymakçı köyünede çok öncelerden gitmiştim.
İyi hafta sonları herkese :)
hoşgeldin antalyalardan aramıza yeniarkadaşları görmek ne güzel vallahselam düzceli hemşerilerim.....
nasılsınız, düzcem nasıl, oraları öyle özledimki, bide düzceli olupta antalyada yaşayan bir hemşerimi gördüm çok sevindim. bende düzceliyim ve antalyada yaşıyorum....
aynen canısı görüşelim olduHerkese günaydın . Evet aslında fındık zamanıda gidiyorum uygun olursa neden olmasın.
slm topraklarım..slm dostlar..nasılsınız..atika ve kedicik sanırım biraz canınız sıkılmış..inşallah herşey yoluna girer..
denef kısss sesin soluğun çıkmıyor..çok çalışıyorsun çokkk...
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler..
topram gündüzüm görüşemiyoruz..hayırdır..neler yapıyorsun...
ablam ben buralardayım.arada bi bakıyom kaçıyom.sen nirelerdesin .akşam msn dede yoktun bende çok yorgundum çıktım sonra...kib ablam
haydeççim sana kolay gelsin herkesin kendine göre bir telaşı var herkese allah moral vede sağlık versincanım ya ben pek giremiyorum eskisi gibi..işlerim olmasa burayı bensiz bırakırmıyım hiç-tatlicadiarzu- paso tülbent örüyorum...anaıcım söylemiştir belki....
slm topraklarım..slm dostlar..nasılsınız..atika ve kedicik sanırım biraz canınız sıkılmış..inşallah herşey yoluna girer..
denef kısss sesin soluğun çıkmıyor..çok çalışıyorsun çokkk...
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler..
topram gündüzüm görüşemiyoruz..hayırdır..neler yapıyorsun...
canım ben istanbulda oturuyorummerhabalara.s.gündüzün karanlığı açıklamaların için teşekkürler canım..siz Düzce' de ne tarafdasınız?
Hayat sunulan, zaman yaşamaktır... Her insan yaşamak ister ama engel olan yine hayattır... Çok mutlu yaşayan yoktur ama yaşamak en büyük mutluluktur... HEP MUTLU OLUN... En güzel rüyalarınızdan en mutlu sabahlara uyanın... GÜNAYDIN DÜZCE''LİLER GÜNAYDIN HEMŞERİLERİM..
haydeççim sana kolay gelsin herkesin kendine göre bir telaşı var herkese allah moral vede sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?