Düzce///81

evet kedicik çok büyük haksızlık yapıldı bize çok ayıp etti yapan inşallah yaptığı hatayı anlarda özür diler ne bileyim böyle bişey olmaz özel haklara tecavüz bu ya çok üzülüyorum insanlar neden kötülük yaparlar bizde sadece ağzımız açık kalbimiz kırık kalıyoruz :1shok::1shok::1shok::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Evet Düzceye gidiyorum evlenmeden önce daha sıktı tabi, evlenince biraz seyreldi daha doğrusu şöyle diyeyim sadece bayramlarda ve yazın gidebiliyorum önemli bir şey olmadığı sürece. Şekerpınarda bizim laz köylerinden biri hatta orada benimde anne tarafımdan akrabalarım var. İnşallah Düzcede bulunduğu zamanlarda fırsatım olurda sizde o ara bir buluşma falan düzenlemiş olursanız görüşmek isterim bende. Kaymakçı köyünede çok öncelerden gitmiştim.
İyi hafta sonları herkese :)

evet ya ayarlama yapmak gerekir ya
ben fındık zamanında da gidiyorum düzceme bir ayar yapsakta düzce dışında yaşayan
dostlarla düzcemizde buluşup tanışsak diymi
acaba bu yaz gelme ihtimaliniz olurmu görüşelim gercekten

günaydın düzcem
günaydın düzcemin arka sokakları,köyleri, merkez alanı
esnafları,insanları günaydın
ben seni çok özledim düzcemsenağlama
günaydım düzceli arkadaşlarım

selam düzceli hemşerilerim.....
nasılsınız, düzcem nasıl, oraları öyle özledimki, bide düzceli olupta antalyada yaşayan bir hemşerimi gördüm çok sevindim. bende düzceliyim ve antalyada yaşıyorum....

Herkese günaydın . Evet aslında fındık zamanıda gidiyorum uygun olursa neden olmasın.

hoşgeldin antalyalardan aramıza yeniarkadaşları görmek ne güzel vallah
yoklugunuzu hissettirmeyin oldumu can canlar
Herkese günaydın . Evet aslında fındık zamanıda gidiyorum uygun olursa neden olmasın.
aynen canısı görüşelim oldu
haberleşiriz en azından haberdar edelim birbirimizi

slm topraklarım..slm dostlar..nasılsınız..atika ve kedicik sanırım biraz canınız sıkılmış..inşallah herşey yoluna girer..

denef kısss sesin soluğun çıkmıyor..çok çalışıyorsun çokkk...

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler..

topram gündüzüm görüşemiyoruz..hayırdır..neler yapıyorsun...

ablam ben buralardayım.arada bi bakıyom kaçıyom.sen nirelerdesin .akşam msn dede yoktun bende çok yorgundum çıktım sonra...kib ablam

ablam ben buralardayım.arada bi bakıyom kaçıyom.sen nirelerdesin .akşam msn dede yoktun bende çok yorgundum çıktım sonra...kib ablam

canım ya ben pek giremiyorum eskisi gibi..işlerim olmasa burayı bensiz bırakırmıyım hiç-tatlicadiarzu- paso tülbent örüyorum...anaıcım söylemiştir belki....

canım ya ben pek giremiyorum eskisi gibi..işlerim olmasa burayı bensiz bırakırmıyım hiç-tatlicadiarzu- paso tülbent örüyorum...anaıcım söylemiştir belki....
haydeççim sana kolay gelsin herkesin kendine göre bir telaşı var herkese allah moral vede sağlık versin

ne yapam topram pc'mle uğraştım virüs temizledim
uğraşıyom işte ev iş çoluk çocuk işte

merhabalara.s.gündüzün karanlığı açıklamaların için teşekkürler canım..siz Düzce' de ne tarafdasınız?

Hayat sunulan, zaman yaşamaktır... Her insan yaşamak ister ama engel olan yine hayattır... Çok mutlu yaşayan yoktur ama yaşamak en büyük mutluluktur... HEP MUTLU OLUN... En güzel rüyalarınızdan en mutlu sabahlara uyanın... GÜNAYDIN DÜZCE''LİLER GÜNAYDIN HEMŞERİLERİM..

merhabalara.s.gündüzün karanlığı açıklamaların için teşekkürler canım..siz Düzce' de ne tarafdasınız?
canım ben istanbulda oturuyorum
arada bir gelirim düzceme geldiğimde tanımak isterim sizleri
ayarlarız o zaman bir buluşma bi aterslik olmazsa tabi

günaydın canısı sözler çok güzel ve anlamlı
kal sağlıçakla

haydeççim sana kolay gelsin herkesin kendine göre bir telaşı var herkese allah moral vede sağlık versin

sağol atikacım teşekkürler..önce sağlık tabi....sen neler yapıyorsun..biraz canınız sıkılmış belli...

topram sendende haber almak güzel..ama kaçtır bir türlü denk gelip buluşma yapamıyoruzççbu yaz söz diyelim de fındık zamanı buluşalım ..inşallah..

günaydın arkadaşlar canımız sıkıldı bir tanıdığımız diyemem bir genç kız bize başkasının msn adresinden yazı yazdı onu niye aramıyosunuz diye direkt nasılsınız falan demeden bizde yeni görüştük o bizi arasın falan yazdık oda gitmiş hemen yetiştirmiş bize kızmış falan bu böyle haksızlık olmuyomu daha burda paylşamayacağım bazı şeylerde yazdı buda bizi çok kırdı yaptığı çok ayıp ama bizi suçluyor anlayamadım gitti bu durumda o haksız bizmiyiz arkadaşlar soruyorum size kendi için soruyo onu niye aramıyomuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…