Düzce///81

slm hepinize buara pek giremiyorum arada bakıyorum sizlere atikacıgım boşver napalım herkez allahından bulsun artık güzel bir gün ve güzel günler beni mutlu ediyor hepinize slmlar

canım atıkam ve kediçiğim ben bişey anlamadım :uhm:
kim kimdir bu kimi suçluyo
sizden ne istiyor of of kötülere meydan bırakmayın

topram haydeçim buluşak kız vallah ya

slm hepinize buara pek giremiyorum arada bakıyorum sizlere atikacıgım boşver napalım herkez allahından bulsun artık güzel bir gün ve güzel günler beni mutlu ediyor hepinize slmlar

kedicik arkadaşlar canınız niye sıkıldı diye yazmışlar elimden geldiğince açıklamaya çalıştım ama bende üzüldüm bu duruma napalım dünyanın sonu değil :teselli::teselli::teselli::teselli::teselli:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Önce kendime, Sonra evime, Sonra evimdekilere, sonra kapılarımı açtığımda, Bana değen ne varsa Yüreğimden herkese herşeye GÜNAYDIN ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥

çok anlamlı ya.bayıldım yazıya..sanada günaydın arkadaşım...

evet ya canısı ara ara geliyom pc me
ufaklık rahat bırakmıyo
ben onu nasıl okula vercem bu sene ya
yakamı bırakmıyo velet seninki nasıl k.oğluşun
gidiyomu okula
kızlar nasıl

evet ya canısı ara ara geliyom pc me
ufaklık rahat bırakmıyo
ben onu nasıl okula vercem bu sene ya
yakamı bırakmıyo velet seninki nasıl k.oğluşun
gidiyomu okula
kızlar nasıl

allah kolaylık versin canım...senin oğlun ilkokulamı başlıcak yoksa anasınıfımı..benimki anasınıfına gidecek..babamız evdede ben rahatım bu sene.babasının peşinden ayrılmıyor hiç....kaydirigubbakcemile5 kızlarda okul ev arasında çocuklar..valla acıyorum onlarada..soğukta...

kıyamam ben onlara
benimki 09_2010 yılı ilköğretim yılı başı 1.sınıfa başlayacak canım
anasınıfına vermedim

merhabalar..a.s.kızlar neler yapıyorsunuz?yok mu düzce'de oturan..hala rastlayamadım:içelim:

slm bayanlar nasılsınız burda hava çok güzel bugün gezdim tozdum keyfim yerinde kimsede umurumda değil eden bulur derler neyapalım bir slm verip çıkıyım dedim slm hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…