düzelir mi boşanmalı mı :(

Resti cek valla. Bu ne ana kuzusu. Simdi de tadin yok ki. Adami anasinin evinden cikartamamissin ki. Tekrar oraya donunce de daha beter olacak.

erkeklerin birçoğu böyle malesef kendi ailesinden biri gelince ya da oraya gidince değişiyorlar evli bir adamın tek evi kendi evidir ister iki saat uzak olsun ister beş saat ailesi ile kalması uygun değil onun bir eşi ve evi var bunun bilincine varması gerekirdi eşinizin iş değiştirme imkanı varsa bide öyle deneyin yoksa adam akıllı konuşun konunun ciddiyeni fark etsin

valla benzer bir şey vardı başımda çocuğumu pılımı pırtımı topladım istanbul a ailemin yanına geldim eşimde işini değiştirdi mecburen oda geldi benden ayrılamayacağını ben nerde mutlu olacaksam orda yaşamayı kabul etti gel gör ki şimdi de çorlu ya gidiyoruz yine bana hüsran bana yine hasret

Yine ailesinin yanında mı iş buldu?

Madem annesinin evinde mutluymuş niye evlenip yuva kurmuş hiç anlamam böylelerini evlenince ne olursa olsun bir erkeğin önceliği kendi evi olmalıdır ailesini silip atsın demiyorum ama eşiniz gerçekten garip biri insanın eşi evde yalnızken içi nasıl rahat eder vicdanı hiç sızlamaz mı acaba eşim beni merak eder özler diye düşünmez mi?

Ailelerin sürekli müdahale etmeleri başka olay ne gerek var karışmaya madem evliliği idare ettiremeyeceğini düşünüyordun niye evlendirdin oğlunu ne olursa olsun eşinizin ağırlığını koyması gerekirdi kimse evinize karışmamalı abim de bu yüzden boşandı yazık 7 yıl nasıl dayındı bilmem

aile terapisine gidebilirsiniz biz şu an öyle yapıyoruz eşim evde ben gidip ne konuşcam diyordu adam ağzını bi açtı susturabilene aşk olsun dr burda böyleyseniz evde hiç düşünemiyorum dedi ama faydası oluyor muhakkak

Evet artık Kadınlık gururum eziliyor. İşi ailesine 1 km bile uzak değil yine ailesinin yanına gitmiş olucaz. Sonra da aynı sokakta kira ödemeyin dicekler.
Baska semti deneyin ya da ortada bir yerde tutun evi. Ne anneciymis adam ya. Doyamadiysa evlenmeseymis. Cocugunuz olsa sen tek buyuteceksin sanirim. Bit sekilde konusup hissettiklerini ve rahatsizliklarini dile getirmelisin. Boyle evlilik mi olur. Tek kisilik evlilik...

Sunu da bir abla tavsiyesi olarak soyleyim. Bu evlilik icin kariyerinden vazgecme. O senin icin fedakarlik yapmiyor. Asla sen de yapma. Yarin obur gun Allah korusun da ayrilirsaniz kariyerinden vazgectigin icin pisman olabilirsin.

Sunu da bir abla tavsiyesi olarak soyleyim. Bu evlilik icin kariyerinden vazgecme. O senin icin fedakarlik yapmiyor. Asla sen de yapma. Yarin obur gun Allah korusun da ayrilirsaniz kariyerinden vazgectigin icin pisman olabilirsin.
Asla kariyerimden vazgeçmem 4 yıldır zaten onlarla uğraşmaktan kendim için hiç bişey yapmadım. Bakalım eşimin benden yaşça büyük olan halasının kızıyla konuştuk bugün ben sana sahip Çıkıcam bu konuda dedi. 1 hafta süre verelim ona eğer gelmezse ve hatalarının farkında olduğunu söyleyip burada bir hayat kurmayı kabul etmezse tüm aile büyüklerini devreye sokucaz dedi. Yengem ( kayınvalidem için) ve eşin herkese hesap vericek olmaz böyle şey seni buraya bu eve getirip atamazlar dedi. Bakalım beklemedeyiz. Görüşmeler de olumsuz geçerse boşanacağım.

Neden orda kalıyor ki? Arabanız yok mu? Ordan ayagını kesmezseniz adliyenin yolları tastan.

Ailenin herseye bu kadar dahil olması ilişkinizin selameti acısından daha tehlikeli, eşin bu kadar rencide edilmeyi kaldıramayabilir.

Yok mu söyle sözü gecen bir aile büyüğünüz yalnızca o konussun.

Ailenin herseye bu kadar dahil olması ilişkinizin selameti acısından daha tehlikeli, eşin bu kadar rencide edilmeyi kaldıramayabilir.

Yok mu söyle sözü gecen bir aile büyüğünüz yalnızca o konussun.
Var işte halasının eşi yanı eniştesi. Önce eşimle o konuşacak, sonra baktı umut var aileyle konuşacak gençlere mani olmayın diye.

Hadi hayirlisi. Bize de gelismelerden haber ver.

Anlaşmalı Boşanmayı araştır. Şartlarını söyle maddi isteklerini söyle diye mesaj atmış. Mesajla uzun uzun yazmaktan bıktığım için aradım. Demek ki başından beri sen boşanmak istiyordun neden dolandırdın dedim
Öyle birşey yok ailem çok üzgün onları sevmiyorsun istemiyorsun vs vs
Ben seni destekleyecektim.
Sabredemedin.
Annem de babam da akşam ağladılar.
Dedi.
Onların gönlünü alacakmışım.
Çok yanlış yapmışım.
Ben ne yaptım sadece oğlunuz gelmiyor neden gelmiyor sormuyor musunuz dedim annesini arayıp.
Eşime de ben orada kötü günler yaşadım burada yaşamak istiyorum dedim.
Tüm bunları ailesini istemediğim yönünde değerlendirip ailesine sizi istemiyor demiş.
Onları suçlama ben onlara senin onları istemediğini söyledim diyor.
Evet ailesiyle yaşamak istemiyorum ama asla amacım eşimin ailesini silmesini Sağlamak değil.
Asla tüm Bağları koparmak değil.
Ama eşim aynı apartmanda yaşamak istememeyi onları sevmiyorum olarak algılıyor.
Ben onlara olan sevgimden mi oturdum da şimdi oturmayınca sevmiyor olayım.
Açıkçası sevmiyorum evet.
Ama tabi ki esimin ailesidir hayatımızdan çıkarmak istemem asla.
Durum bu.
Ben sabretmemişim
Ani bir kararla ben oraya gelmem demişim
Zaten illa ki 1 yıl diye birşey yokmuş
Gerekirse daha fazla burada yaşayabilirmişiz, beni destekleyecekmiş
Ben gereksiz yere kuruntu yapıp bu durumu onu ailesinden tamamen koparmak için fırsat olarak kullanmışım
Yok ki öyle birşey diyorum anlamıyor
Annesinin dolduruşuna gelip eve gelmemesine konu gelince bunları gerekçe gösteriyor
Annesi çok masum yani
Ne demeli ne yapmalı sizce bir fikir verin

Eşiniz cidden çok çakal. Bence önce eşinizi olaya katmadan, sevmeseniz bile ailesine bütün içtenliğinizle anlatın. Burada otururken aile olmayı anlayamadiginizi, kendi duzeninizi istediginizi, bunun sevgiyle alakasi olmadigini vs vs. Anlatin ki, onlarin da içi rahatlasin, iyi niyetinize inansin ve eşin onlari dolduramasin..

Sonra da eşinle sakin bir konuşma yap. Açik seçik anlat ona da. Halâ bik bik yapiyorsa, ama şoyle de boyle diye kiviriyorsa, zaten çok umrunda değil demektir. Ondan sonrasi da sizin hislerinize kalsin..

Bak canim bi soz vardir hata insana mahsus ama hatada israr ahmakliktir sen orda ailesinin yakininda huzurun olmadigi icin tasindin simdi sirf adam oyle istiyo diye tekrar oraya tasininca ne degisecek ki ayni duzene donceksin arti adam seni evde tek birakip orda kaliyo ne yapti ne etti umrunda degil bi adam karisini evde tek birakip gidip gidip anasinda kaliyosa ne duzelecek allah askina mantikli ol o gozden cikarmis yakmis gemileri
Sen onunla konusmak istedigini soyle cagir al karsina bu boyle gitmez de seni birakip orda kalmasina bastan razi gostermeyecektin orda hata yapmissin nerde kaldi kari kocalik evlilik..konus yani ya kendine ceki duzen ver yada bitsin zaten adamla evlide olsan onun kurallari var ya annesigile yakin olcan ya gelmicek e adam varken bile yok ortada

seni evde yalnız bırakıp anasının dizinin dibine giden adam 5 yaşında falan olmalı. ne evli olduğunun ne büyüdüğünün farkında değil sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…