- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla benzer bir şey vardı başımda çocuğumu pılımı pırtımı topladım istanbul a ailemin yanına geldim eşimde işini değiştirdi mecburen oda geldi benden ayrılamayacağını ben nerde mutlu olacaksam orda yaşamayı kabul etti gel gör ki şimdi de çorlu ya gidiyoruz yine bana hüsran bana yine hasret![]()
![]()
yok hayır bambaşka bir şehir de asla ailesinin olduğunu şehre gitmem bayramda bile gidesim gelmiyor o dereceYine ailesinin yanında mı iş buldu?
Baska semti deneyin ya da ortada bir yerde tutun evi. Ne anneciymis adam ya. Doyamadiysa evlenmeseymis. Cocugunuz olsa sen tek buyuteceksin sanirim. Bit sekilde konusup hissettiklerini ve rahatsizliklarini dile getirmelisin. Boyle evlilik mi olur. Tek kisilik evlilik...Evet artık Kadınlık gururum eziliyor. İşi ailesine 1 km bile uzak değil yine ailesinin yanına gitmiş olucaz. Sonra da aynı sokakta kira ödemeyin dicekler.
Asla kariyerimden vazgeçmem 4 yıldır zaten onlarla uğraşmaktan kendim için hiç bişey yapmadım. Bakalım eşimin benden yaşça büyük olan halasının kızıyla konuştuk bugün ben sana sahip Çıkıcam bu konuda dedi. 1 hafta süre verelim ona eğer gelmezse ve hatalarının farkında olduğunu söyleyip burada bir hayat kurmayı kabul etmezse tüm aile büyüklerini devreye sokucaz dedi. Yengem ( kayınvalidem için) ve eşin herkese hesap vericek olmaz böyle şey seni buraya bu eve getirip atamazlar dedi. Bakalım beklemedeyiz. Görüşmeler de olumsuz geçerse boşanacağım.Sunu da bir abla tavsiyesi olarak soyleyim. Bu evlilik icin kariyerinden vazgecme. O senin icin fedakarlik yapmiyor. Asla sen de yapma. Yarin obur gun Allah korusun da ayrilirsaniz kariyerinden vazgectigin icin pisman olabilirsin.
Neden orda kalıyor ki? Arabanız yok mu? Ordan ayagını kesmezseniz adliyenin yolları tastan.merhaba arkadaşlar uzun zaman sonra buradayım.
Yıllar önce konu açmıştım eşimle aile Apartmanı'nda yaşamanın zorlukları üzerine.
Herkesin de söylediği gibi tek çözüm uzakta evdi ve 3 hafta önce arabayla 1 toplu taşımayla neredeyse 2 saat uzak bir yere taşındık.
Benim işim yeni evimize çok yakın eşimin ise eski evimize.
Bu nedenle haftanın neredeyse yarısını ailesinde yani eski adresimizde geçiriyor.
Ve benim işimle olan sözleşmemin biran önce bitmesini ve geri dönmemizi istiyor.
Ben bir kadın olarak yalnız kalıyorum her hafta bikaç gün o ise ailesiyle kardeşiyle beraber.
Buradayken çok mutlu iyi olan adam orada kaldığı akşam Başlıyor bana kötü davranmaya.
Biliyorum onu doldurduklarını.
Çok Çaresizim.
O evdeyken bi çıksak şurdan diyordum çıktık yine düzelmedi.
Bu tarafta iş de baktı ama zaten oraya geri Dönmeyi istediği için pek istekli değil.
Aynı zamanda ilişkimiz de ailesiyle çok iç içe olmaktan çok yıprandı.
Daha toparlamaya fırsat bulamadan böyle düzensiz bir düzen kurduk.
Eninde sonunda oraya Dönmeyi koymuş kafasına ben anladım artık.
Lütfen fikir verin.
Yoksa ne yapacağımı bilmiyorum![]()
Ailenin herseye bu kadar dahil olması ilişkinizin selameti acısından daha tehlikeli, eşin bu kadar rencide edilmeyi kaldıramayabilir.Asla kariyerimden vazgeçmem 4 yıldır zaten onlarla uğraşmaktan kendim için hiç bişey yapmadım. Bakalım eşimin benden yaşça büyük olan halasının kızıyla konuştuk bugün ben sana sahip Çıkıcam bu konuda dedi. 1 hafta süre verelim ona eğer gelmezse ve hatalarının farkında olduğunu söyleyip burada bir hayat kurmayı kabul etmezse tüm aile büyüklerini devreye sokucaz dedi. Yengem ( kayınvalidem için) ve eşin herkese hesap vericek olmaz böyle şey seni buraya bu eve getirip atamazlar dedi. Bakalım beklemedeyiz. Görüşmeler de olumsuz geçerse boşanacağım.
Var işte halasının eşi yanı eniştesi. Önce eşimle o konuşacak, sonra baktı umut var aileyle konuşacak gençlere mani olmayın diye.Ailenin herseye bu kadar dahil olması ilişkinizin selameti acısından daha tehlikeli, eşin bu kadar rencide edilmeyi kaldıramayabilir.
Yok mu söyle sözü gecen bir aile büyüğünüz yalnızca o konussun.
Hadi hayirlisi. Bize de gelismelerden haber ver.Asla kariyerimden vazgeçmem 4 yıldır zaten onlarla uğraşmaktan kendim için hiç bişey yapmadım. Bakalım eşimin benden yaşça büyük olan halasının kızıyla konuştuk bugün ben sana sahip Çıkıcam bu konuda dedi. 1 hafta süre verelim ona eğer gelmezse ve hatalarının farkında olduğunu söyleyip burada bir hayat kurmayı kabul etmezse tüm aile büyüklerini devreye sokucaz dedi. Yengem ( kayınvalidem için) ve eşin herkese hesap vericek olmaz böyle şey seni buraya bu eve getirip atamazlar dedi. Bakalım beklemedeyiz. Görüşmeler de olumsuz geçerse boşanacağım.