Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım keşke ailesi arkamda olsa. Daha çok dolduruşa getiriyorlar. Halaları aklı BAŞINDA ama onlar da kayınvalidemin çirkefliğinden çekindikleri için karışmak istemezler. Eşimi annesi küçüklükten beri yengelerine amcalarına halalarına karşı öyle bir işlemiş ki zamanla farkediyor insan düşman olur akıl verenlere de eşim boşu boşuna.Bosanmak icin cok büyük bir sebep görmüyorum simdilik (esim evdeyken iyi dediniz cünkü) ama sizi yipratan bir durum bu, ve cözüm bulmaniz sart.
Esinizle acik acik konusmussunuzdur bu durumu defalarca.
Anlamasi icin ne yapmam lazim derseniz, esinizin ailesinden birilerinin size destek vermesini saglayin.
Bu kadar ailesini seven biri onlarin sözünü dinler.
Yok mu ailesinde sizi seven biri? Anne, babasi demiyor mu oglum git tasindigin yerden is bul, karini yanliz birakma evde diye? Nereye kadar sürecek ki bu durum?
Aile büyüklerinden akli basinda birinin esinize nasihat vermesi lazim biraz. Aile olmak ne demek bilmeli.
Ev ararken de kendi Başımıza halletmedik. Yine halası ve yaZlıktan Komşuları buldular evi. Gelip bir gün ev aramadan eve yerleştik. Zora gelemiyor. Hayattan korkuyor. Ev almaya da yanaşmıyor. Gelirimiz ortanın üzerinde. Puan benim maaşım 3e katlandı. Ben borç ödemem evim varken diyor. Bilmiyor ki benim 4 yılımı geçirdiğim o evde yerden tavana kadar herşey midemi bulandırıyor.
Orada yaşamak istemediğimi söylüyorum o tamam.Bilmesi lazım
Net olun orda oturmayı ailesi ile iç içe olmak istemediğinizi söyleyin
Işinizi bilmiyorum ama mümkünse seneye de devam etsin
Biraz para biriktirin sonra değeri düşüyor diye bir ev alın yavaş yavaş yerleşin oraya
Evet artık Kadınlık gururum eziliyor. İşi ailesine 1 km bile uzak değil yine ailesinin yanına gitmiş olucaz. Sonra da aynı sokakta kira ödemeyin dicekler.O sanki size bir ev acmis kendisi de eski yasantisina devam ediyor. Adam sanki siz onun "kapatmasi"ymissiniz gibi arada bir gelip isini gorup gidiyor. Aile oldugunun farkinda degil. Adam evini ve sizi benimsememis. Bu da hep boyle gider. Uzakligi bahane ediyorsa onun is yerine yakin yerdrn ev tutun. Siz gidip gelin onca yolu. Bir de onu deneyin bakakim. Bu sefer ne bahane uyduracak. Eger hala da degismiyorsa bu adamdan birsey olmaz.
E yuhh diyorum esine seni birakip ailesi ile kalmasi cok sacm bisey. Benim lojman komsum sirf karisi rahat etsin diye nerlere gidip geliyor. Keza esim de oyle. Esine sahip çıkmayan adama kusura bakmayin adam denmez. O zamn gitsin otursn anasinjn dizinin dibinde. Ya senin ailen yok mu karsisina alıp konussun sununlamerhaba arkadaşlar uzun zaman sonra buradayım.
Yıllar önce konu açmıştım eşimle aile Apartmanı'nda yaşamanın zorlukları üzerine.
Herkesin de söylediği gibi tek çözüm uzakta evdi ve 3 hafta önce arabayla 1 toplu taşımayla neredeyse 2 saat uzak bir yere taşındık.
Benim işim yeni evimize çok yakın eşimin ise eski evimize.
Bu nedenle haftanın neredeyse yarısını ailesinde yani eski adresimizde geçiriyor.
Ve benim işimle olan sözleşmemin biran önce bitmesini ve geri dönmemizi istiyor.
Ben bir kadın olarak yalnız kalıyorum her hafta bikaç gün o ise ailesiyle kardeşiyle beraber.
Buradayken çok mutlu iyi olan adam orada kaldığı akşam Başlıyor bana kötü davranmaya.
Biliyorum onu doldurduklarını.
Çok Çaresizim.
O evdeyken bi çıksak şurdan diyordum çıktık yine düzelmedi.
Bu tarafta iş de baktı ama zaten oraya geri Dönmeyi istediği için pek istekli değil.
Aynı zamanda ilişkimiz de ailesiyle çok iç içe olmaktan çok yıprandı.
Daha toparlamaya fırsat bulamadan böyle düzensiz bir düzen kurduk.
Eninde sonunda oraya Dönmeyi koymuş kafasına ben anladım artık.
Lütfen fikir verin.
Yoksa ne yapacağımı bilmiyorum![]()