Düzeltilemeyecek Burunlar Hangileridir? Yardımmm

mystery02

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2012
204
5
318
Ankara
Arkadaşlar,

Çok canım yanıyo günlerdir. Büyük bir burnum olsa umut ederdim, kesmek biçmek törpülemek kolaydır diye ama küçük delikli, kavisli burunu düzeltmenin çaresi var mıdır, deneyimi olan paylaşabilir mi? Kıkırdakla genişletmek her zaman çözüm müdür, ya da yağ enjeksiyonuyla büyütme işlemi?

Arkadaşlar,

Çok canım yanıyo günlerdir. Büyük bir burnum olsa umut ederdim, kesmek biçmek törpülemek kolaydır diye ama küçük delikli, kavisli burunu düzeltmenin çaresi var mıdır, deneyimi olan paylaşabilir mi? Kıkırdakla genişletmek her zaman çözüm müdür, ya da yağ enjeksiyonuyla büyütme işlemi?

cnm burnun ne kadar küçük ki merak ettim küçük ve kavisli burnu herkes ister foto paylaşsan da görsek merak ettim çünkü açıkçası. ama muhakkak bi çaresi vardır diye düşünüyorum hiç görüştün mü doktorlarla?

cnm burnun ne kadar küçük ki merak ettim küçük ve kavisli burnu herkes ister foto paylaşsan da görsek merak ettim çünkü açıkçası. ama muhakkak bi çaresi vardır diye düşünüyorum hiç görüştün mü doktorlarla?

canım ben 3. ameliyatımı oldum, ilk ameliyatta zaten kavis verilmişti ve delikler de normaldi. İstediğim gibi doğal bir burundu. 2. ameliyatı eğiklik ilkinde giderilmediği için oldum yani içerden düzeltilip nefesimin açılmasıydı amaç, şekil olarak memnundum. Ama 2. ameliyatta asistan doktor zorlanmış kemiği kıramamış, sadece kulağımın arkasından aldığı kıkırdakla burnumu doldurmuş, kıkırdakların erimişti dedi. Saçma sapan bir ameliyattı yani, tamamen şekli bozuldu delikler büyüdü kavisi de biraz kayboldu. 3. de ise ben aslında ilk burnumun fotolarını gösterdim doktoruma, kavisi ve delikleri böyle olsun diye ama sonuç bana göre fazla kavisli olmuş, burun sırtı alçalmış ve delikler de daha küçük olmuş. Yüzüme yakıştıramıyorum, ilk ameliyattaki burnumu çok arıyorum şu an ve çok pişmanlık duyuyorum, nefesim açılmasaydı da bu psikolojiyi yaşamasaydım hiç. Şimdi en zoru istiyorum, tekrar büyümesini doğal haline gelmesini ama olur mu bilmiyorum. Fotoğraflarımı sitede paylaşmıyorum ama mail adresini yazarsan gönderirim.

canım benim lütfen kendini bu kadar üzme çok güzel bir burnun var senin.. ama sen beğenmiyosun biraz daha zaman geçssin doktorunla konuş herşeyin çözümü vardır

canım benim lütfen kendini bu kadar üzme çok güzel bir burnun var senin.. ama sen beğenmiyosun biraz daha zaman geçssin doktorunla konuş herşeyin çözümü vardır

Canım biliyorum sen bana hep destek oldun, burnumu da beğendiğini söylüyorsun, ben de sadece burun diye bakarsam beğeniyorum tabi ama yüzümle uyumuna baktığımda kendime ait hissetmiyorum , ilk ameliyattaki sonucu hayal etmiştim ama olmadı, keşke daha net ifade etseydim kendimi. Hem dediğim gibi başka doktorlar da deliklerin normal burun sırtın da normal demişti, ben de kendimi öyle daha iyi hissediyordum. Etrafımda da beğenen var beğenmeyen kedi gibi olmuşsun diyen de var , inan ben kendim beğensem kimsenin ne dediğini umursamam ama işte sevemiyorum aynada eski beni göremiyorum, siman ne kadar değişmiş dediklerinde ağlamak istiyorum, ilk ameliyatta söylemesem kimse anlamıyordu, sadece bi güzellik var diyolardı, keşke şimdi de öyle olsaydı.

Canım biliyorum sen bana hep destek oldun, burnumu da beğendiğini söylüyorsun, ben de sadece burun diye bakarsam beğeniyorum tabi ama yüzümle uyumuna baktığımda kendime ait hissetmiyorum , ilk ameliyattaki sonucu hayal etmiştim ama olmadı, keşke daha net ifade etseydim kendimi. Hem dediğim gibi başka doktorlar da deliklerin normal burun sırtın da normal demişti, ben de kendimi öyle daha iyi hissediyordum. Etrafımda da beğenen var beğenmeyen kedi gibi olmuşsun diyen de var , inan ben kendim beğensem kimsenin ne dediğini umursamam ama işte sevemiyorum aynada eski beni göremiyorum, siman ne kadar değişmiş dediklerinde ağlamak istiyorum, ilk ameliyatta söylemesem kimse anlamıyordu, sadece bi güzellik var diyolardı, keşke şimdi de öyle olsaydı.

canım bende yüzünle uyumuna bakıyorum zaten ve çok tatlı duruyo çok. her 3 ameliyatınında sonuçlarını gördüm ama en güzeli en tatlısı bu olmuş gerçekten. öyle kötü yorum yapanlarda kıskançlıklarından yapıyorlar emin ol bak çünkü şuan banada kötü yorum yapan var biliyosun. birden böyle minik kavisli bir burunla karşılaşınca haliyle insan hemen alışamıyor tatlım. ama sende baştan beri kavisli kalkık burun istiyodun hatta beğendiğimiz istediğimiz burunlar hep aynıydı. bunu hep söylüyorum canım biliyorum ama napıyım öyle çünkü BURNUN ÇOK AMA ÇOK GÜZEL YÜZÜNLE BİR BÜTÜN OLARAK. lütfen kendini üzme biraz daha zaman ver kendine elbet doktorun istediğini yapacaktır bitanem

Canım geçmiş olsun. Sen Serdar beye ameliyat oldun hatırlıyorum. Eminim güzel bir burun olmuştur etrafındaki insanların ne dediğini boşver bi kere. Memnuniyetsizliğini de söyleme bilakis alıştım güzel oldu filan de. İnsan kendisi beğenmemişse etraftakiler daha cürretkar olabiliyor en yakınların bile. Trafik kazalarında yüzü parçalanmış insanlara yeniden burun yapıyor doktorlar burun yapılır dert değil fakat büyük ihtimal sen yapılan burnu da beğenmeyeceksin çünkü aynaya eskiden baktığın gibi bakmıyorsun. İnsanı güzelleştiren içindeki güven duygusudur ve sen o güveni kaybetmişsin gibi. Bir süre düşünme bence nefesin iyiyse farz et ki öyle doğdun. Üstelik yeni ameliyat oldun sen bekle acele etme ilk burnunu istiyorsun ama dördüncüden sonra üçüncü de bundan iyiydi deme. Büyük ihtimal sebep psikolojik özelden mailimi yazıcam fotoğraflarını atarsan daha isabetli yorum yapabilirim. Üzme kendini.

canım ben 3. ameliyatımı oldum, ilk ameliyatta zaten kavis verilmişti ve delikler de normaldi. İstediğim gibi doğal bir burundu. 2. ameliyatı eğiklik ilkinde giderilmediği için oldum yani içerden düzeltilip nefesimin açılmasıydı amaç, şekil olarak memnundum. Ama 2. ameliyatta asistan doktor zorlanmış kemiği kıramamış, sadece kulağımın arkasından aldığı kıkırdakla burnumu doldurmuş, kıkırdakların erimişti dedi. Saçma sapan bir ameliyattı yani, tamamen şekli bozuldu delikler büyüdü kavisi de biraz kayboldu. 3. de ise ben aslında ilk burnumun fotolarını gösterdim doktoruma, kavisi ve delikleri böyle olsun diye ama sonuç bana göre fazla kavisli olmuş, burun sırtı alçalmış ve delikler de daha küçük olmuş. Yüzüme yakıştıramıyorum, ilk ameliyattaki burnumu çok arıyorum şu an ve çok pişmanlık duyuyorum, nefesim açılmasaydı da bu psikolojiyi yaşamasaydım hiç. Şimdi en zoru istiyorum, tekrar büyümesini doğal haline gelmesini ama olur mu bilmiyorum. Fotoğraflarımı sitede paylaşmıyorum ama mail adresini yazarsan gönderirim.

canım çok geçmiş olsun umarım istediğin o eski burnunu elde edersin ne kadar üzüldüğünü anlayabiliyorum ama üzülme her şeyin hayırlısı, nefes almak en güzeli sen ameliyat olarak ömrünü uzatmışsın böyle düşün..ama dış görüntü olarak da ben eminim ki inş. istediğin burnuna kavuşacaksın daha fazla düşünüp psikolojini bozma araştırmaya devam;) güzel düşün olumlu olsun her şey senin için:) bu arada mail adresim unutmadan; busu_41@hotmail.com gönderirsen sevinirim bakarak da tekrar yorum yapmak isterim.

fotolarına nerden bakablirm canım

Son düzenleme:
Canım geçmiş olsun. Sen Serdar beye ameliyat oldun hatırlıyorum. Eminim güzel bir burun olmuştur etrafındaki insanların ne dediğini boşver bi kere. Memnuniyetsizliğini de söyleme bilakis alıştım güzel oldu filan de. İnsan kendisi beğenmemişse etraftakiler daha cürretkar olabiliyor en yakınların bile. Trafik kazalarında yüzü parçalanmış insanlara yeniden burun yapıyor doktorlar burun yapılır dert değil fakat büyük ihtimal sen yapılan burnu da beğenmeyeceksin çünkü aynaya eskiden baktığın gibi bakmıyorsun. İnsanı güzelleştiren içindeki güven duygusudur ve sen o güveni kaybetmişsin gibi. Bir süre düşünme bence nefesin iyiyse farz et ki öyle doğdun. Üstelik yeni ameliyat oldun sen bekle acele etme ilk burnunu istiyorsun ama dördüncüden sonra üçüncü de bundan iyiydi deme. Büyük ihtimal sebep psikolojik özelden mailimi yazıcam fotoğraflarını atarsan daha isabetli yorum yapabilirim. Üzme kendini.

Teşekkür ederim Derid, evet Serdar Bey'e ameliyat oldum. İnanın yanlış anlaşılsın istemiyorum kesinlikle doktorumdan çok memnunum, İstanbuldaki ünlü doktorlardan birisi de dahil 10 doktorla görüştüm içime sinen isimler en başta Serdar hoca sonra Selçuk IŞIK sonra da Zeki CAN olmuştu. Üçü arasında karar vermem gerekiyordu ve Serdar Hocanın revizyon konusunda ne kadar başarılı olduğunu bildiğim için ve birçok hastasıyla tanışıp burunlarını görme şansım olduğu için tercih ettim. ilk görüşmemizden itibaren çok iyi şeyler hissettim muayenehanesine her gittiğimde, içim o kadar rahattı ki. Selçuk Hoca sana düz burun yakışır demişti ve burnun çok bozulmuş kıkırdak almam gerek dediği için eledim. Zeki Hoca da aynı şekilde burnuma bakınca beni rahatsız eden noktaları gördü, o da çok ilgili ve sıcak davrandı. Ancak pek fazla hasta fotoğrafı göremedim, bir de burun deliklerin normal, küçülürse doğallığı bozulur, burun sırtın da iyi dedi. Bu noktada tereddüt yaşadım çünkü 2. ameliyatımda kıkırdak koydukları için burun delikleri büyümüştü o yüzden Serdar hocanın küçültmek istemesi daha cazip geldi. Ama bana da sorarak küçülttü. Ben bu noktada sadece kendime kızıyorum niye Zeki hocayı seçmedim ya da daha net anlatmadım fotoğraf üstünden diye. Bu kadar küçük deliğe alışkın değilim, temizlerken zorlanıyorum, sürekli kulak çöpü mü kullanıcam diye sinir oluyorum. Bandajım alınana kadar çok mutluydum bu sefer oldu bitti konu kapandı diye, bandaj alınınca annem bir yadırgadı, sonra akrabalarım da burnunun 1/3 ü kalmış dedi. Ben ise ne olursa olsun sevmeye çalıştım ama yapamıyorum her geçen gün daha kötü hissediyorum. Şu an herkes alıştı 2. ameliyatından çok daha iyi diyolar ama ilk ameliyat 1 numaraydı diye yorumlar. Ben bunlardan etkilenmiş değilim inanın, ama aynı şeyi ben de düşünüyorum, keşke eğri de olsa o burun kalsaydı hiç girişmeseydim bu işlere tekrar. Psikologtan da destek alıyorum, o da daha önce tanışsaydık ameliyat olma derdim dedi, işte bu pişmanlık beni yıpratıyor. 4. kez ameliyat olur muyum, inan hiç enerjim yok, şu an sadece çözüm var mı yok mu diye kendimi rahatlatıyorum ama zaman göstercek, belki zamanla kabullenirim aynadaki yeni beni ama hiç bişey eskisi gibi olmayacak benim için. Beni hiç tanımayanlar şuanki burnumu beğeniyorlar, saygı duyuyorum, çok kötü bir burun oldu demiyorum kesinlikle doktoruma haksızlık edemem ama önceki halimle beni tanıyanların teselli edip en azından nefesin açıldı demesi benim hissettiklerimi destekliyor maalesef.

Arkadaşlar,

Çok canım yanıyo günlerdir. Büyük bir burnum olsa umut ederdim, kesmek biçmek törpülemek kolaydır diye ama küçük delikli, kavisli burunu düzeltmenin çaresi var mıdır, deneyimi olan paylaşabilir mi? Kıkırdakla genişletmek her zaman çözüm müdür, ya da yağ enjeksiyonuyla büyütme işlemi?[/QUOT

tatlım öncelikle fotolarını gönderdiğin için çok teşekkür ederim ama gördüğüm kadarıyla evet ilk ameliyat sonucu burnun güzelmiş ama 2.ameliyattan sonra o kadar da küçük değil ki burnun çok dert etmişsin kendine, bende minicik kaldı sandım burnunu:)) bence düzeltilir burnun istediğin gibi hiç kafana takma..

Arkadaşlar,

Çok canım yanıyo günlerdir. Büyük bir burnum olsa umut ederdim, kesmek biçmek törpülemek kolaydır diye ama küçük delikli, kavisli burunu düzeltmenin çaresi var mıdır, deneyimi olan paylaşabilir mi? Kıkırdakla genişletmek her zaman çözüm müdür, ya da yağ enjeksiyonuyla büyütme işlemi?[/QUOT

tatlım öncelikle fotolarını gönderdiğin için çok teşekkür ederim ama gördüğüm kadarıyla evet ilk ameliyat sonucu burnun güzelmiş ama 2.ameliyattan sonra o kadar da küçük değil ki burnun çok dert etmişsin kendine, bende minicik kaldı sandım burnunu:)) bence düzeltilir burnun istediğin gibi hiç kafana takma..

canım yanlış anlaşılma oldu, en son yani 3. ameliyat fotolarımı şimdi gönderdim. Evet İkincisinde büyümüştü, şimdi ise oldukça küçüldü.

Arkadaşlar,

canım sen bana e postanı yollucaktın hani hatırladınmı aynı sorunları paylasıoduk sen olmussun 3. amelıyatını sanırım gecmısler olsun.. ben yazıyım sana e postamıda sen at bari.. bende atayım sana love_story_89_@hotmail.com.. konusuruz hem bıraz

canım sen bana e postanı yollucaktın hani hatırladınmı aynı sorunları paylasıoduk sen olmussun 3. amelıyatını sanırım gecmısler olsun.. ben yazıyım sana e postamıda sen at bari.. bende atayım sana love_story_89_@hotmail.com.. konusuruz hem bıraz

canım fotoğraflarımı gönderdim, yorum bekliyorum, ayrıntılı konuşuruz.

Canım hiç üzme kendini. Düzeltilmeyecek burun yok. Hiç kemik kıkırdak olmasa bile kaburgadan burunlar yapılıyor ve harika oluyor. Ben çok örnek gördüm hepsi de çok güzel. Hiç canını sıkma kendini üzdüğüne değmez. Her şey mümkün.

merhaba cnm ameliyat oldun demek çok sevindim bunun için kaç ay oldu şimdi tam olarak revizyon ameliyatlarında iyileşme süreci biraz daha geç oluyomuş bunu dr um muhabbet esnasında söylemişti o yüzden canını sıkma ilk zamanlar burun insana yapay geliyo o yüzden kaç ay oldu diye sordum dur daha hemen olumsuz olma eminim dr en iyisini yapmıştır

Arkadaşlar,

Mrb mystery, ben de 2011 de egrilikten dolayi burun ameliyati oldum. Ayni zamanda estetik de yapildi. Ameliyatin uzerinden 2.5 sene gecti. Doktorum 6 aya kadar sislikler iner burnun asil sekli belli olur demisti. Keske ilk gunku gibi sis kalsaydi diyorum. Burnum cok ince ve burun deliklerim cok kucuk. Cok fazla kavis vermis. Neredeyse burnun icinde kikirdak kalmamis. Burnun tek kanadinda cokme de oldu. Burun ucu hala cok sert.( Ayrica burnum tekrar egrildi ) Cogu zaman rahat nefes alamadigim icin burnumun iki kenarindan elimle gerdiriyorum ve bu sekilde nefes almam daha kolay oluyor. Ben de senin gibi acaba buyultmek mumkun mu diye surekli arastiriyorum ama guvenemiyorum. Surekli ikinci ameliyati dusunuyorum. Tecrubeli olmandan dolayi verebilecegin bir onerin var mi? Tesekkur ederim simdiden.

tabiki çözümü var üzmeyin kendinizi. Bi tanıdığım benzer sorunlar yaşadı burnu küçücüktü kavisliydi 2. ameliyatını iyi araştırıp oldu şu an istediği gibi burnu çok memnun.

tabiki çözümü var üzmeyin kendinizi. Bi tanıdığım benzer sorunlar yaşadı burnu küçücüktü kavisliydi 2. ameliyatını iyi araştırıp oldu şu an istediği gibi burnu çok memnun.

Çözümün olduğuna ikna oldum arkadaşlar çok sağolun moral oldunuz bana , gerçekten çok kötü minicik burunların kıkırdak alınıp eklenerek düzeltildiğini gördüm bu da beni biraz olsun rahatlattı. Sorun şu ki bu benim 3. ameliyatımda. İlk ameliyattaki estetik görünümünden memnundum sadece eğrilik tam düzelmediği için nefes alamıyordum, ikinci operasyonu bu yüzden oldum ama doktor sağolsun eğri kemiği düzelteceğine kulağımdan aldığı kıkırdağı eğri kemiğin üzerine ekleyerek burnumu, deliklerini biçimsiz bir şekilde büyütmüş, akıllara zarar bir ameliyattı. 6 ay sabrettim inan bu kadar depresyona girmemiştim çünkü koyulan kıkırdak alınıp tekrar biçim verilebilirdi ne de olsa büyük burunu düzeltmek kolay. 3. ameliyatta ise doktoruma ilk ameliyat fotolarımı gösterdim yani burnumun beğendiğim halini. Ameliyattan önce beni bilgilendirdi, delikleri küçülteyim mi, kavis vereyim mi diye sordu. Kesinlikle kendisini suçlamıyorum. Ben de ikinci ameliyatta oldukça büyütülen burun deliklerinin ve bozulan kavisin tekrar eski haline döneceğini düşündüğümden tabi ki yapın dedim ama bu kadar küçüleceğini bilsem asla tamam demezdim. Keşke fotoğraf üzerinde daha ayrıntılı konuşsaydım diye kendimi suçluyorum. Bu burnu kim ne kadar beğenirse beğensin ben benimseyemiyorum, işin kötüsü 1 sene beklemem gerekiyormuş, yazık oldu yıllarıma yazık. Bir de etrafta estetik delisi psikolojik rahatsız gibi görülmekten çok muzdaribim. Ne istediğini bilmeyen bi türlü tatmin olmayan bir hasta görünümü veriyorum belki çoğu kişiye. Halbuki ne istediğimi söylüyorum fotoğraf da gösteriyorum, başıma gelenler benim suçum mu sizce?

Back
X