Çözümün olduğuna ikna oldum arkadaşlar çok sağolun moral oldunuz bana , gerçekten çok kötü minicik burunların kıkırdak alınıp eklenerek düzeltildiğini gördüm bu da beni biraz olsun rahatlattı. Sorun şu ki bu benim 3. ameliyatımda. İlk ameliyattaki estetik görünümünden memnundum sadece eğrilik tam düzelmediği için nefes alamıyordum, ikinci operasyonu bu yüzden oldum ama doktor sağolsun eğri kemiği düzelteceğine kulağımdan aldığı kıkırdağı eğri kemiğin üzerine ekleyerek burnumu, deliklerini biçimsiz bir şekilde büyütmüş, akıllara zarar bir ameliyattı. 6 ay sabrettim inan bu kadar depresyona girmemiştim çünkü koyulan kıkırdak alınıp tekrar biçim verilebilirdi ne de olsa büyük burunu düzeltmek kolay. 3. ameliyatta ise doktoruma ilk ameliyat fotolarımı gösterdim yani burnumun beğendiğim halini. Ameliyattan önce beni bilgilendirdi, delikleri küçülteyim mi, kavis vereyim mi diye sordu. Kesinlikle kendisini suçlamıyorum. Ben de ikinci ameliyatta oldukça büyütülen burun deliklerinin ve bozulan kavisin tekrar eski haline döneceğini düşündüğümden tabi ki yapın dedim ama bu kadar küçüleceğini bilsem asla tamam demezdim. Keşke fotoğraf üzerinde daha ayrıntılı konuşsaydım diye kendimi suçluyorum. Bu burnu kim ne kadar beğenirse beğensin ben benimseyemiyorum, işin kötüsü 1 sene beklemem gerekiyormuş, yazık oldu yıllarıma yazık. Bir de etrafta estetik delisi psikolojik rahatsız gibi görülmekten çok muzdaribim. Ne istediğini bilmeyen bi türlü tatmin olmayan bir hasta görünümü veriyorum belki çoğu kişiye. Halbuki ne istediğimi söylüyorum fotoğraf da gösteriyorum, başıma gelenler benim suçum mu sizce?
keşke fotoğrafını görebilseydim, mail de attım ama :/