- 19 Eylül 2022
- 223
- 67
- 28
- 40
- Konu Sahibi Bikahvebisohbet
-
İnsanoğlu ne farklı ha şöyle bir ortamda çalışsam zil takar oynarımmerhaba kızlar. İş yerinde iki ortak bir stj. Çalışıyoruz bu bir yıldır böyle, onun öncesinde daha kalabalık bir ofisteydim. Şimdi iki kişiyiz ve ortağım çoğunlukla yok stj. De hem yaşı küçük hem erkek hem orda burda koşturuyor. Dolayısıyla tüm gün yalnızım başta iyiydi bu durum işlere konsantreydim ama artık sohbet edecegim birilerine ihtiyac duyYorum. Çoluk çocuk derken zaten akşam farklı bir çevrede sohbet edebilme imkanım olmuyor. Oğlum ve eşimleyim. Kadın kadına sohbet etmeyi özledim. Sırf bu yüzden ofise 3. Birini almayı düşünüyorum, bunun için kendi işimi bırakıp şirkette çalışmayı bile düşündüm. O derece bunaldım.
Anlaşmak zor yalnızlık daha zor. Ortağım erkek gelen arkadaşları da erkek oluyor bir kadın alırsak kadın arkadaşlar ğelir diye düşündüm. Ne dersiniz gereksiz mi insani bir istek mi ya da başka yolu var mı?
:) bu risk tabi. Kötü olan anlaşamadığım kişi olmaz ama bu çok tatlı olduğumdan değil, çok taviz verdiğimdenİnsanoğlu ne farklı ha şöyle bir ortamda çalışsam zil takar oynarımsosyal birisiniz anlaşılan ama hadi aldınız diyelim, anlaşacağımızın garantisi var mı o kişiyle? Hatta bu mantıkla alırsnaız sırf buna odaklanarak kadına ücretli arkadaş muamelesi yapıp çok tavrına takılacaksınız bile belki. Gerek yok derim ama
Edinemem. Hiç bir zaman kendine yetebilen biri olmadım, tek başıma ança bi şeyler atıştırırım kaygılı ve stresliyimdir yalnızken. Ama birileri çevremdeyken her şey daha güzel görünür gözümeBence değmez, değmemeli. Sizi anlıyorum ama ofise birini alınca işler istediğiniz gibi gitmezse daha çok başınız ağrımaz mı. Kendi işinizdeki kazancı şirkette çalışarak edinebilir misiniz?
Var tabi ama sürekli sohbet için plan yapmak ona extra zaman ayırmak yoruyor, hıı tabi öyle çok da bi çevrem yok 3-5 kişiSırf sohbet etmek için ofise kadın almak mı? İşe sohbete mi gidiyorsunuz?
Veya dışarda hiç arkadaşınız, çevreniz yok mu?
Her şey dengeli olmalı, hiç taviz veremeyen biri olarak çok taviz verenleri hiç anlamam ama ikisi de sağlıklı değil bence.:) bu risk tabi. Kötü olan anlaşamadığım kişi olmaz ama bu çok tatlı olduğumdan değil, çok taviz verdiğimden
kendi kendinize yetmenin zamanı gelmişEdinemem. Hiç bir zaman kendine yetebilen biri olmadım, tek başıma ança bi şeyler atıştırırım kaygılı ve stresliyimdir yalnızken. Ama birileri çevremdeyken her şey daha güzel görünür gözüme
Çay ve temizlik için aklı başında olgun bir abla alabilirsiniz. Arada laflarsiniz.merhaba kızlar. İş yerinde iki ortak bir stj. Çalışıyoruz bu bir yıldır böyle, onun öncesinde daha kalabalık bir ofisteydim. Şimdi iki kişiyiz ve ortağım çoğunlukla yok stj. De hem yaşı küçük hem erkek hem orda burda koşturuyor. Dolayısıyla tüm gün yalnızım başta iyiydi bu durum işlere konsantreydim ama artık sohbet edecegim birilerine ihtiyac duyYorum. Çoluk çocuk derken zaten akşam farklı bir çevrede sohbet edebilme imkanım olmuyor. Oğlum ve eşimleyim. Kadın kadına sohbet etmeyi özledim. Sırf bu yüzden ofise 3. Birini almayı düşünüyorum, bunun için kendi işimi bırakıp şirkette çalışmayı bile düşündüm. O derece bunaldım.
Anlaşmak zor yalnızlık daha zor. Ortağım erkek gelen arkadaşları da erkek oluyor bir kadın alırsak kadın arkadaşlar ğelir diye düşündüm. Ne dersiniz gereksiz mi insani bir istek mi ya da başka yolu var mı?
Merhaba,merhaba kızlar. İş yerinde iki ortak bir stj. Çalışıyoruz bu bir yıldır böyle, onun öncesinde daha kalabalık bir ofisteydim. Şimdi iki kişiyiz ve ortağım çoğunlukla yok stj. De hem yaşı küçük hem erkek hem orda burda koşturuyor. Dolayısıyla tüm gün yalnızım başta iyiydi bu durum işlere konsantreydim ama artık sohbet edecegim birilerine ihtiyac duyYorum. Çoluk çocuk derken zaten akşam farklı bir çevrede sohbet edebilme imkanım olmuyor. Oğlum ve eşimleyim. Kadın kadına sohbet etmeyi özledim. Sırf bu yüzden ofise 3. Birini almayı düşünüyorum, bunun için kendi işimi bırakıp şirkette çalışmayı bile düşündüm. O derece bunaldım.
Gereksiz. Normal arkadaşlarınız yok mu ? Dışarda buluşun. Yeni eleman demek yeni bir kalem demek. Maaşı sigorta vs geç sağlam mı değil mi ? Getirdiği arkadaşlar nedir necidir boş yere beynini patlat dur. İş aksamiyorsa sırf kahve muhabbeti için elemana gerek yok.merhaba kızlar. İş yerinde iki ortak bir stj. Çalışıyoruz bu bir yıldır böyle, onun öncesinde daha kalabalık bir ofisteydim. Şimdi iki kişiyiz ve ortağım çoğunlukla yok stj. De hem yaşı küçük hem erkek hem orda burda koşturuyor. Dolayısıyla tüm gün yalnızım başta iyiydi bu durum işlere konsantreydim ama artık sohbet edecegim birilerine ihtiyac duyYorum. Çoluk çocuk derken zaten akşam farklı bir çevrede sohbet edebilme imkanım olmuyor. Oğlum ve eşimleyim. Kadın kadına sohbet etmeyi özledim. Sırf bu yüzden ofise 3. Birini almayı düşünüyorum, bunun için kendi işimi bırakıp şirkette çalışmayı bile düşündüm. O derece bunaldım.
Avukat mısınız? Bu dert bana çok tanıdık geldi demerhaba kızlar. İş yerinde iki ortak bir stj. Çalışıyoruz bu bir yıldır böyle, onun öncesinde daha kalabalık bir ofisteydim. Şimdi iki kişiyiz ve ortağım çoğunlukla yok stj. De hem yaşı küçük hem erkek hem orda burda koşturuyor. Dolayısıyla tüm gün yalnızım başta iyiydi bu durum işlere konsantreydim ama artık sohbet edecegim birilerine ihtiyac duyYorum. Çoluk çocuk derken zaten akşam farklı bir çevrede sohbet edebilme imkanım olmuyor. Oğlum ve eşimleyim. Kadın kadına sohbet etmeyi özledim. Sırf bu yüzden ofise 3. Birini almayı düşünüyorum, bunun için kendi işimi bırakıp şirkette çalışmayı bile düşündüm. O derece bunaldım.
Bence güzel olur bos oda varsa deneyin. İnsan 10 dk çay molası verip selamlaşsa bile iyi geliyormerhaba kızlar. İş yerinde iki ortak bir stj. Çalışıyoruz bu bir yıldır böyle, onun öncesinde daha kalabalık bir ofisteydim. Şimdi iki kişiyiz ve ortağım çoğunlukla yok stj. De hem yaşı küçük hem erkek hem orda burda koşturuyor. Dolayısıyla tüm gün yalnızım başta iyiydi bu durum işlere konsantreydim ama artık sohbet edecegim birilerine ihtiyac duyYorum. Çoluk çocuk derken zaten akşam farklı bir çevrede sohbet edebilme imkanım olmuyor. Oğlum ve eşimleyim. Kadın kadına sohbet etmeyi özledim. Sırf bu yüzden ofise 3. Birini almayı düşünüyorum, bunun için kendi işimi bırakıp şirkette çalışmayı bile düşündüm. O derece bunaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?