Düzen bozmaya değer mi

Bikahvebisohbet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2022
223
67
28
40
merhaba kızlar. İş yerinde iki ortak bir stj. Çalışıyoruz bu bir yıldır böyle, onun öncesinde daha kalabalık bir ofisteydim. Şimdi iki kişiyiz ve ortağım çoğunlukla yok stj. De hem yaşı küçük hem erkek hem orda burda koşturuyor. Dolayısıyla tüm gün yalnızım başta iyiydi bu durum işlere konsantreydim ama artık sohbet edecegim birilerine ihtiyac duyYorum. Çoluk çocuk derken zaten akşam farklı bir çevrede sohbet edebilme imkanım olmuyor. Oğlum ve eşimleyim. Kadın kadına sohbet etmeyi özledim. Sırf bu yüzden ofise 3. Birini almayı düşünüyorum, bunun için kendi işimi bırakıp şirkette çalışmayı bile düşündüm. O derece bunaldım.
Anlaşmak zor yalnızlık daha zor. Ortağım erkek gelen arkadaşları da erkek oluyor bir kadın alırsak kadın arkadaşlar ğelir diye düşündüm. Ne dersiniz gereksiz mi insani bir istek mi ya da başka yolu var mı?

İnsanoğlu ne farklı ha şöyle bir ortamda çalışsam zil takar oynarım sosyal birisiniz anlaşılan ama hadi aldınız diyelim, anlaşacağımızın garantisi var mı o kişiyle? Hatta bu mantıkla alırsnaız sırf buna odaklanarak kadına ücretli arkadaş muamelesi yapıp çok tavrına takılacaksınız bile belki. Gerek yok derim ama

:) bu risk tabi. Kötü olan anlaşamadığım kişi olmaz ama bu çok tatlı olduğumdan değil, çok taviz verdiğimden

Bence değmez, değmemeli. Sizi anlıyorum ama ofise birini alınca işler istediğiniz gibi gitmezse daha çok başınız ağrımaz mı. Kendi işinizdeki kazancı şirkette çalışarak edinebilir misiniz?
Edinemem. Hiç bir zaman kendine yetebilen biri olmadım, tek başıma ança bi şeyler atıştırırım kaygılı ve stresliyimdir yalnızken. Ama birileri çevremdeyken her şey daha güzel görünür gözüme

Çay ve temizlik için aklı başında olgun bir abla alabilirsiniz. Arada laflarsiniz.

Bir tane daha kadın stajyer alın. Onu daha çok büro içerisinde tutarsınız. Sohbet arkadaşınız da olur hem. Ben de keşke hep yalnız olsam. İnsan sevmiyorum.

Merhaba,
Bunun için değmez bence, işte bu yüzden kadınlar kulübü var.
Erkek ağırlıklı bir işte çalışıyorum. 20 yılda aynı ortamda iki üç kadına denk geldim.
Her zaman kadın kadına destek olacak diye bir şey yok, hele ki iş hayatında.

Arkadaşlarınızı ofisinize davet edin madem. Sabah sakinken kahvaltıya, ya da gün içerisinde kahve içmeye çağırın. Arada işlerinizi halledip siz çıkın falan. Ama sırf bu yüzden iş değiştirmek mantıksız geldi bana.

Gereksiz. Normal arkadaşlarınız yok mu ? Dışarda buluşun. Yeni eleman demek yeni bir kalem demek. Maaşı sigorta vs geç sağlam mı değil mi ? Getirdiği arkadaşlar nedir necidir boş yere beynini patlat dur. İş aksamiyorsa sırf kahve muhabbeti için elemana gerek yok.

Avukat mısınız? Bu dert bana çok tanıdık geldi de

Bence güzel olur bos oda varsa deneyin. İnsan 10 dk çay molası verip selamlaşsa bile iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…