- 26 Ocak 2016
- 220
- 48
- 13
- 34
- Konu Sahibi DreamTheater_
-
canm bide herşeyi geçtim ben zaten gündüzleri gidiyorum yokluyorum hergün.. çarşıya cıkıyorum calışmadı zamanlarda geziyor ee neymişde eşim haftada bi kez gidiomsda surdaa 5 dakkalk yermişdeannen haksız benimde annemlerin evi yakın üstelik hiçbir sorunumuz yok allaha şükür aile olarak
ama ben bile zırt pırt gidemem sen de bi evin başındası artık iki ev arasın da mekik dokuyarak mı
geçecek ömrün annenin aksine bunu düşünüp seni buna yönlendirmesi lazımdı
ben 22 yaşındaym ve fark ettm ki annem artk beni çok olumsuz etkiliocanım kaç yaşındasın
ben hergün gidiyorum eşimle haftada 1 kez kadın laf yapıyor ugraşıyorum herkeze birşey buluyor kimseyi begenmiyor.. bahane buluyor bktm valla onun suratını cekmektenAcil anneni evlendir.
Annen haksız. Haftada 1 kere kocanla ziyaretine gidiyormuşsunuz, yeter çok bile.
ya allah aşkına kvsini günlük ziyaret eden damat mı varcanm bide herşeyi geçtim ben zaten gündüzleri gidiyorum yokluyorum hergün.. çarşıya cıkıyorum calışmadı zamanlarda geziyor ee neymişde eşim haftada bi kez gidiomsda surdaa 5 dakkalk yermişde
tepki göster sende tmm annendir ama bi ayar vermek şart olmuş yoksa evliliğin sallantıya girecek bu gidişle zaten yeni evliymişsiniz sizin cicim ayların da olmanız lazımdıben hergün gidiyorum eşimle haftada 1 kez kadın laf yapıyor ugraşıyorum herkeze birşey buluyor kimseyi begenmiyor.. bahane buluyor bktm valla onun suratını cekmekten
annem yüzünden bu mesafemde bozulacak die korkuyorummbence annenizin söyledikleri kafanızı karıştırmasın,siz evlat olarak elinizden geleni yapıyorsunuz,önceliğiniz eşinizle aşamadığınız sıkıntılardan kurtulmak olsun....anneme, aynen dediğiniz mesafede oturdum ,nerdeyse eşimle boşanacaktık,iyiler hoşlar ama evlendiğinizi kabul etmekte zorlanıyorlar...artık bir yuvanız var, yanlızlığını anlarım ama zaten çağırıyorsunuz ve gelmiyor eşiniz varken.....eşinizin tutumunda anormal birşey göremedim...annesine haftada bir gidiyorsa annenizede haftada bir uğruyorsa bence sorun yok gibi.....o yüzden pek takmayın derim ben....kv mesafe çok iyidir ama eşinize bu konuyu sürekli hatırlatıp deşmeyin zaten tavrınızı koymuşsunuz....
gösterdim canm anne bak dedim ben kaynanama haftada bi kez gidiyorum eşiminde haftADa bi kez buraya gelmesi normal daha fazlasını bekleme..tepki göster sende tmm annendir ama bi ayar vermek şart olmuş yoksa evliliğin sallantıya girecek bu gidişle zaten yeni evliymişsiniz sizin cicim ayların da olmanız lazımdı
evet yaş olarakta fazla büyük değilsin ama bu senin elinde evli bir kadınsın artıkben 22 yaşındaym ve fark ettm ki annem artk beni çok olumsuz etkilio
anneme belli ettm anlatmaya caliştm bak anne böyle böyle dedim..Annen kesinlikle haksiz. Sen evlat olarak üzerine düşeni yapmış iki adım ötesinden evu tutumussun.Annen için öncelik seni gormek olmali.Eşin normal olanı yapıyor haftalık gidiyor yanına..Sürekli annenle dip dibe olmak hoşuna gitmeyebilir normal olan bu.Çünkü o esinin değil senin annen.
Siz yeni evlisiniz ayrica.Annen ne beklio kabile halinde yasamanizimi.Evine kacak göçek giriorum diyerek sizi neden üzüyor ki???Eviniz yürüme mesafesindeyse eşiniz yokken bol bol görüşün ne güzel.Eşin eve gelincede ona vakit ayır adam yayılmak dinlenmek ister...Her dakika anneni veya onun ailesini görmenize gerek yok.Annene kırıldığını belli et bence
peki napmalıyım annemin surat yapmasından alınmasından ona buna küsmesinden her seferinde beni iğnelemsnden yoruldm gerçektenevet yaş olarakta fazla büyük değilsin ama bu senin elinde evli bir kadınsın artık
annenin hayatını yönlendirmesine izin verme artık evliliğn ve hayatın hakkındaki kararları sen vereceksin
benim eşim sırf annemin bu triplerinden ,evliliğimizn bitme noktasına gelmesinden dolayı istanbulda iş bulup yerleşmemize neden oldu diyebilirim...resmen ailemden kaçtı....annem, arasam bir dert, aramasam ayrı bir dert, iş çıkışı soluk soluğa her akşam uğrardım ,birde eve geçip yemek temizlik telaşı ...o kadar yıprandımki anlatamam ve haliyle eşime yansıtıyordum....yine eşiniz anlayışlı bence, benimki ne bu o evden çıktın hergün annemi olur diye tavır bile yapmıştır.....keşke daha uzak otursaymışsınız çünkü bazen yakınlık derecesine bakmıyor suistimaller...........annem yüzünden bu mesafemde bozulacak die korkuyorumm
hayır yani adam da haklı kendi annesine 10 günde gidiyorum oda benm anneme aynı şekilde..
ne diyebilrim adama
ben senn ailene haftada 10 günde gidiym sen 2 güne bir benm anneme mi git diyim buna hakkım yok öyle değil mi
o kadar pişmanım ki yakından ev tuttuma az önce aradm yine surat asık gibi ses tonu bi acaip bktm valla kendi sorunlarm yetmiyor bide annem cıktı başıma.
boşver olduğu kadar yakın olmasanız bu kadar da olmazdı beterin beteri var şükretmek gerek bak bu forumda mesela mesleği için atanıp ailesinden kmlerce uzakta olanlar var onlar ne yapsıngösterdim canm anne bak dedim ben kaynanama haftada bi kez gidiyorum eşiminde haftADa bi kez buraya gelmesi normal daha fazlasını bekleme..
vay efendim kaynanam cok uzakmş da o cok yakınmşda zoruna gidiyormuş da
vay efendim öyle geleceni hiç gelmesinmişte eşim bıktım gerçekten kendi annem olmasa tahammül edilecek bi insan değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?