Düzenimi bozmalı mıyım?

Çok iyi yapmışssın seni darlarsalar ben hamileyken çalışmak istemiyorum en az 2 yaşa kadarda kendim bakıcam iş ararsam size söylerim de geç. Nasıl hadsizler bu kadar anlamıyorum.

ben olsam çalışmam, eşimin ailesiyle oturacaksam neden evlendim ki derim.

Nasıl bir torpilse artık 3 aylık hamileyi işe alıyorlar
Normalde imkansız almazlar

Eşimin anneannesinin evi var orada kalıyorlardı geldikçe normalde köyde yaşıyorlar. Arama mesafe koymayı bi türlü başaramadım maalesef

Bu sitede kadınların çalışmasını en çok isteyen üyelerden olabilirim ama benim için bile aşırı saçma bir teklif oturun bakın çocuğunuza, eş ailesine de bu kadar laf etme hakkı vermeyin. Çok isteyen girsin kendi çalışsın deli midir nedir onlar da. Çocuk 2 yaşına falan gelince kendi oturduğunuz yerde iş bakarsınız yine.

İnanın bilmiyorum sürekli çalışmamı istiyorlar bana iş bulma arayışındalar bulunduğum şehirdeki evimi bırakacak derecede hemde
Tabi ki onların tasarrufu olamaz.

Bu konuda net olursanız bundan sonra size çok karışıp karar alamazlar.

3 aylık hamilesiz düzenimi bozmak istemiyorum dersiniz çocuğunuz kreş çağına gelince bulunduğunuz yerde yine iş bulabilirsiniz.

Birlikte yaşamak zordur. Balla börek de olsanız zordur.

Kırmadan fikrinizi belirtin.

Onlara ne sizin calisip calismamanizdan? Ayrica hamilesiniz dogumdan sonra zaten izin vs cocuga kendiniz bakacaksiniz ise girmeye ne gerek var ayrica ayni ev pismanliktir. Kirilmalari umrunuzda olmasin cunku sizin calismaniza karisamazlar esinize zaten dogum olacak bebegime iki uc yasina kadar kendim bakmak istiyorum ayrica duzenimi bozmak istemiyorum sen uygun bir dille ailene soyle benim kararim bu ve kesin diyebilirsiniz

beraber yaşayacağız eğer taşınırsam. Taşınmazsam çalışmayıp bebeğime kendim bakacağım
Maddi sorununuz yokmus hamileliğinizin keyfini cıkarın .İnşallah benegınızde kres yaşına gelımce yıne önünüze fırsatlar cıkar
Hem onlara neymiş sizin hamile halinizle çalışmanız kolaymı
Hiç tavsiye etmem durduk yere huzurunuzu bozmayın
Evinizin hemileliğinizin keyfini cıkarın meslegınız varmış er gec çalışırsınız

Teşekkürler kızlar şu an için çalışmayı düşünmediğimi belirttim sen bilirsin dediler bu arada kimse beni zorla çalıştırmak istemiyor sanıyorum buna sebep olan benim iş hayatına olan özlemimi dile getirmemdi ki kendilerine görev edinip bana iş bulmaya çalışıyorlar eşim her konuda destekçimdir ve ailemle yaşayamayız diye zaten isteksizdi bu konuya çözmüş olduk yani

Eşinin ailesi neden çalışmanı çok istiyor? Ev kendinizin geçim derdinizde yokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…