Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sabah kahvaltıyı 9 da yaptık.
camları açtım.
yerleri süpürdüm.
bulaşıkları makineye dizdim.
umutla bahçeye indim.
sonra tüm balkon camlarını önlü arkalı sildim.
* kendi verdiğim ödevde oturma odasının camını sildim. şimdi bir çay aldım.
Hayırlı sabahlar, biz daha yeni kahvaltı yaptık kızım bizde gece geç yattık sabahta ben 10 a doğru kaltım tabi ozamana kadar bi namaza kalktım torun uyandı ona kalktım derken
Şimdide balkonda çay keyfi yapıyoruz
evi dün robot süpürmüş, dikey süpürge ile ben tekrar bi süpürdüm salon, y.odası, k.oda ve mutfağın camlarını sildim detaylı toz aldım detaylı evin her yerini sildim terası düzenleyip yerini sildim wc ve lavaboyu yıkadım banyo yer zemini sildim, paspasları ve havluları değiştirdim k.validem yemek yaptı (fazlaca yaptım giderken almayı unutma dedi) kuru fasulye, karnıyarık, pilav, yaprak sarması
iyi akşamlar.
bugün verimli geçti eşim pek evde yoktu.
molaya gelmedi işler yoğunmuş.
bende normal rutin günlük temizlik içinde
ekstra ilk kez detaylı temizlik yaptım.
çocuk odasının camını sildim.
yatak odasının kini sildim.
duşa kabini temizledim.
öğlene doğru kayınvalide gile yemek verdim.
bahçeye indim.
sonra bulaşık makinesini çalıştırdım.
ütü yaptım. Normal tuvaletin duvar fayansını sildim temizledim.
tv ünitesini sildim sehpaların tozunu aldım.
Aynaları sildim.
tuvaletleri temizledim.
çöp attım.
çamaşır yıkadım serdim
acıkınca yemek erken yedim.
kahve içtim.
İyi akşamlar hanımlar
Hamdolsun selametle evimize döndük
Çarşamba pazarı gibi ortalık malumunuz.
Direkt çamaşır attım.
Havlular mayolar doldurdum bi yıkansın.
Boşalttım her şeyi yıkama sırasına girdiler.
Valizleri sildim.
Durdum şimdi bi uzandım.
Benim maraton asıl yarın başlar.
Çok iş var.
Rutin işler dışında pek bir şey yapmadım
Akşam üstü başım ağrımaya başladı en son dayanamadım ilaç içtim şimdi iyiyim. Havadan heralde rüzgarlıydı bugün
Tüm evi havalandırdım Yatağımızı topladım Wc leri yıkadım Ahsene ve bana kahvaltı hazırladım, topladım Ahsene makarna yaptım öğlen, akşam köfte yaptım topladım Bize de kremalı makarna yaptım topladım Bulaşık makinesini çalıştırdım
Herkese merhaba
Bu aralar biraz kışlık hazırlığı yapıyorum.
Biraz konserve yaptım. Biberlerim kurudu, biraz da domates kurutuyorum, yarın patlıcan alırsam onları da asacam inşallah