• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi hafta sonları
Yarın misafirim gelecek Yalova’dan eltimin oğlu ve gelini bugün temizlik yaptım
Akşamda sarma sarıcam
Buğday haşladım salata için
Yarın sabahta poça ve ıslak kek yaparım
😊

Üst mesajlarda kısa bir selamlaşma edeyim dedim etiketi unuttum hepiniz iyisinizdir inş özellikle bebeler

@Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
@sweetgirlcandy
@MssPARE
@Limonsuzzcay
@Pinhan
@papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
@-Hayal
@HeySero
@ilknurrr22
@selin18
@mavibaloncuk
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
@dolunaybekler
@aysen-
@_okyanus
@A R Y A
@Gilmors
Çok şükür ben de iyiyim ablacım umarım herkes iyidir 🌷
Ben de 2 yaş ergeniyle uğraşıyorum yazliktayiz. Emzirmeyi bırakmayı düşünüyorum ( aylardir düşünüyorum ugrasiyorum birkaç kere denedik olmadi) kızım da çok düşkün nasıl yapicam bilmiyorum aşırı yorgunum. Buraya gelince daha da düşkün oldu. Konuşarak biraktiramicam sanırım eski usullere başvurucam🥲

Selamlar bugün baya sıcaktı hava. Bahçe ev köy derken günler geçiyor. Bu sene yaz çabuk geçiyor gibi geldi bana🥹 Eylülde Ahsen kreşe başlayacaktı bende işe başlamam bi süre diye düşünüyordum öyle olmadı bende onla beraber baslycam 😂 hatta Ağustosta yarım günle başlamak istiyorum deneme olsun 1 ay bakalım

Selamlar bugün baya sıcaktı hava. Bahçe ev köy derken günler geçiyor. Bu sene yaz çabuk geçiyor gibi geldi bana🥹 Eylülde Ahsen kreşe başlayacaktı bende işe başlamam bi süre diye düşünüyordum öyle olmadı bende onla beraber baslycam 😂 hatta Ağustosta yarım günle başlamak istiyorum deneme olsun 1 ay bakalım
Sen ne iş yapıyorsun sivitt

Selam kızlar bende yoğunum kelimesi edeni pek sevmem ama bu ara çocuklar yazın sıcağı iş derken ihmal ediyorum malesef yoğunlaştım Aylin bir ay sonra bir yaşayacak ilk doğum günüsü olması sebebiyle şimdiden elbisesini süsünü aldım temizlik konusunda da yüzeysel yapabiliyorum geçen hafta bir liste çıkardım evdeki her işi yemeği ben yapıyorum adaletsizlik diyip evdekilere görev dağılımı yazıp verdim genelde yaptılar ve en azından farkındalık oluştu Bebek ev iş hepsi beni çökertti resmen

Çok şükür ben de iyiyim ablacım umarım herkes iyidir 🌷
Ben de 2 yaş ergeniyle uğraşıyorum yazliktayiz. Emzirmeyi bırakmayı düşünüyorum ( aylardir düşünüyorum ugrasiyorum birkaç kere denedik olmadi) kızım da çok düşkün nasıl yapicam bilmiyorum aşırı yorgunum. Buraya gelince daha da düşkün oldu. Konuşarak biraktiramicam sanırım eski usullere başvurucam🥲

Konuşarak dediğin ikna etmekse zor evet ben en küçüğü 1 ayda bıraktım yavaş yavaş kestim bitti diyodum emzik çok seviyodu onu alıyodu hemen aklını dağıtıyoduk oynuyoduk.
Gece emziriyodum o hırsı gidiyodu göğsümde şişme falan olmuyodu sonradan geceyi de kestim kolaylıkla olsun seninki de inşallah

Günaydın ❤️

1000141364.webp

Siteye giriş düzelmiş ama benim girme alışkanlığım gitti.
Evin işi çocuklar derken fırsat olmuyor aklıma da gelmiyor.

İşi gücü de elimden geldikçe yapıyorum bırakmıyorum. Öyle geçiyor günler. Uzun zamandır örgü öremiyordum örgüye başladım şükür o bana iyi geliyor

Back
X