aynen bende çamaşır suyu arayışındayım.**Ve sizlere bir soru hanımlar
Bana bir çamaşır suyu önerebilir misiniz?
Yerli ürün olsun.
Bingo olmasın.
Çamaşır suyunun zararı malum hepimizce zaten.Ama özellikle wclerde maksimum temizlik istiyorum.
Ve bu temizliği gözümle de görmek istiyorum.
Elimde Bingo Oksijen mevcut asla beyazlatmıyor, o hijyeni gözle görmüyorum.
Var mı memnun kaldığınız bir şey.
Süresiz boykottayım artık Allahın izniyle. O yüzden hep kullanacağım birşey arıyorum. Malum markanın yerini tutacak bir ürün yok mudur yahu
Bulaşık makinesine sıvı kullanıyordum hep boykottan sonra bimden aldım beğendim onuTarım kredi marketlerde var sıvı bulaşık deterjanını kullanıyorumEki Görüntüle 3356483 taplet olandan memnun değilim yüksek derecede yıkıyor
bende yeniyim, istanbulda yaşıyorum,yaş 49 çalışıyorum2 çocuğum var kızım evli torunum var 11 aylık olucak oğlum şimdilik bekar hepimize başarılarGönülmeyvesi biz tanışmadık herhalde değil mi?
Ben bir süre yazmadım o ara gelmişsin.
Yoksa eskisin de nick mi değişti bilmem ama.
Senin de oğlun var herhalde küçük?
Tek mi?
Benim 3 çocuk var.
İkiz kızlar var 9 yaş
Oğlan 4 yaş
Ben 36
Mekan Ankara
Yarışmacı arkadaşlara başarılasdfg
Teşekkür ederim canım benimsweetgirlcandy geçmiş olsun canım
Amin teşekkür ederimgeçmiş olsun Allah şifa versin
30 yaşındayım. 19 aylık kızım var. Kırıkkalede yaşıyorumAslında ben hepinizle tanışmak isterim bu şekilde yaa kaç yaşındasınız nerden katiliyorsiniz kaç çocuğunuz var
Sağolasın canım benimGeçmiş olsun canım
hepiniz daha çok gençsiniz ne güzel herhalde en büyüğünüz benimevet bende birkaç haftadır aktif katılıyorum iyi geldi bana burası
Maşallah canın Allah bağışlasın
Evet 1 oğlum var
3 yaşına girecek şubatta inşallah
Bende 27
Mekan İstanbul
Herkese başarılar diliyorum bendememnun oldum bu arada
bu arada benim kızımda 27 yaşındaevet bende birkaç haftadır aktif katılıyorum iyi geldi bana burası
Maşallah canın Allah bağışlasın
Evet 1 oğlum var
3 yaşına girecek şubatta inşallah
Bende 27
Mekan İstanbul
Herkese başarılar diliyorum bendememnun oldum bu arada
Diyet uygulaması değildir
mutlu ve hareketli dakikalar başlıyor
her akşam 21:00 den sonra 15 dakika kendimize zaman ayırıp enerji topluyoruz
amaç; evdeki imkanlar ile hareketsizlikten kurtulmak
Bonus
Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@golgefeslegeni
@O1deren87
Nane Limon Kabugu
@Pinhan
penyez83
@MssPARE
Gonulmeyvesi
Tiniminimavihanim ( hareket iyi gelir seni de yazdım ablamm )
Adını unuttuğum varsa ve katılmak isteyen olursa listeye yazarız
evettt başlıyoruz ben küçük top ile bel hareketli yapicam
Tiniminimavihanim ablaşumm gönder gelsin uygun bi gif
Maşallah Allah bağışlasın oyy torun da tam sevilmelik zamanıbende yeniyim, istanbulda yaşıyorum,yaş 49 çalışıyorum2 çocuğum var kızım evli torunum var 11 aylık olucak oğlum şimdilik bekar hepimize başarılar
Saygılar efendimbu arada benim kızımda 27 yaşında
Maşallah Allah bağışlasınTeşekkür ederim canım benim
Amin teşekkür ederim
30 yaşındayım. 19 aylık kızım var. Kırıkkalede yaşıyorum
Sağolasın canım benim
amin canım sağol evet çok tatlı yürümeye başladı, sevilmezmi hayatımın neşesi evlerimizde yakın çok şükür bi gün görmesem ertesi gün görüşüyoruz. bal peteğim benim oMaşallah Allah bağışlasın oyy torun da tam sevilmelik zamanı
Allah hayırlı bir gelin nasip etsin inşallah
Ay ne güzel sevmek oamin canım sağol evet çok tatlı yürümeye başladı, sevilmezmi hayatımın neşesi evlerimizde yakın çok şükür bi gün görmesem ertesi gün görüşüyoruz. bal peteğim benim o
amin amin gelin kızımızda hazır aslında ama ailesi daha bizi tanışmaya bile kabul etmediler adanalılar,biz yabancıyız diye herhalde haber bekliyoruz bakalım kısmetMaşallah Allah bağışlasın oyy torun da tam sevilmelik zamanı
Allah hayırlı bir gelin nasip etsin inşallah
Hee siz nerelisiniz yakında davet gelir umarımamin amin gelin kızımızda hazır aslında ama ailesi daha bizi tanışmaya bile kabul etmediler adanalılar,biz yabancıyız diye herhalde haber bekliyoruz bakalım kısmet
annen yaşındayım ondandırAy ne güzel sevmek obi an annem konuşuyor sandım oda hayatımın neşesi diyor torunu için
inşallah canım, ben kırklareli trakyalıyım,eşim orduHee siz nerelisiniz yakında davet gelir umarım
33 yaşımdayım evliyim 4 çocuğum var 15 ,13 ,7ve 20 aylık sivaslıyım ilçesinde yaşıyorumAslında ben hepinizle tanışmak isterim bu şekilde yaa kaç yaşındasınız nerden katiliyorsiniz kaç çocuğunuz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?