maşallah canım Allah bağışlasın sende benim gibi erken evlenmişsin33 yaşımdayım evliyim 4 çocuğum var 15 ,13 ,7ve 20 aylık sivaslıyım ilçesinde yaşıyorum
Yaşıtmışız benim de 1 kızım varevet bende birkaç haftadır aktif katılıyorum iyi geldi bana burası
Maşallah canın Allah bağışlasın
Evet 1 oğlum var
3 yaşına girecek şubatta inşallah
Bende 27
Mekan İstanbul
Herkese başarılar diliyorum bendememnun oldum bu arada
başarılar canım, iş sektörümüz aynı daha öncede yazmıştık40.5 yaşındayım 19.5 yıllık evliyim çocuğumuz yok. Çalışıyorum muhasebe finans özel sektörde. Kocaeli'nde yaşıyorum. Sitede dualar bölümünde aktifim birde bu topikdeyim.
Bende yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Aynen Afyona geldik çalıştay vardı. Yaaa benimde 3.gelişim güzel beğeniyorumMaşallah Allah bağışlasınama şimdi afyondasin galiba biz de de afyonun yeri başkadır daha doğrusu eşim için bende 3 4 sefer gittim
Geldi kızVay be
Amin inşallahAllah kolaylık versin hızla bitip taşının inşallah
Ne yapacaksın ?
Suyum geldiAktif Lora
Loracım yakın mıyız ki?
Sinir oldum burda ben senin suyuna.
Bize de geçenlerde elektrik vermediler tüm gün.
Bu soğukta.........
Hepsinin yokluğu zor Allah düşürmesin
Gözün aydınSuyum geldi
Evet gerçekten çok hızlı geçiyor yıllarAminn canım aminnn cümlemizin evliliği huzurlu afiyetli olsun son nefesimize kadaryıllar geçti gitti anlamadık daha dün evlenmiş gibi hissediyorum oysaki
Gözün aydın olsunSuyum geldi
Maşallah Allah bağışlasın ne güzel33 yaşımdayım evliyim 4 çocuğum var 15 ,13 ,7ve 20 aylık sivaslıyım ilçesinde yaşıyorum
Maşallah Allah bağışlasınYaşıtmışız benim de 1 kızım var
Yanii güzel evetAynen Afyona geldik çalıştay vardı. Yaaa benimde 3.gelişim güzel beğeniyorum
Artık yaptığım işlerle anılmak istiyorum yaşımla fiziğimle değil
Maşallah daha gençsiniz hepinizde85 modelim ben 38 yaşımı yaşadım bu sene
Afiyetler olsunOkuldan dönüşte ekmek alıp kv ye girdim kahvaltıya.
Daha yeni geldim işte.
İlaçlarımı içip motoru takacağım inşallah
Afiyetler olsunnasıl motor yaa bende taksam bugün oturdum kaldım
Hayırdır inşallah ben de biraz okuyup öyle başliyim bu kadar bekledi işler az daha dururBiraz üzücü bi haber aldım Allahim tüm hastalara acil.sifalar versin modum düştü içim sıkıldı en iyisi bi abdest alıp okumalarımi yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?