- 1 Aralık 2021
- 14.916
- 54.348
- 548
- 35
Allah ferahlık versinBiraz üzücü bi haber aldım Allahim tüm hastalara acil.sifalar versin modum düştü içim sıkıldı en iyisi bi abdest alıp okumalarımi yapayım
Ooo süper mis o zaman bende 27 den 28 beygir diyebilirim 10 yıl bakımına girmem lazım amaYaşıma uygun 38 bin beygir
Yaa kendin söyleyip kendin gülmen peki bazen iki kere okuyorum HeeBeygir mi hahaha
Ooo süper mis o zaman bende 27 den 28 beygir diyebilirim 10 yıl bakımına girmem lazım ama
Yaa kendin söyleyip kendin gülmen peki bazen iki kere okuyorum Hee
Dedem rahatsızlanmıs yatış vermişler nefes darlığı sebebi ile yani grip olmuş aslında ama yaş ileri ve hastalıklar oluncaHayırdır inşallah ben de biraz okuyup öyle başliyim bu kadar bekledi işler az daha durur
Ben kahvaltı hazırlarken aklıma geldi o ney acaba diye pek hoşmuşSiz benim baharatlıklara baktınız da oraya koyduğum peri tuzluğu ayrıntısını nasıl görmediniz
Çok geçmiş olsun RABBİM acil kalıcı şifalar versin canımDedem rahatsızlanmıs yatış vermişler nefes darlığı sebebi ile yani grip olmuş aslında ama yaş ileri ve hastalıklar oluncaRabbim şifa versin ona ve tüm hastalara
Aminn çok teşekkür ederimAllah ferahlık versin
Ben kahvaltı hazırlarken aklıma geldi o ney acaba diye pek hoşmuş
Gördüm ben kukrimin de var ondanSiz benim baharatlıklara baktınız da oraya koyduğum peri tuzluğu ayrıntısını nasıl görmediniz
çok güzelmiş ben gördümde ne olduğunu bilemedimO kadar eğlenceliki dökmesi ayrıca ben 15 e aldım
Bu benim küçüğün oyuncağı olur ki normal tuzluklaru da iyuncak yapıyorO kadar eğlenceliki dökmesi ayrıca ben 15 e aldım
çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinDedem rahatsızlanmıs yatış vermişler nefes darlığı sebebi ile yani grip olmuş aslında ama yaş ileri ve hastalıklar oluncaRabbim şifa versin ona ve tüm hastalara
Aminn Allah razı olsunnÇok geçmiş olsun RABBİM acil kalıcı şifalar versin canım
benim torunda mutfakta ner varsa döküyo dolapları tavalar tahta kaşıklar heryere kilit aldı kızım mecburenBu benim küçüğün oyuncağı olur ki normal tuzluklaru da iyuncak yapıyor
Amin amin çok teşekkür ederimçok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
bende okurum birazdan namaz kılıncaAmin amin çok teşekkür ederim
Evet bende o yüzden mikrop falan kapmaz diye düşündüm tamam okuyacam inşallah çok sagollGonulmeyvesi Allah şifa versin dedene yatış olması destek açısından daha iyi.
Biliyosundur 7 Fatiha 422 Ya Şafi oku Allahın izniyle şifa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?