Bunları yazarken elimin boş olmamasıÇok yemesem bile artık görsel olarak şişiyorum sanki
Ankarada ne güzel 2 ögüne düşmüşdüm buraya geldim her gelene ayrı sofra kur onla ye bu modayım bugün eşime dedim düzene girin yav her akşam yat zıbarlık yiyip yatıyoruz
Ben kaçtım artık yatağa girdim son çıkan mutfağa bir el bombası bıraksın sizde kurtulun bende dedimBunları yazarken elimin boş olmaması
Bende bu gece yedim kaç gündür iyi tutmuştum kendimi
Sağol penyezimÇok geçmiş olsun Tubis gözünüz aydın
hastaneden yeni çıkan ve bu kadar ortalıkta hastalık varken, ziyaretçi kabul etmemelisiniz en azından bir hafta, görüntülü arasınlar (naçizane )
Sağol canisi aynen öyle ölümden döndü resmen adam doktorlar bile ümit vermemistiGözünüz aydın tubiş Allah bi daha göstermesin İnşAllah
MaşAllah amcaya daha bikaç gün önce vefat edecek diye bekliyorlardı şimdi taburcu oluyor
Ahahahah o son gündü başladık ya burda hep birlikteKaç akşamdır cipsleri kim yiyordu ne demek tutmuşum kendimi
Rabbim dahada iyi etsin tubişim bir daha yaşatmasınZature bu kadar yapabiliyomus kızlar gordukki öksürük nelere mal oldu adama
Engelli evladının duasına bağışladı rabbim onu bize halaa bıle korkusu özlemi var bı bilseniz
Kaç gündür onla da ugrasiyorum yemiyor içmiyor vs ben yediriyorum oyunla falan
Neyseki bugün iyi
Babam çıksın hayırlısıyla onunda tahlillerini yaptırcZ
Engelli olduğundan organları erken yaslaniyormus
Bı genel kontrol yaptircaz
Ambulansla gitiginden beri nasıl dualar etti bı bilseniz
O masumumn duasına bağışladı bize
hayırlı sabahlar , penyez 3 yıldızlı gün ne demek ?28 ocak Pazar günü 3 yıldızlı gün, git git şifa olsun şimdiden efserim
Belli günlerde daha etkili oluyormuş, bu günlere de tek yıldızlı, iki yıldız ve 3 yıldızlı günler diye ifade ediliyor.hayırlı sabahlar , penyez 3 yıldızlı gün ne demek ?
maşallah lora sarmalar sarılmış poğaçalar yapılmış daha ne olsunEvi toplayip supurdum sildim
Camasirlari hallettim
Banyo wc yikadim
Aynalari sildim
Nevresim yikadim kurudu yerlestirdim.
Yine mutfaktan bir dolap ici hallettim
Pogaca yaptim lahana ve yaprak sardìm
Mutfak daginik suan birde tuz şeker çay yerlerine doldururken hepsnden biraz doktüm. Beklemede
gözünüz aydın canım tekrar geçmiş olsun , kayınvaliden yaşıyomu sağlıklımı sana yardımcı oluyodur. inşallahÇok şükür geçti canlr yarın taburcu oluyor k.pederim
Bu akşam yemek ve salon temizligini halledicem yarın guzel bı yatak yapicam odasına çok gelen giden olcak vs geceden halledicem inşallah
benim de 2 yıl önce belimde fıtık başlangıcı vardı . doktor bana 20 gün fizik tedavi vermişti. çok şükür iyi geldi, şuan bi sıkıntım yok inşallah sanada iyi gelir .Eh işte ablaammfizik tedavi on günden sonrası rahatlatır diyor benim sadık yarim sıcak su torbası oldu nerede bulsam esneme hareketleri yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?