Bonus gülüten için ev tipi test kiti icad etmişKızzz pratik test kiti derken biri mi hamile
Allah sen bilirsinKızzz pratik test kiti derken biri mi hamile
Gülten yiyince karnımız çok.sisiyorsa mi allerji miz oluyorBonus gülüten için ev tipi test kiti icad etmiş
Bonus ayıkla pirinci
Çok şişyorum anlamsız az dahi yesem dağ gibi oluyorumGülten yiyince karnımız çok.sisiyorsa mi allerji miz oluyor
Yavruş alerji ciddi bir şey baya bunun kızarıklık versiyonu da var.Bonus gülüten için ev tipi test kiti icad etmiş
Penyez ciddi misin yazmış yanakları kızaran emoji koymuş esfer mesajı da partik test kiti yazmış ben napiyim şimdiAllah sen bilirsin
Belki ikizdir bak heleSeni ben muayne edicem
Dün bi tepsi pizzayı sevgili eşim yedi ben yumurta yedim karnımın sisi hala inmedi benim neye alerjim var yaa.diyet yapan benim fit görünen kocamÇok şişyorum anlamsız az dahi yesem dağ gibi oluyorum
Su tüketimi az ve spor olmamasından kaynaklı sanırım, zaman zaman bende oluyorumÇok şişyorum anlamsız az dahi yesem dağ gibi oluyorum
Bak şakanın yönü değişiyoBelki ikizdir bak hele
Gülüten sindirim aleji sorunuDün bi tepsi pizzayı sevgili eşim yedi ben yumurta yedim karnımın sisi hala inmedi benim neye alerjim var yaa.diyet yapan benim fit görünen kocam
3 gün çok değil mi penyez? 1 gün bile yeterliymiş hacamat günü de yenmiyor zaten 2 gün oluyorPazar günü hacamata gideceğim için, 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası et ve süt ürünleri tüketmeyeceğim. Bol su, sebze ve meyve tüketerek ödem atarım umarım. Bide oruçlu olsam bu günlerde ne güzel olur
Yeterli de ben kendim süreyi uzattım3 gün çok değil mi penyez? 1 gün bile yeterliymiş hacamat günü de yenmiyor zaten 2 gün oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?