Yeterli de ben kendim süreyi uzattım
Olmadan önceki gün3 gün çok değil mi penyez? 1 gün bile yeterliymiş hacamat günü de yenmiyor zaten 2 gün oluyor
Sadece glutene yorma süt ürünleri de çok ağrı yapabiliyorGülüten sindirim aleji sorunu
1 yıl önce dr gittim bu şikayetlerden dolayı
Karın şişliği ağrısı ve gaz
Bana gastirit deyip yolladı
İlaçları kullandım azaldı ama bir türlü geçmedi
Gülüten mi diye düşünüyorum bazen ağrıdan nefesim kesiliyor
Olmadan önceki gün
Olduğun gün
Bir sonraki gün diye biliyorum pehriz oluyorsun
Sütü kesmenin de çok faydası olur uyanık seni
Bilmiyorum ama bir tahileye gitip tahlilmi vereyimSadece glutene yorma süt ürünleri de çok ağrı yapabiliyor
Süt derken süt ürünlerinin hepsi işte.ben direk süt içmiyorum maalesef kokusu beni tıkıyor
Bilmiyorum ama bir tahileye gitip tahlilmi vereyim
2 senedir çok sıkıştırdı beni
Bende burdayken yaptırayımBen haftaya pazartesiye aldım randevu efser artık neyse ne göreyim inş iyi bir dr dur da her şeye bakar
Hangisi kolaysa orda yaptır aradan çıksın alalım şapkaları önümüze.Bende burdayken yaptırayım
maşallah işe geçmi gidiyosun iş yapmaya vaktin var ne güzel ben 06:50 de evden çıkıyorumSabah namazdan sonra
Evi havalandırdım
Günlük tesbihatların yarısını çektim
Yatak toplandı
Havlular değiştirildi
Wc ve lavoba yıkandı
Mutfak toplu
evi robot süpürür, çalıştırıldı evden çıkış 08.50
Ofiste Sabah rutin işleri halledildi
Şimdi kahve zamanı
9 da işbaşı yapıyorum 5 paydosmaşallah işe geçmi gidiyosun iş yapmaya vaktin var ne güzel ben 06:50 de evden çıkıyorum
vücudunda kirmizı noktalar oluyor mu?batık dediğimiz gibi ozellikle kolun arka kısmındaen kısa zamanda deniyecemm
Çok şişiyorum bonusum karnım dokuz aylık hamile gibi oluyorum kanım ağrıyor gaz sancısı gibi
ohh ne güzelmiş benim sabah 8 akşam 16:30 cumarteside aynı şekilde tam gün9 da işbaşı yapıyorum 5 paydos
Yok olmuyor sadece şişiyorum ve sancı özelikle akşamlarıvücudunda kirmizı noktalar oluyor mu?batık dediğimiz gibi ozellikle kolun arka kısmında
Burası kolay ve sakin hastaneler var en iyisi önümüzdeki hafta bende gideyimHangisi kolaysa orda yaptır aradan çıksın alalım şapkaları önümüze.
En fenası mecburiyetten yapmak. Kılımı kıpırdatmak istemiyorum Efser öyle bir hal bu konuda ki yılgınlık
Test yaptırmadım o kırmizı seyler icin dertmatolojiye gitmistim gluten alerjn olabilir dedi kaldi öyle gitmedim bidaha. Belki başka biseydir akşam degilde her halukarda o karın şiş oluyor.Yok olmuyor sadece şişiyorum ve sancı özelikle akşamları
Gecen sene ultrasyonda çekildi sadece gastirit çıktı.Aklıma aleji gelmemişti birde ona baktırayımTest yaptırmadım o kırmizı seyler icin dertmatolojiye gitmistim gluten alerjn olabilir dedi kaldi öyle gitmedim bidaha. Belki başka biseydir akşam degilde her halukarda o karın şiş oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?