- 13 Ağustos 2020
- 15.582
- 88.361
- 598
- 32
Yok canm kayınvalidem vefat ettigözünüz aydın canım tekrar geçmiş olsun , kayınvaliden yaşıyomu sağlıklımı sana yardımcı oluyodur. inşallah
Salatalık nasıl +200 olur anlamıyorum ya
tek kişi olunca çok zor olur Allah yardımcın olsun canımYok canm kayınvalidem vefat etti
Bana yardımcı kimse yok
Geldi çok şükür biraz yoğun bakım sersemligi var o kadar
15 güne kontrol olcak inşallah
YEdin mi gercektenSalatalık nasıl +200 olur anlamıyorum yabende yulaf lapası yedim
Sağol canım Allah razı olsuntek kişi olunca çok zor olur Allah yardımcın olsun canım
Sırt kaşıntım ve sık ishal durumun var mıKızlar gülüten aleji testi yaptırmak istiyorum aranızda yaptıran var mı ?
Benimde çok sevdiğim söylemez ama erindim normal kahvaltı hazırlamaya onu yedimYEdin mi gercektenyulaf bi hos ediyor beeni
Afiyet olsun nanemKahvaltı yapıldı bol yeşillik eşliğindeBugün kü spor da tamam
Ev işlerine başlarım şimdi de
Sende mi nane?Kahvaltı yapıldı bol yeşillik eşliğindeBugün kü spor da tamam
Topikte hemen hemen herkes diyette sanırımSende mi nane?
Maşallah güzel oldu böyleTopikte hemen hemen herkes diyette sanırım
Ben hariç
Ay beyaz gelini yerler
Gaz problemi bende çok yaşıyorum bide benim afedersin üstten gazim çıkmıyor yani hayatım boyunca toplasan 3 keredir bazı zamanlar 2 büklüm kalıyorum bi kadın da geçen elime baktı elden bakıp söylüyorlar ya ibni sına ilmimi neymiş dedi ki süt ürünleri sana yaramaz uzak dur çok kulak asmadım ama olabilir belki deGülüten sindirim aleji sorunu
1 yıl önce dr gittim bu şikayetlerden dolayı
Karın şişliği ağrısı ve gaz
Bana gastirit deyip yolladı
İlaçları kullandım azaldı ama bir türlü geçmedi
Gülüten mi diye düşünüyorum bazen ağrıdan nefesim kesiliyor
Ayy süper yaa maşallah bende şubatta yaptiricam bi altın gün varmış ona denk getiririz inşallah şimdiden şifa olsunnPazar günü hacamata gideceğim için, 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası et ve süt ürünleri tüketmeyeceğim. Bol su, sebze ve meyve tüketerek ödem atarım umarım. Bide oruçlu olsam bu günlerde ne güzel olur
Kızlar maşallah yaa 2 gün gelmedim süper adapte olmuşsunuz görünce mutlu oluyorumSalatalık nasıl +200 olur anlamıyorum yabende yulaf lapası yedim
Yuları bende hiç yiyemiyorum ama bi ara yoğurtla.denicemYEdin mi gercektenyulaf bi hos ediyor beeni
Oh oh maşallah sporlar da yapılıyor süper yaa beni de gaza getirdiniz şimdiKahvaltı yapıldı bol yeşillik eşliğindeBugün kü spor da tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?