Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çayımı içerken az örgü öreyim yanımdaki arkadaşımı da atayım size
Chocolita sen nerdesin bebişim?
Ayy ne güzel açmış maşallah benimde 3 senedir bi orkidem var 2 tane açtı bu sene hemde bu 3 yıl içerisinde yanlışlıkla 2 yaprağın kırılmasına rağmen o benim umut çiçeğim
Geçen sene taşınırken 6 tane tomurcuk vermişti onu ayrı götürsün diye eşime verdim özel arabaya koydu eve bi geldim dalı kırık o kadar üzülmüştüm ki

Kırılan yerden veriyormuş yeniden benim de ilk bu

Kırılan yerden veriyormuş yeniden benim de ilk bu
Malesef onlar kurudu gitti
Açmış halini bulmaya çalıştım ama temizlik yaparken arkadan çıkmış sadece başka çekmemişim

Eklentiler

• 20230713_121710.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 35
  • 20230430_162055.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 35
Evin nasıl ferah maşallah benim ev kuzeyde karanlık oluyor güneşe hasret kaldım resmen
Aah ah aslında çıkma altında oturuyorum bazen ışık yakmak durumunda kalıyorum gündüzleri, hava kapalı olunca saat 3 4 gibi akşam oluyor evde
Bunu havanın güzel olduğu bi gün çekmişim demek bide kamera ayarından ışık seviyesini açıyorum ondan ferah çıkıyor

Benim hem kuzey hem dibimizde sitenin diğer binası var güneşlik açmaya çekiniyorum karşı binadan evin içini görürler diye. Bende saat 4 te ışık açıyorum fotoğrafta güneş alan ferah gibi duruyordu

Buda yeni hali Bonus Ben çiçekten anlamıyorum hangi çiçeğime saksı değişikliği yaptıysam soldu gitti Buda benim ilk orkidem ama saksı değişikliği yapmadım o uzayan nefes alma şeyleri diye okumuştum bir kere mi ne kısaltma yaptım kuruyan dallarını bile kesmeye korktum sence durumu ne çiçeğimin ?

Eklentiler

• 20240123_125251.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 38
Yine az da olsa güneş alıyor benim ama yansıma olarak hava güzelse sabah saat 10 gibi teker teker odalara biraz suzuluyor sonra bitiyor
Benim genelde kamera ışığı sana iki farkı foto ile gösteririm bi ara
Rabbim gönlüne göre güzel bi ev nasip etsin sana bana hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…