Orda sıkıntı yok maşallahın varbeni de gaza getirdiniz şimdi
Ayy ne güzel açmış maşallah benimde 3 senedir bi orkidem var 2 tane açtı bu sene hemde bu 3 yıl içerisinde yanlışlıkla 2 yaprağın kırılmasına rağmen o benim umut çiçeğim
İp güzelmiş parlak severiz. Ben çanta örünce zirvede bırakmışımNe örüyorum siyah bir ipten eldiven sözdekısa yoldan nasıl kör olunur adlı çalışmam
Siyaha işlemek de örmek de zordurNe örüyorum siyah bir ipten eldiven sözdekısa yoldan nasıl kör olunur adlı çalışmam
Ama arada bir geliyor işte şimdi.motivasyon topluyorum burda güzel bi temizlik yapicam inşallah bugünOrda sıkıntı yok maşallahın var
Batacak yerlere zoom yapıyorum eskisi gibi şahin değilim ben deSiyaha işlemek de örmek de zordur
Kırılan yerden veriyormuş yeniden benim de ilk buAyy ne güzel açmış maşallah benimde 3 senedir bi orkidem var 2 tane açtı bu sene hemde bu 3 yıl içerisinde yanlışlıkla 2 yaprağın kırılmasına rağmen o benim umut çiçeğim
Geçen sene taşınırken 6 tane tomurcuk vermişti onu ayrı götürsün diye eşime verdim özel arabaya koydu eve bi geldim dalı kırık o kadar üzülmüştüm ki
Böyle ele gecirilmeli eldiven mi buBatacak yerlere zoom yapıyorum eskisi gibi şahin değilim ben deEfser İn ahı bunlar
Malesef onlar kurudu gittiKırılan yerden veriyormuş yeniden benim de ilk bu
Senden aldım gazı bende gece ayran içmelerini görünceKızlar maşallah yaa 2 gün gelmedim süper adapte olmuşsunuz görünce mutlu oluyorum
Evin nasıl ferah maşallahMalesef onlar kurudu gitti
Açmış halini bulmaya çalıştım ama temizlik yaparken arkadan çıkmış sadece başka çekmemişim
Ayranı severimSenden aldım gazı bende gece ayran içmelerini görünce
Aah ah aslında çıkma altında oturuyorum bazen ışık yakmak durumunda kalıyorum gündüzleri, hava kapalı olunca saat 3 4 gibi akşam oluyor evdeEvin nasıl ferah maşallahbenim ev kuzeyde karanlık oluyor güneşe hasret kaldım resmen
Benim hem kuzey hem dibimizde sitenin diğer binası varAah ah aslında çıkma altında oturuyorum bazen ışık yakmak durumunda kalıyorum gündüzleri, hava kapalı olunca saat 3 4 gibi akşam oluyor evde
Bunu havanın güzel olduğu bi gün çekmişim demek bide kamera ayarından ışık seviyesini açıyorum ondan ferah çıkıyor
Yine az da olsa güneş alıyor benim ama yansıma olarak hava güzelse sabah saat 10 gibi teker teker odalara biraz suzuluyor sonra bitiyorBenim hem kuzey hem dibimizde sitenin diğer binası vargüneşlik açmaya çekiniyorum karşı binadan evin içini görürler diye. Bende saat 4 te ışık açıyorum fotoğrafta güneş alan ferah gibi duruyordu
Seramikten çıkar onu şeffafta dursun kökleri çok uzamış hatta saksı değişsen daha iyiMalesef onlar kurudu gitti
Açmış halini bulmaya çalıştım ama temizlik yaparken arkadan çıkmış sadece başka çekmemişim
3 yıldır seramikteSeramikten çıkar onu şeffafta dursun kökleri çok uzamış hatta saksı değişsen daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?