Tesadüfe inanmam nasip vardır hoş geldinBende aslında bayadır yazayım buraya diyorum nasip bu güneymiş
Amin canım benimSağol canım sanada Allah huzur mutluluk versin bebeğini sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Aynen yakın durmadığı sürece gözükmez o zaman açayım bende gün içindeGündüz görünmez içerisi perde açıkken de görünmüyor cama yakın durmayınca ben göremiyorum karşı komşumu ışık açılınca görünüyor ama ben kapatıyorum o zaman perdeyi onlar kapatmaz
Maşallah canım Allah bağışlasın ve bebeğini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaç aylık hamilesin ?Hoşbuldumyarışmaya Ankaradan katılıyorum 26 yaşındayım, ellerinizden öper 2 kızım var birde oğlum olacak o henüz dünyaya teşrif etmediler 1 bedende iki canız
Düzene çok ihtiyacım var hamilelikten kaynaklı biraz salmış durumdayım buranın iyi geleceğini düşünüyorum
Hoşbuldum ablacım sağolasınTesadüfe inanmam nasip vardır hoş geldin
Sağol canımKolay gelsin
Hahaha geri dönüşüm emojisini biz niye düşünemedik yaYataklar toplandı
Balkon düzenlendi
Ev havalandı
Çamaşır makinaya atıldı
İki yardımcım (3.5 ve 6.5) evi topluyorlar
Mutfak toplanacak
Çamaşır serilecek
Kuruyan çamaşır katlanacak
Ev süpürülcek
Ey gidi Efser kocaldıkAna zincir işini unutmuşum
Amin canım Allah razı olsunMaşallah canım Allah bağışlasın ve bebeğini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaç aylık hamilesin ?
bende 27 yaşındayim6 senelik evliyim 1 oğlum var 3 yaşında diyebilirim artık
Yaparım herhalde zincir sonucta
Aynen yaa benimde hoşuma gitti artık bende kullanırımHahaha geri dönüşüm emojisini biz niye düşünemedik ya
Aynen onlar yeşillenecek yapılıncaAynen yaa benimde hoşuma gitti artık bende kullanırımBegonya2 Sagolsun
Tabi yesillenmeye bakicaz orası ayrı️
Sanki sizde çok yas almış sayılmazsınız yada ben size daha çok yaklaştım20 li yaşlı gızlar size arkadaş geldi
85 modelim ben bir tarih yatıyorSanki sizde çok yas almış sayılmazsınız yada ben size daha çok yaklaştım
Elimde iğne neydi neydi deyip dürtüm durdumEy gidi Efser kocaldık
30lardayim aama yine ustume alindim20 li yaşlı gızlar size arkadaş geldi
Oy oy maşallah küçük ablalarAmin canım Allah razı olsunseninde yavrunu Rabbim size bağışlasın hayırlı ömürler versin
5 buçuk aylık hamileyim canım 23 haftalığız
2 de ablası var 3.5 ve 6.5 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?