Hoş geldinHoşbuldumyarışmaya Ankaradan katılıyorum 26 yaşındayım, ellerinizden öper 2 kızım var birde oğlum olacak o henüz dünyaya teşrif etmediler 1 bedende iki canız
Düzene çok ihtiyacım var hamilelikten kaynaklı biraz salmış durumdayım buranın iyi geleceğini düşünüyorum
Ellerine sağlık çok güzel olmuş
Bana bıraaakAna zincir işini unutmuşum
Tül perden desenli ise görünmez ıçerisi benim mutfak pencere karşımda komşu var perde onun da benim de hep açıkBenim hem kuzey hem dibimizde sitenin diğer binası vargüneşlik açmaya çekiniyorum karşı binadan evin içini görürler diye. Bende saat 4 te ışık açıyorum fotoğrafta güneş alan ferah gibi duruyordu
HoşgeldinizHoşbuldumyarışmaya Ankaradan katılıyorum 26 yaşındayım, ellerinizden öper 2 kızım var birde oğlum olacak o henüz dünyaya teşrif etmediler 1 bedende iki canız
Düzene çok ihtiyacım var hamilelikten kaynaklı biraz salmış durumdayım buranın iyi geleceğini düşünüyorum
Hoş geldinMerhaba hanımlar aranıza katılabilir miyim
Çok ihtiyacım olan bir topik
Evimdeki tüm perdeler dümdüz nane desenli perde yok kiTül perden desenli ise görünmez ıçerisi benim mutfak pencere karşımda komşu var perde onun da benim de hep açık
Allah’ım huzur mutluluk versin canım maşaAllahYok bende evliyim 3 yıl oldu
Gündüz görünmez içerisi perde açıkken de görünmüyor cama yakın durmayınca ben göremiyorum karşı komşumu ışık açılınca görünüyor ama ben kapatıyorum o zaman perdeyi onlar kapatmazEvimdeki tüm perdeler dümdüz nane desenli perde yok ki
Gel yapBana bıraaak
Kolay gelsin
Burda zatenBugün mü geliyor misafir
Begonya valla aklımdan geçtin bi etiket yapayım diyeMerhaba hanımlar aranıza katılabilir miyim
Çok ihtiyacım olan bir topik
Sağol canım sanada Allah huzur mutluluk versin bebeğini sağlıkla kucağınıza alın inşallahAllah’ım huzur mutluluk versin canım maşaAllahbenim 8 yıl bitiyor bu mayısta
Bende aslında bayadır yazayım buraya diyorum nasip bu güneymişBegonya valla aklımdan geçtin bi etiket yapayım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?