Düzenli Evimiz & Hayatımız

hay maşallah nede güzel açmış bakımını nasıl yapıyosun Bonus benim kzımdada var sendende bi fikir alıyım
Bu hediye gelmişti mayıs haziran gibi çiçeği vardı tabi bi müddet durdu döküldü hemen toprak değişmedim ama seramikten çıkardım.

Yeni toprağa diktim ama alttan yaprak buruşturdu. Tarçınlı su yaptım saksıdan çıkardığım ordikeyi kökleriyle o suya koydum yarım gün durdu sonra diktim düzenli suladım buruşma gitti. Sonra da dal verdi işte.
Cam önünde duruyor perde yok durduğu yerde ama mevsimden dolayı yakıcı güneş yok.
Yazın aynı camda yakıcı güneş olacak muhtemelen yer değişirim ben de bilmiyorum

Tabi ki hoşgeldin
Hoşbuldum yarışmaya Ankaradan katılıyorum 26 yaşındayım, ellerinizden öper 2 kızım var birde oğlum olacak o henüz dünyaya teşrif etmediler 1 bedende iki canız
Düzene çok ihtiyacım var hamilelikten kaynaklı biraz salmış durumdayım buranın iyi geleceğini düşünüyorum

Valla gitip diyecem akılı mercek ama iğnede cidden zorlanıyorum yakın gözlüğü verir düzeldir neyaparsa yapsın
Sendr İhmal etme git

Hoş geldin begon yaşıtız bende 26 yaşındayım kız ne zaman evlendin sen maşallah 3. Yolda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…