Bu hediye gelmişti mayıs haziran gibi çiçeği vardı tabi bi müddet durdu döküldü hemen toprak değişmedim ama seramikten çıkardım.hay maşallah nede güzel açmışbakımını nasıl yapıyosun Bonus benim kzımdada var sendende bi fikir alıyım
Tabi ki hoşgeldinMerhaba hanımlar aranıza katılabilir miyim
Çok ihtiyacım olan bir topik
HoşbuldumTabi ki hoşgeldin
Hoş geldin begonMerhaba hanımlar aranıza katılabilir miyim
Çok ihtiyacım olan bir topik
Valla gitip diyecem akılı mercek ama iğnede cidden zorlanıyorum yakın gözlüğü verir düzeldir neyaparsa yapsınAnaa ben bu mesajın resmini yeni gördüm ne gizel kumaş o ince tül gibi
Benim makinede ip geçirme aparatı var da elde bişey dikerken bi darlanmaya başladım.
Seneye 40 ı deviricem yakın görme sorunlarım erken başlayacak gibi hissediyorum sanki uzağı çok iyi görüyormuş gibi
Aha bak korktuğun şeyBenim salonunda dümdüz. Birini bekliyordum nasilsa gözükmem diye perde arkasindan bakiyordum. Asagidaki bana el salladihala musait degilsem yanaşmiyorum yaklasmayinca gozükmez heralde
Çok güzel olmuş ellerine sağlık
Küçük bi yol var arada işte. Baktım gözükmüyorKız yok niye gözüksün aşırı mı yakın cam?
Sen cama çıkıp onların içerisine bak bakalım ne görüyosun?
Hoş geldin begonHoşbuldumyarışmaya Ankaradan katılıyorum 26 yaşındayım, ellerinizden öper 2 kızım var birde oğlum olacak o henüz dünyaya teşrif etmediler 1 bedende iki canız
Düzene çok ihtiyacım var hamilelikten kaynaklı biraz salmış durumdayım buranın iyi geleceğini düşünüyorum
HoşbulduummHoş geldin begonyaşıtız bende 26 yaşındayım kız ne zaman evlendin sen maşallah 3. Yolda
Yok bende evliyim 3 yıl olduHoşbulduumm19 yaşında evlendim canım sen bekarsın sanırm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?