- 13 Mart 2019
- 16.084
- 62.449
- 598
Hangisini istersen size özel fotoğraf indiricem simdiBurda iki servis var limotaları mı içeyim kahveyimi
benim kızımda hazır su yada kaynamış su kullanıyo birde vitamin almışBu hediye gelmişti mayıs haziran gibi çiçeği vardı tabi bi müddet durdu döküldü hemen toprak değişmedim ama seramikten çıkardım.
Yeni toprağa diktim ama alttan yaprak buruşturdu. Tarçınlı su yaptım saksıdan çıkardığım ordikeyi kökleriyle o suya koydum yarım gün durdu sonra diktim düzenli suladım buruşma gitti. Sonra da dal verdi işte.
Cam önünde duruyor perde yok durduğu yerde ama mevsimden dolayı yakıcı güneş yok.
Yazın aynı camda yakıcı güneş olacak muhtemelen yer değişirim ben de bilmiyorum
Konmaz mi zaten kola çay ayran haric hertür mesrubat koyuyorum benHangisini istersen size özel fotoğraf indiricem simdi
Limonata kahve yanına ne laka olmuş ama arkadaşım almisti o yanına koy güzel oluyor dedi bende öyle istedikleri için öyle sundum
merhaba canım hoş geldinMerhaba hanımlar aranıza katılabilir miyim
Çok ihtiyacım olan bir topik
Limota bardaklarını malum diyetteyiz onları çiceğin dibine dökelim kahveyi bölüşelimEllerine sağlık canimmpek mesut oldum daaa ben kimle bölüşüyorum 2 fincan var
Kız boşver işleri hoşgeldinValla işler kalacak sohbet muhabbet derken
çok güzel olmuş canım şömentablemi sehpa örtüsümü
Akşam yemeğimi yapıp getireceksen kalayımKız boşver işleri hoşgeldin
Ben genelde su yada sade soda koyarımKonmaz mi zaten kola çay ayran haric hertür mesrubat koyuyorum ben
ona benzer bişey oldu teşekkür ederimçok güzel olmuş canım şömentablemi sehpa örtüsümü
Ayy bana kadar var maalesef o yüzden sen git yap en iyisiAkşam yemeğimi yapıp getireceksen kalayım
Yani doksanlardansin demek istedim
HAdi içelim kızlar yemekten önce tok tutarKızlar bunlarda herkes için afiyet olsunn
Aktif Lora
Limonsuzzcay
Lidlaylim
-Hayal
Begonya2
sweetgirlcandy
Ve adını etiketlemedigim tüm düzenli evimiz hayatimiz sakinleri
Afiyet olsuuunnHAdi içelim kızlar yemekten önce tok tutarellerine sağlık
Ya kiyamamHAdi içelim kızlar yemekten önce tok tutarellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?