Merak ettim kimse duymaz kulağıma söyleYa kiyamambir ot buldum otta degil meyve ölmezsem bir hafta icinde size tavsiye edicem
Şimdi o kaptüsler bir imamıKahveler de geldiiii
@BonusEfser penyez83 @papatyamm
Afiyet olsun bu kez sayi doğru
Aktif seninki burda değil şimdi sen 90 lisin
Hele hele bu fincanlar niye bu kadar ağır başlı bizimki kaptüslüKızlar bunlarda herkes için afiyet olsunn
Aktif Lora
@Limonsuzzcay
Lidlaylim
-Hayal
Begonya2
@sweetgirlcandy
Ve adını etiketlemedigim tüm düzenli evimiz hayatimiz sakinleri
Otla meyveyi bağdaştıramadımYa kiyamambir ot buldum otta degil meyve ölmezsem bir hafta icinde size tavsiye edicem
Aman süte arkanı dönme donmemizi bekliyor taşmak içinLavaboyu çamaşır suyu yaptım bekliyor
Kanepe örtüsünü makineye attm cıktı
Oturma odasinin perdesini atacam
Kanepeleri üstten nemli sirkeli bezle sildim
Kapıları sildim
Toz aldım
Oturma odası sildim viledasızpek huyum değildir ama
Süt koymuştum o kaynamak üzere geldim taşmasın diye bekliyorum dahaaa cook işim var
Tamam kimseye deme Acı çehreMerak ettim kimse duymaz kulağıma söyle
Geçen benimde başıma geldi altını kıstım kızı uyutana kadar kaynamaz dedim bi gittim taşıp sönmüştüAman süte arkanı dönme donmemizi bekliyor taşmak içingeçen başında bekledim 1 saat su içerken taştı en sevmediğim
HoşbuldummBegonya2 Hoşgeldin Begonya
20 li tayfanın sayıları artıyoooor, taze kan
Ben de 87 model Ankaradan bir adet kadınceğiz
Benim de 2 kızım bir oğlum var.
Allah sana kolaylık versin hamileymişsin bir de
Maşallah evlatlarına da sana da.
Araştırdın mı? öyle herkes yiyemez kiTamam kimseye deme Acı çehre
Evet ne zamandır araştırıyordum. Kendi rahatsizligimdan dolayi bilen birine sordum sorun olmaz sadece fazla su kaybı yapiyormus eksigi kappatmak icin en az 2.5 lt su icmem gerekmisAraştırdın mı? öyle herkes yiyemez ki
Dr kontrolü dışında kullanılması tavsiye edilmiyor da ondan dedim lorammEvet ne zamandır araştırıyordum. Kendi rahatsizligimdan dolayi bilen birine sordum sorun olmaz sadece fazla su kaybı yapiyormus eksigi kappatmak icin en az 2.5 lt su icmem gerekmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?