Geçmiş olsun canım yat dinlen bian önce iyileşUzattım bacakları yatıyorum.
Kendimi hasta ilan etmek üzereyim
Kitap okuyacağım, çay may yok henüz.
Kocamsu yapacak.
Ay sükür bitane başak cıktıMutfak
Ben de başak burcuyum.
Yengeç dansı takımı kurulurBu kadar yengeç nasıl denk gelmişiz Masallah
Annem başak burcu çok zor bi burç . pimpirikli , cok titizAy sükür bitane başak cıktı
Yengeç dansı takımı kurulur
Benimde büyük kızım başak, nezaman çıkıyor bu özellikleri çok ihtiyacım varAnnem başak burcu çok zor bi burç . pimpirikli , cok titiz
Başak burcunun tum ozelliklerini taşıyorum sadece çok titiz değilimAnnem başak burcu çok zor bi burç . pimpirikli , cok titiz
El yıkamada falan belli ediyorlar aslında yüklenmedi mi dahaBenimde büyük kızım başak, nezaman çıkıyor bu özellikleri çok ihtiyacım var
Vay gardaşımAy sükür bitane başak cıktı
Annem başak burcu çok zor bi burç . pimpirikli , cok titiz
Ben de hepsini taşıyorum yaaBaşak burcunun tum ozelliklerini taşıyorum sadece çok titiz değilim
Allah evlatlarının yardımcısı olsunBaşak burcunun tum ozelliklerini taşıyorum sadece çok titiz değilim
bir başak kendi istemedigi birseyi asla yapmaz kendinin keyfini beklemek lazim. Buda ufak bir ayrintiBenimde büyük kızım başak, nezaman çıkıyor bu özellikleri çok ihtiyacım var
Ya bazen hiç yapmam yapıncada az bir yamuklukta boyleyimAllah evlatlarının yardımcısı olsun
Hadi yaaa bende diyorum bu çocuk niye başak gibi değillllbir başak kendi istemedigi birseyi asla yapmaz kendinin keyfini beklemek lazim. Buda ufak bir ayrinti
Öyle temiz yıkıyoda odamı toplayım düzenli olayım hevesi yok dahaEl yıkamada falan belli ediyorlar aslında yüklenmedi mi daha
Çok iyi bilirim o göz seyirmesiniYa bazen hiç yapmam yapıncada az bir yamuklukta boyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?