- 2 Ağustos 2013
- 38.351
- 128.928
- 798
Aaaa keşke aldırsaydın yaaaÇatlamış ağrısı ondandı herhalde. Alcı dedi kabul etmedimkrem falan verdi. Gecer insallah
İyi aratıştır eğitim aldıkları dr varsa sor nerden kimden ders aldıklarını benim bildiğim Dr Aidin Salih Allah rahmet eylesin bu işin öncüsüdür onun yetişdirdiği talebeler var onları aratıştır.Keşke bende bulsam iyi birini ya bana ne diyecek acaba araştırıyım bari
Çatlağı çok alçıda bırakmazlardı oynamadıkca en azında ağrısı az olurduAaaa keşke aldırsaydın yaaa
Tamam abla sağolİyi aratıştır eğitim aldıkları dr varsa sor nerden kimden ders aldıklarını benim bildiğim Dr Aidin Salih Allah rahmet eylesin bu işin öncüsüdür onun yetişdirdiği talebeler var onları aratıştır.
Tabi bilinen tavsiye edilen başka doktorlar varsa onlarıda araştır
Cok bunalırım ya öyle de iyilesirmiş ama alçi daha cabuk olurmus da iste. Bu bilek varya kücük kemik var ora üzerinin yanı ve o kemigin boşluk oldugu yer şişKeşke alsaydın alcıyarahat dur bari
Tam olarak neresi
Basamiyorum ya azcik bassam bagiricak gibi oluyorumGeçmiş olsan loraalçısız uzun sürmez mi iyileşmesi ? Basamıyor musunuz üstüne
Çıkan kanın renginden kıvamından kanın çıkma hızındanÇok şaşırdımannemde yıllar önce yaptırmıştı onada bel kemiğinde yamukluk var küçükken kötü bi şekilde düştün mü demişti. Yani nasıl anlıyorlar ben anlamıyorum
Kesinle yazdıklarına katılıyorum. Diyet uygulaması olmadan, stres yapmadan, yeme içmeye dikkat edilerek, sağlıklı yaşam kalitesine ulaşılabilir. 5 gündür hem kafam hemde midem rahat.Diyet konusunda fikrimi söylemem gerekirse (şimdiye kadar dalgaya vurduk güldük yuvalardık küllahı önümüze koyma vakkti geldide geçti )
Bilen bilir çok girişimim oldu çok güzel kilolar verdim sonu Erol Taşın tavuk budunu yeme sahnesiyle sonlandı.
Şu iki günde biraz yemede kısmayla öyle aman aman bir diyet olmamasına rağmen kendimi rahat relaks hissetmen inanın hem bedenime hem psikolojimede iyi geldiğini düşünüyorum
Evet başlamalıyım şu an hissetiğimi söyleyeyim dolan bir çöp kovasından biraz bişeyler çıkmış oh bir ferahladım demek gibi bir şey.
Diğer yandan asla diyet psikolojisine girip kendimi birde öyle harap etmek istemiyorum bu iki duygunun arasında sıkıştığımı hissediyorum.
Artık güzellik fitlikten geçtim bu hayatın diğer kalanını rahat ve sağlıklı yaşamak isteğim ağır basıyor.
Bizimkiler denedi ben bi hoş oluyorum deneyememSülük deneyen var mı peki
Bana tavsiye edildi aynen düşünmesi bile hoplatiyor içimi. Kadın bide seviyor doktor sülüklerim diyeBizimkiler denedi ben bi hoş oluyorum deneyemem
Sülük deneyen var mı peki
Hacamat yapan 15 gün sonra gel midene sülük yapalım iyi olur dedi ben şöyle oluncaSülük deneyen var mı peki
Bari alcın yok kımıldama tasyonun normelse illikli kemik suyu iç diyecem yağdanda tansyonun fırlamasın dikkat etAgrim gecince iyi oldu herkes kendi işini göruyor hoşuma gitti
Midene miHacamat yapan 15 gün sonra gel midene sülük yapalım iyi olur dedi ben şöyle oluncatabi senbilirsin dedi
Midemin üzerine karnımaMidene mineresinden ayıptır sorması
Mideden başka şeylerde var orda aklıma yatmadıMidemin üzerine karnıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?