Kızlar salamura yaprak almam lazım çevre marketlerde yok malesef netten soylicem
Bildiğiniz güzel marka varmi ama bugüne lazım uzak diyarlardan olmasın İstanbul içi
Sakin ağrım yok diye çok hareket etmeAgri yok denecek kadar az efserim sabah azcık basabildim turlarim bugün
Bi tane var oraya bi bakalımManav gibi sebze meyve satan yerlerde açık oluyor oralardan baksana az bir miktar alabilirsin hem denersin
İstanbuldayken Eminönünden almıştım şu baharatcılardan iyi çıkmıştıKızlar salamura yaprak almam lazım çevre marketlerde yok malesef netten soylicem
Bildiğiniz güzel marka varmi ama bugüne lazım uzak diyarlardan olmasın İstanbul içi
Orası bana çok uzakİstanbuldayken Eminönünden almıştım şu baharatcılardan iyi çıkmıştı
Basma çatlak var çok ağrı yapar basarsanAgri yok denecek kadar az efserim sabah azcık basabildim turlarim bugün
Öyle bilemem tabi de ne kadar kötü olabilir ki yaprak işteBi tane var oraya bi bakalım
Showmar diye bi market var orda 500 grm 95 lira imiş söylesem mi
Yani aynen bencedeÖyle bilemem tabi de ne kadar kötü olabilir ki yaprak işte
Bir kere a1001 aldım kalın pişmemiştiÖyle bilemem tabi de ne kadar kötü olabilir ki yaprak işte
geçmiş olsun geçmişin hepsini okuyamadın neyin varAgri yok denecek kadar az efserim sabah azcık basabildim turlarim bugün
ben pazardan aldım doğum günü için çok güzel çıktı. ben pendik tarafındayım burda peynircilerdede var salamura yaprakYani aynen bencede
Sakin ağrım yok diye çok hareket etme
Ettim ya sabah deneyim dedim simdi de kapiya bakmak durumunda kaldim. Daha kalkmamBasma çatlak var çok ağrı yapar basarsan
Düştüm abla ayagım incindi biraz tesekkur ederimgeçmiş olsun geçmişin hepsini okuyamadın neyin var
ay canım çok geçmiş olsun benim bi kere sporda ayak bileğim incinmişti doktorada gittim.uzun sürer iyileşmesi demişti,gerçekten uzun sürdü. dikkat etEttim ya sabah deneyim dedim simdi de kapiya bakmak durumunda kaldim. Daha kalkmam
Düştüm abla ayagım incindi biraz tesekkur ederim
Tesekkur ederim nane nerelerdesinAktif Lora geçmiş olsun
içim ürperdiCok etkilendim
Sağol abla eşime bi dedim bakacak bulamazsa netten siparis vericem bakalımben pazardan aldım doğum günü için çok güzel çıktı. ben pendik tarafındayım burda peynircilerdede var salamura yaprak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?