- 12 Haziran 2019
- 19.728
- 121.661
- 598
- 37
Canım neyin varHallettim canım kan verdim geldim sonuç yarın
Biri de beni toplasa diye bekliyorum amaGidip mutfağı 1822. kez daha toplayıp geleyim
Hadi kalk gidelimBiri de beni toplasa diye bekliyorum ama
En iyisi kendi kendimi toplayın
sağolaın Allah razı olsunGeçmiş olsun
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinEşimin kuzenin nişanıydı kız tarafıydık erkek tarafı da tanıdığımız kişilerdi
çok geçmiş olsun hastamısınHallettim canım kan verdim geldim sonuç yarın
geçmiş olsun her zaman sancılımı oluyosun çok zor bilirim benim kızımda evlenmeden önce öyleydi her ay hastaneye götürüyoduk serum falan takılıyodu. ben sonra ibrahim saraçoğlunun kürlerini araştırdım. hayıt tohumu çayı adet sancılarına iyi gelir ve adeti düzenler yazıyodu aldım. yaptık adete bi hafta kala günde bi iki fincan içti bi iki aya sancıları gerçekten çok azaldı.Cumartesiden beri rahatsızım regl sancısını zirvede yaşadım resmen
İnşallah son reglim olur
Bugün de evi şöyle böyle topladım mutfak toplu bitki çayı içildi yatağa girmeye hazırlanıldı
Bende bu ay başladım ablacım hayıta inşallah sancılarıma çok iyi gelirgeçmiş olsun her zaman sancılımı oluyosun çok zor bilirim benim kızımda evlenmeden önce öyleydi her ay hastaneye götürüyoduk serum falan takılıyodu. ben sonra ibrahim saraçoğlunun kürlerini araştırdım. hayıt tohumu çayı adet sancılarına iyi gelir ve adeti düzenler yazıyodu aldım. yaptık adete bi hafta kala günde bi iki fincan içti bi iki aya sancıları gerçekten çok azaldı.
biz faydasını gördük , sende görürsün inşallah canım şifa olsunBende bu ay başladım ablacım hayıta inşallah sancılarıma çok iyi gelir
Çok geçmiş olsun acil şifa versin RABBİMbende rahatsızım iş yeri doktorundan bugün ve yarın için rapor aldım öğlen eve gidicem dinleneyim biraz
sağol canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun acil şifa versin RABBİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?