Emaan ıslanınca belli olmazal kırdın kırdın diye bi video vardı yıllar önce anne gelip telefona eğilip Ne kırması yav diyordu bende life bakıp ne başakı yav dedimNe alaka bi yorum oldu
Bence minik yapraklara benziyor
Ne başağı sizin muhabbet ne be yaaal kırdın kırdın diye bi video vardı yıllar önce anne gelip telefona eğilip Ne kırması yav diyordu bende life bakıp ne başakı yav dedimNe alaka bi yorum oldu
Bence minik yapraklara benziyor
Aynen yaa kim.bakacak ona yumuşak olsun yeterEmaan ıslanınca belli olmaz
Aslında sana sorduydum ama başaklarımı hiç görmedinNe başağı sizin muhabbet ne be yaa
Hahahah lif mi anam köpük köpük ohhh ne güzelEmaan ıslanınca belli olmaz
Hatlar karıştı bu ara kafamda tuhaf çağrışımlar oluyor de eheNe başağı sizin muhabbet ne be yaa
Nasıl yaAslında sana sorduydum ama başaklarımı hiç görmedin
Allah sen bilirsin önceki sayfaya baksana etiket yaptım sana başak modeli lifimi koydumNasıl yayine ne başağı
Bombeli içi bol fıstıklı kare çikolatalara daha cok benziyorBu nasıl başak modeli sen bakınca başak görüyon mu? Ben karışık fıstık görüyorum
Kız ben bende değilim diyorum yaAllah sen bilirsin önceki sayfaya baksana etiket yaptım sana başak modeli lifimi koydum
Bombeli içi bol fıstıklı kare çikolatalara daha cok benziyor
TeşekürlerYatay bakış açısı böyle demek
Hahha ahanda Basak
Teşekürler
Sadece farklı olsun istemiştimHahha ahanda Basak
Bakin benim.klavye bozuk yazar arada
Ona göre kelimeler seçin uleyyynnnnnn
Başak derken başka bir sey yazabilirim
Ellerine sağlık gile güle kullansınlarSadece farklı olsun istemiştimkızlara örüyorum birini kare birini yuvarlak yapim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?