burda yeni görüyorum sizi eğer nick değişmediyseGünaydın
Dün ne buraya girdim ne de doğru dürüst iş yaptım bir önceki gün olaylar üst üste geldi sinir krizi geçirdim onun verdiği etkiyle elimi kolumu kaldiracak halim yoktu.Yemek bulaşık evi üstün körü topladım o kadar. Ne olursa olsun bırakmadığım tek şey WC'ye temizliğidir onu saymıyorum artık. Niyetim bugün eve çekildi düzen vermek alışverişe çıkmak çamaşırlar da var tabii inşallah beceririm.
Aslında baştan beri varmış. Ama topiğin aktif olmadığını düşündüğü için gelmiyormuş.burda yeni görüyorum sizi eğer nick değişmediyse
Kolay gelsin
Az geçmiş olabilir 15 dk yı.YAtak toplama seansına başlıyorum 15 dk
Kolay gelsin perecim Allah kuvvet versin hepimize.Ben mi böyleyim sizdemi anlamıyorum
Öyle bir yoğunluğum var ki her gün ama diyorum ki bugün tembellik yapicam
Yok olmuyor illa bir şey çıkıyor
Allah bugünlerimizi aratmasın sağlık versin koşturalım yine de bir insan yoruluyor yaww
Şöyle denize nazır orman içinde etrafı kalabalık olucak ama korku filmi evleri gibi değil
Avm ye yakinda olabilir yada tarihi çarşı pazarlar olur ya gezmeye cikicaksin kendi başına öyle sallana sallana keyif vere vere
Yemek derdi yok temizlik yok eve gelip
Sakin sessiz uzanıp dinleneceksin oh mis
Hayaller ve mutfak tezgahı
Kalk pare kalk kaldır totonu dök deterjanı beze sil süpür
Bir sağa bir sola
Bana da verdi doktor aynen bende düzensiz kullanıyorumKolay gelsin perecim Allah kuvvet versin hepimize.
Ben de öyleyim d vitaminim çok düşükmüş başladım bakalım inş faydası olur. Niye bıraktıysam zaten
Bugünden başla canım kullan hap mı verdi damla mı?Bana da verdi doktor aynen bende düzensiz kullanıyorum
Damla vardı devitBugünden başla canım kullan hap mı verdi damla mı?
O 2 günü bana da verdi işte bugün içicem sen de iç ikinci gün hatırlatırım sana unutmazsamDamla vardı devit
Sonra hap verdi 2 güne içilecek unutuyorum
Yatakta başucumda sabit olarak duranlar zikirmatik kulaklık ve tansiyon aleti.
Tansiyon arada yerine gidiyor geliyor.
Birbirimize hatırlatalımO 2 günü bana da verdi işte bugün içicem sen de iç ikinci gün hatırlatırım sana unutmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?