Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın

Dün ne buraya girdim ne de doğru dürüst iş yaptım bir önceki gün olaylar üst üste geldi sinir krizi geçirdim onun verdiği etkiyle elimi kolumu kaldiracak halim yoktu.Yemek bulaşık evi üstün körü topladım o kadar. Ne olursa olsun bırakmadığım tek şey WC'ye temizliğidir onu saymıyorum artık. Niyetim bugün eve çekildi düzen vermek alışverişe çıkmak çamaşırlar da var tabii inşallah beceririm.

burda yeni görüyorum sizi eğer nick değişmediyse

Kolay gelsin

Ben mi böyleyim sizdemi anlamıyorum

Öyle bir yoğunluğum var ki her gün ama diyorum ki bugün tembellik yapicam

Yok olmuyor illa bir şey çıkıyor

Allah bugünlerimizi aratmasın sağlık versin koşturalım yine de bir insan yoruluyor yaww
Şöyle denize nazır orman içinde etrafı kalabalık olucak ama korku filmi evleri gibi değil

Avm ye yakinda olabilir yada tarihi çarşı pazarlar olur ya gezmeye cikicaksin kendi başına öyle sallana sallana keyif vere vere
Yemek derdi yok temizlik yok eve gelip
Sakin sessiz uzanıp dinleneceksin oh mis

Hayaller ve mutfak tezgahı

Kalk pare kalk kaldır totonu dök deterjanı beze sil süpür

Bir sağa bir sola

YAtak toplama seansına başlıyorum 15 dk
Az geçmiş olabilir 15 dk yı.

Yatağımı süpürdüm topladım yastık kılıfları iç dış değiştim.
Yün yorganı da süpürdüm nasıl tüy çıkıyor

Odamı süpürdüm tozunu aldım.
Oğlanın yatağını süpürdüm topladım.

Kolay gelsin perecim Allah kuvvet versin hepimize.
Ben de öyleyim d vitaminim çok düşükmüş başladım bakalım inş faydası olur. Niye bıraktıysam zaten

Zikirmatikte eksik özellikler:

️100 olunca titreşim ve ses özelliği ayrı olmalı. Sessiz yerde çekince lili diye ötüyor olmuyor.
️1000 de farklı bir tınıda ötmeli.
️Blutut özelliği olmalı bazen titreşim ve ses bile duyulamayabiliyor bulunduğumuz yere bağlı direk kulağımda duyabilmeliyim.
️Ekran kilidi olmalı. Kullanmadığımda kilitleyebilmeliyim 500 de bıraktığım şey 520 olabiliyor cepte çantada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…