Ben alacağım da taşlı işlemeli zikirmatikler de vardıTelefon haricinde, zikirmatik bir kaç tane var bendede.. Estağfirullah çekiyorum şuan
Eki Görüntüle 3380427
Yok artikkk onuda mı abartmışlarBen alacağım da taşlı işlemeli zikirmatikler de vardı
Aklıma gelirse foto cekeyim görsen ne taşlar amaYok artikkk onuda mı abartmışlarnedir bu süs püs takıntısı yahuu... sadelikten yanayım ben
Işıklı yok hemen almalıyım bendeama buralarda hiç görmedim kiiii
Niye yaa Pare sever taşı süsü belkiYok artikkk onuda mı abartmışlarnedir bu süs püs takıntısı yahuu... sadelikten yanayım ben
Tarzım değil çok kokoş bunlar yahuu
Ne güzel olurdu valla her duamızda sende olurdun ❤❤ teşekkürler düşüncen içinBende ışıklı ışıksız zikirmatikler aldım hediye etmek içtin, yakın olsak sizlere hediye ederdimm
Niye yaa Pare sever taşı süsü belki
Aynen böyle dolu sanki dualar daha bir güzel olucak gibi
Ahahahha benim vardıYok artikkk onuda mı abartmışlarnedir bu süs püs takıntısı yahuu... sadelikten yanayım ben
geçimş olsun canım gözlerinmi rahatsız
bend geçen hafta koridor duvarlarını silmiştim yer yüzey koydum bezede cifin çamaşır sulu sıvı olanı gibi ama mintax olanından döktüm , ama bi de durulama yaptım ben uzun sürdü o yüzdenÜçü fazla gelmez mi paremm bulaşık deterjanı koyarsam, duru su ile tekrar silmek gerekirse ?
Ben tek seferde silip kurtulayım. Yani tozu gitsin odanın bi havası değişsin istiyorum
benimkinin pili bitti iyi olurduBende ışıklı ışıksız zikirmatikler aldım hediye etmek içtin, yakın olsak sizlere hediye ederdimm
Çok iyi olurdu ❤❤ Ben de evime gelip namaz kılanlara hediye ederim diye düşünüp aldım onlar zikir çektikce belki bende nasiplenirim dedimNe güzel olurdu valla her duamızda sende olurdun ❤❤ teşekkürler düşüncen için
Yeni sayılırımburda yeni görüyorum sizi eğer nick değişmediyse
Kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?