Ben beyaz sirke biraz bulaşık deterjanı koyup diliyorum bide arap sabunubYarın duvar silme planım varhafif kokulu şeyler olmalı, suya ne atayim kızlar
Çizik vs... şeyler yok öyle bi içimden geldi silmek
Göz kuruluğu var canım bendeŞu tekli olan bende de var çekmecede yanımda duruyor diğerleri niye?
Üçü fazla gelmez mi paremm bulaşık deterjanı koyarsam, duru su ile tekrar silmek gerekirse ?Ben beyaz sirke biraz bulaşık deterjanı koyup diliyorum bide arap sabunub
Yüzey deterjanları olur o zaman penyezÜçü fazla gelmez mi paremm bulaşık deterjanı koyarsam, duru su ile tekrar silmek gerekirse ?
Ben tek seferde silip kurtulayım. Yani tozu gitsin odanın bi havası değişsin istiyorum
Zikirmatikte eksik özellikler:
️100 olunca titreşim ve ses özelliği ayrı olmalı. Sessiz yerde çekince lili diye ötüyor olmuyor.
️1000 de farklı bir tınıda ötmeli.
️Blutut özelliği olmalı bazen titreşim ve ses bile duyulamayabiliyor bulunduğumuz yere bağlı direk kulağımda duyabilmeliyim.
️Ekran kilidi olmalı. Kullanmadığımda kilitleyebilmeliyim 500 de bıraktığım şey 520 olabiliyor cepte çantada
Dikkat et kendineGöz kuruluğu var canım bende
Tansiyon var şeker sınır da tiroit var haplar damlalar Rabbim sağlığımızı bozmasın imtihan etmesin
Çok haklısın bonusummZikirmatikte eksik özellikler:
️100 olunca titreşim ve ses özelliği ayrı olmalı. Sessiz yerde çekince lili diye ötüyor olmuyor.
️Blutut özelliği olmalı bazen titreşim ve ses bile duyulamayabiliyor bulunduğumuz yere bağlı direk kulağımda duyabilmeliyim.
️Ekran kilidi olmalı. Kullanmadığımda kilitleyebilmeliyim 500 de bıraktığım şey 520 olabiliyor cepte çantada
Neden bu kadar ciddi oldun ben nasıl güldüm yazarkenÇok haklısın bonusumm
Benim telefonda ezan programi var. İçindeki zikirmatik programını kullanıyorum.
O zaman beyaz sirke ile sil komsum bulaşık makinesi parlatıcı ile silmiştiÜçü fazla gelmez mi paremm bulaşık deterjanı koyarsam, duru su ile tekrar silmek gerekirse ?
Ben tek seferde silip kurtulayım. Yani tozu gitsin odanın bi havası değişsin istiyorum
Yaaaa bunlar çalışırken ara ara bakıp yazmamdan kaynaklanıyorNeden bu kadar ciddi oldun ben nasıl güldüm yazarken
Yok canım estYaaaa bunlar çalışırken ara ara bakıp yazmamdan kaynaklanıyor
ben neden yazdıklarını bazen algılayamıyorumdöv beniiii döövvvv
Benim zikirmatik klasik bir şeyZikirmatikte eksik özellikler:
Benim zikirmatik klasik bir şey
Sesi yok titreşimi yok alarmı yok
yüzük gibi takıyorum şuan Ya Selam okuyorum
Eki Görüntüle 3380412
Benim vardı iki tane aldım biri istedi verdim biride bozuldu bir daha almadımBunlardan da var. Böyle al bi dahakine ışıklı çok kullanışlı oluyor hele gece
Ya seni yerim
Bunu kaybettim parmaklarımla çekiyorum biliyor musunBunlardan da var. Böyle al bi dahakine ışıklı çok kullanışlı oluyor hele gece
Işıklı yok hemen almalıyım bendeBunlardan da var. Böyle al bi dahakine ışıklı çok kullanışlı oluyor hele gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?