bu ne gerçekten çok abartı otobüste falan bununla çektiğini düşünsene
Allah razı olsun canım düşünmen yeter hediyeleşmeyi bende çok severim.Çook iyi olurdu yaa
Yüzey koyacağım sadece papatyamm öyle bir tozu gitsin diye silmek istiyorumbend geçen hafta koridor duvarlarını silmiştim yer yüzey koydum bezede cifin çamaşır sulu sıvı olanı gibi ama mintax olanından döktüm , ama bi de durulama yaptım ben uzun sürdü o yüzden
CümlemizdenAllah razı olsun canım düşünmen yeter hediyeleşmeyi bende çok severim.
Çok şaşırdım ilk defa duyuyorumZikirmatikte baş parmak kullanıldığı için pek önerilmiyor yüzük gibi takıp işaret parmağınızla yapabilecekseniz yapın ben yolda vesaire arada kullanıyorum öyle yapıyorum onun dışında ahşap 99'luk tespih kullanıyorum. Baş parmakla tesbih önerilmemesinin nedenini adam şöyle açıklamıştı. Eskiden kabadayılar tespih kullanıyordu malum hala kullanılıyor o ayrı ama tesbih kullanan erkekler genelde kaba saba konuşur çünkü baş parmağın bağırsaklarla alakası olduğunu yani bir nevi ilkel beyinle, baş parmakla tespih çekildikçe aslında nefsin kötü ahlaklarının arttığını ama işaret parmağı kullanılırsa işaret parmağını kalple alakalı olduğunu yazmıştı hatta eskiden tarikatlarda zikir dersi almak isteyenlerin eğer herhangi bir sebeple işaret parmağında bir sıkıntı varsa ya da yoksa tarikat dersi vermezlermiş. Ahşap tespihin de önerilmesinin nedeni zikir çektikçe manevi enerjiyi absorde edermiş ondaki biriken enerji yani feyiz başka zamanlarda tesbih çekmek istediğin zaman sana faydalı olurmuş.
40 yaşındayım ilk kez duydum yazdıklarınızıZikirmatikte baş parmak kullanıldığı için pek önerilmiyor yüzük gibi takıp işaret parmağınızla yapabilecekseniz yapın ben yolda vesaire arada kullanıyorum öyle yapıyorum onun dışında ahşap 99'luk tespih kullanıyorum. Baş parmakla tesbih önerilmemesinin nedenini adam şöyle açıklamıştı. Eskiden kabadayılar tespih kullanıyordu malum hala kullanılıyor o ayrı ama tesbih kullanan erkekler genelde kaba saba konuşur çünkü baş parmağın bağırsaklarla alakası olduğunu yani bir nevi ilkel beyinle, baş parmakla tespih çekildikçe aslında nefsin kötü ahlaklarının arttığını ama işaret parmağı kullanılırsa işaret parmağını kalple alakalı olduğunu yazmıştı hatta eskiden tarikatlarda zikir dersi almak isteyenlerin eğer herhangi bir sebeple işaret parmağında bir sıkıntı varsa ya da yoksa tarikat dersi vermezlermiş. Ahşap tespihin de önerilmesinin nedeni zikir çektikçe manevi enerjiyi absorde edermiş ondaki biriken enerji yani feyiz başka zamanlarda tesbih çekmek istediğin zaman sana faydalı olurmuş.
bu ne gerçekten çok abartı otobüste falan bununla çektiğini düşünsenebenimki ilk çıkanlardan eski usul onunda pili bitti yeni alıcam fırsat bulamadım bugün inşallah pazardan bakarım. evden normal tespih getirdim iş yerinde onunla çekiyorum kaç gündür
ya nebiliyim bana gösteriş gibi geliyo zaten bizim toplumumuzda bazı kesimler tespih çekene sanki yanlış bişe yapıyomuş gibi bakıyolarKız niye abartı geldi size yahe beni kessen kullanmam ama ne bilim seven seviyor kullanıyor. Günlük şık giyinmişsin mesela oda kombinin bi parçası
Benim resim attığım canım işte dit dit yapıyor saat gibi. Kimisi sadece ledli 100 de uyarı yokBenimkide eski usul zikirmatik annem hacdan getirmişti. Kullandığınız güzel kullanışlı varsa öneride bulunun kızlar.Bonus dedigim gibi 100 olunca uyarı verse keşke çok işimi görür
bencede çok saçma bizim dinimiz kolaylık dini dilinle bile söylesen tespih çekmiş oluyosun sayısını bilmek için bu tespihlerBedenen felç olan birinin göz imasıyla bile namaz kılabileceği gerçeği varken tarikatın parmak yüzünden ders vermemesi aşırı saçma ve itici şekilci bir bakış açısı.
İşaret parmağıyla kalp arasındaki bağlantıya lafım yok ama gerisi garip S Sifayildizi
Anladım canım takılıyorum ben.ya nebiliyim bana gösteriş gibi geliyo zaten bizim toplumumuzda bazı kesimler tespih çekene sanki yanlış bişe yapıyomuş gibi bakıyolar( bu çalıştığım yer tersane sektörü yıllar önce bi mühendis kadın abdest almamdan rahatsız olmuştu ve benimle kavga etmişti düşün yani )
Teşekkür ederim link için bakıyım da alıyım bi tane düzgünBenim resim attığım canım işte dit dit yapıyor saat gibi. Kimisi sadece ledli 100 de uyarı yok
Utrucce Ledli Zikirmatik Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Utrucce Ledli Zikirmatik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Valla arama yerine yaz da kendin gör envai çeşit renk renk.Teşekkür ederim link için bakıyım da alıyım bi tane düzgün
biliyorum canım takıldığını, hep bi araya gelme şansımız olsaydı o zaman çeşit çeşit tespihlerimizi getirirdik .Anladım canım takılıyorum ben.
Ortama uygun yapmak en doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?