Tam bitmedi yarın da işlerim var birlikte yaparız artıkMasallah bütün temizlik bitmişbende yarin yapicam insallah
Merhabalar canım..Teneffus Zili nerelerdesin bugün deprem olmuş adana da görünce aklıma geldin
Herkese iyi geceler
Sabah namazdan sonra yatmadım günlük tesbihatların çoğunu okudum
kahvaltı sonrası mutfak toplandı, bul.mak çalıştırıldı, robot süpürdü, zemini elle sildim
salon toplu idi, toz alındı ve robot süpürüp sildi
Yatak odası
nevresim değiştirildi
cam,mermer ve petek silindi
tül, güneşlik yıkandı ve asıldı
duvarlar,priz ve lamba silindi
gardolap düzenlendi, iç, dış ve üst kısmı silindi
5 li çekme düzenlendi, silindi
kapı silindi
yer zemini,süpürgelikler elle silindi
küçük bir yolluk var süpürüldü ve silindi
Küçük oda
halı süpürdü ve kaldırıldı
cam, mermer ve petek silindi
tül yıkandı ve asıldı
duvarlar, prizler ve lamba silindi
koltuk silindi, örtüsü değiştirildi
dolap düzenliydi, iç dış silindi
kapı silindi
yer zemini, süpürgelikler elle silindi
ince ve küçük bir halı almıştım, süpürüp, şöyle üsten bir silip onu serdim
yemek dünden vardı onları yedik
Mutfak toplandı, bul.mak.bitmişti boşaltıldı
2 mak.çam.yıkandı, kurutma bitti ötüyorrrr haydiiiii koştum onları katlayıp yerleştirdim
vaktinde namazlar kılındı ( iş yapsamda önceliğim elhamdülillah)
Anlayacağınız dostlar 11:00 den akşam 18.30 kadar evde koştum nereye yetişeceksem
Ev misss gibi kokuyor şimdi kahve keyfini çıkartayım
Üşenmedim yazdım okuyan gözlerinize sağlık
İyi olmana sevindim arada böyle selam ver özlettin kendiniMerhabalar canım..
İyiyim sağolasın olmuşsada biz hissetmedik.
Giriş yapamadım uzun bir süredir siteye sizlerde durumlar nasıl?
Ben ev iş çocuklar üçgenindeyim uğraşıyorum bugünümüze hamd olsun.
Kur'an,ilim derslerine başladım tecvit alıyorum yanında da bi sürü dersbana iyi geliyor hevesliyim Rabbim ilim için heyecanimi hep diri tutsun inşallah
Geriye kalan zamanlarda da ev ile uğraşıyorum,annemlerle kardeşlerimle bir aradayız daha ne olsun çok şükür.
Ha bu arada tek çıkıyorum araba sürmeye başladım maşallah kısa mesafelerde tabisweet bu mahallede sürebiliyorsam her yerde sürülür öyle diyim sana
Maşallah ne güzel darısı bana inşallahHa bu arada tek çıkıyorum araba sürmeye başladım maşallah kısa mesafelerde tabisweet bu mahallede sürebiliyorsam her yerde sürülür öyle diyim sana
Maşallah yoğunsun baya. Ben zaten çevremdekilere diyorum mahalle arasında yavaş yavaş çıkın sonra ana yola çıkarınız diye. Hadi inşallah ilerletirsin bi an önceMerhabalar canım..
İyiyim sağolasın olmuşsada biz hissetmedik.
Giriş yapamadım uzun bir süredir siteye sizlerde durumlar nasıl?
Ben ev iş çocuklar üçgenindeyim uğraşıyorum bugünümüze hamd olsun.
Kur'an,ilim derslerine başladım tecvit alıyorum yanında da bi sürü dersbana iyi geliyor hevesliyim Rabbim ilim için heyecanimi hep diri tutsun inşallah
Geriye kalan zamanlarda da ev ile uğraşıyorum,annemlerle kardeşlerimle bir aradayız daha ne olsun çok şükür.
Ha bu arada tek çıkıyorum araba sürmeye başladım maşallah kısa mesafelerde tabisweet bu mahallede sürebiliyorsam her yerde sürülür öyle diyim sana
Tek başına çık mahallede turlaMaşallah ne güzel darısı bana inşallahkapıda araba duruyor ben hala tek başıma cesaret edemiyorum
Bir ara aşırı durgundu. Geliyordum kimseler olmuyordu.Hoşgeldiniz aktifdi topik zaten
önceden geliyormuydunuz nick mi değişti
İşin gücün rast gitsin, şimdiden kolay gelsinBugün çok iş var valiz hazırlıyacağım yarın ilk uçakla Ankara yolcusuyum
Telefon işini hal edeyim en çok içindeki tüm hesaplar nasıl diğerine geçireceğimi onu düşünüyorum
Aktarım yapılıyor efser hiç dert etme onuBugün çok iş var valiz hazırlıyacağım yarın ilk uçakla Ankara yolcusuyum
Telefon işini hal edeyim en çok içindeki tüm hesaplar nasıl diğerine geçireceğimi onu düşünüyorum
Tesbihat çekiyorum, yaaaa şuan bunu okuyorumm ayyy nasıl duygulandım
Tesbihat çekiyorum, yaaaa şuan bunu okuyorumm ayyy nasıl duygulandımbonusummm
Ben hep burdayım aşk olsunBir ara aşırı durgundu. Geliyordum kimseler olmuyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?