- 1 Aralık 2021
- 14.914
- 54.343
- 548
- 35
Epostanı kaydedince uygulamalar şifreyi unutsan bile geliyor bir çoğu da aktarılıyorBugün çok iş var valiz hazırlıyacağım yarın ilk uçakla Ankara yolcusuyum
Telefon işini hal edeyim en çok içindeki tüm hesaplar nasıl diğerine geçireceğimi onu düşünüyorum
Sweet bizim siteden cıkınca küçük tek arabanın geçebileceği bi yol var yani yol geniş ama esnaflar binalarda oturanlar sağlı sollu araba park ediyorlar o yüzden tek araba geçebiliyor. Karşıdan bi araba gelse ilk boşluğa girip ona yol vermek gerekiyor e bende korkuyorum o yüzden. Anlatabildim mi bilmiyorumTek başına çık mahallede turla
aa cok iyimisAktif Lora çatlağa iyi geliyormuş iğde çekirdeği. Bende benim kıza veriyorum boyu uzasın diye kemikleri gelişsin falan diye
Gonulmeyvesi seni göremedim sanki neredesin
Ayy çok geç bi cevap oldu ama iyiyim canım çok.sukur sen nasılsınSelam hoşbuldum canımnasılsın
Yok valla hızlıca okudum yani konulara genel olarak hakimimGönülmeyvesi geçmişi okurken baktı bitmiyor son sayfaya atladı ben şahidim
aldık şimdi resimleri aktarıyoruzEpostanı kaydedince uygulamalar şifreyi unutsan bile geliyor bir çoğu da aktarılıyor
Anladım canımSweet bizim siteden cıkınca küçük tek arabanın geçebileceği bi yol var yani yol geniş ama esnaflar binalarda oturanlar sağlı sollu araba park ediyorlar o yüzden tek araba geçebiliyor. Karşıdan bi araba gelse ilk boşluğa girip ona yol vermek gerekiyor e bende korkuyorum o yüzden. Anlatabildim mi bilmiyorum
Şükür iyiyim canımCanımmevde olamadım pek iki gündür giremedim ondan nasılsın
Hele İstanbul içinAnladım canımilk çıkışta tabi kolay değil onu yapmak
Valla ben şahsen İstanbul trafiğine giremem gibi geliyorHele İstanbul için
Ehliyeti herkesten farklı almalıyız eğitim çok kısıtlı.Valla ben şahsen İstanbul trafiğine giremem gibi geliyorçok fena orası ya
Bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?