Normal süpürgen yeniyse iyiyse seçenek düşün ama zaten o da iyi değil diyorsan al derimKocaayıya bir kahve bisey yapmalıyım bakaalım bütçe meselelerini bi masaya yatıralım dyson d si yanmaya basladi kafamda
Negzel cam siliyorCikan kirleri gördükce tansiyonum yükseliyordemek buralra hep piis diye geziyorum evde
Cam silmek ne kadar güzel nasıl nefiret edersinNegzel cam siliyorben cam silmekten nefret ediyorum, gidip su mendillerden aldım onlarla silicem buharlı makineyi düşünerek hsgshs
Çok gelişmiş robot gibiyim aynı anda yazıyor muhallebi yiyor çay içiyor güldür güldüre bakıyorum ve arada sorulan sorulara cevap veriyorumBende bendeee çay içiyorum yahuuuu güldürmeyin azzz
Mümkün değil bunları aynı anda yapmamÇok gelişmiş robot gibiyim aynı anda yazıyor muhallebi yiyor çsy içiyor güldür güldüre bakıyorum ve arada sorulan sorulara cevap veriyorum
Yazınca bile belim ağrıdıCam silmek ne kadar güzel nasıl nefiret edersin
Philips SpeedPro Max var memnunumTorbasiz dik süpürge kullanan var mığğ? (Dyson hariç)
Yarına yapma niyetim var inşallah dağıtmak istiyorumİrmik helvası yiyom ben de
Allah kabul etsin niyetiniYarına yapma niyetim var inşallah dağıtmak istiyorum
Ben yemiycektim ya kız tutturdu muhallebi diye kimse istemedi ben yedim onunla.boş çay içiyorummmm
Tatlı yiyenlere selam olsun
Seriii lütfenHızlı yazmazsam Lora kızar diye de arada girip çıkıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?