Kız iki tane atmışım ya
Ben aldığımda ucuzdu valla hshshsHepiniz mi zenginsiniz ulaherkeste dyson var herhal
Yabanaa atmaayayim bu bilgiyi. Iyi bisey istiyorum evet iyi olursa normal süpurgemi de degistirmicem.İyi bişey alayım diyorsanAktif Lora hepa filtreli olacak geri çıkartmasın tozları diye. Fantomda hepa yoktu ben kullanırken ama ıslak mendili dolardık filtresine sonra da atardık iyi olurdu.
Zenginliği geçti bu artık mecburi olduk elimizde dağılıyor süpürgeler.Hepiniz mi zenginsiniz ulaherkeste dyson var herhal
De mi Lora?Hepiniz mi zenginsiniz ulaherkeste dyson var herhal
Birde bu buharli fışkı cikardilar onu yapmazsak mikropluymus gibi gelir insanaLazer ışık var ya biz pis mikrop gibi hissedelim diye bilinçli yapılmış bir şey.
Bende ışık yok v10 kullanıyorum.
Burnumdan hıhladım ev halkı baktıBirde bu buharli fışkı cikardilar onu yapmazsak mikropluymus gibi gelir insana
Ben ona çok özeniyorum ya ama o kadar para vermemBirde bu buharli fışkı cikardilar onu yapmazsak mikropluymus gibi gelir insana
Ahiretliğim bende yokHepiniz mi zenginsiniz ulaherkeste dyson var herhal
Cikan kirleri gördükce tansiyonum yükseliyorBen ona çok özeniyorum ya ama o kadar para vermem
Bonus afedersin kahkaha attimEvcil hayvanım yok ama 2 kız bir kadın hayvan gibi saç döküyoruz yetmiyor oğlanın bacak kılları dökülüyor1 gün süpürme kapı arkalarına gübür birikiyor
Birde bu buharli fışkı cikardilar onu yapmazsak mikropluymus gibi gelir insana
Burnumdan hıhladım ev halkı baktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?