- 13 Ağustos 2020
- 15.688
- 89.096
- 598
- 32
Yine mi uyudunGünaydın
Mutfak toplu
Ben de yarı yarıya yaptım.İrmiği sütle seviyorum ya suyla sevemedim
Sabahın hatrı kaldı akşam yazayımYine mi uyudun
Bez değil asko 101den ıslak mendil gibi olan silme mendillerinden aldım, bence güzel siliyor aynada hiç iz bırakmadıHemsirecik Hangi bez cam siliyormus orayi atlamisim boyle siliyosun atıyossun cam pırıl pırıl mı oluyo ?
Dur yarın bi deneyimBez değil asko 101den ıslak mendil gibi olan silme mendillerinden aldım, bence güzel siliyor aynada hiç iz bırakmadı
Bonusum bugün de gittim ortopediyeTinnoş napıyosun? Ağrıların nasıl?
Bonusum bugün de gittim ortopediyeHastanede çalışmanın artı yönü işte
Biraz geçti ama istediğim gibi olmadı.Kesinlikle pilates ya da yüzme dedi doktor
Bende pilatese başlıyorum bonusumm
Dürterim minnoşum sağlıklı yaşam için yapalım vallaBen de başlayayım yani hareketleri ona çevireyim inşallah ya dürt beni ama
Benim ki de kırılmıştı garantisi geçmişti kemik gibi tutan üzerine sprey sıkılan yapıştırıcı ile yapıştırdımFırının kapak kulpu kırıldı
Servisten geldiler biri garantiye girer sizlik bir sey yok dedi diğeri garantiye girmiyebilir dedi
Bende 16 gündür düzenli yapıyorum tinnoşum iyi geliyorBonusum bugün de gittim ortopediyeHastanede çalışmanın artı yönü işte
Biraz geçti ama istediğim gibi olmadı.Kesinlikle pilates ya da yüzme dedi doktor
Kalmiyoooooo
Ben duvar pilatesi yapiyorumm, popommBonusum bugün de gittim ortopediyeHastanede çalışmanın artı yönü işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?