- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Yapmaya çalışcammmm çiçeeemmmKızlar hergun 100 Squat yaparsanız 1 ayda poponuz cokgzel oluyor
Musluk kenarına fırın kenarına ovarlok....Benim Bingöl balımm şimdii musluk mu kırıyor
20 20 yap aşkomm tekte olmirYapmaya çalışcammmm çiçeeemmm
Lidloş mu? Kadın musluk kırıyor lidloş oldu mu ona
inan bende şoktayımBenim Bingöl balımm şimdii musluk mu kırıyor
Hem de şu an gücünün farkındaBenim Bingöl balımm şimdii musluk mu kırıyor
Hanımların dikkatine overlok makinesi ayağınıza geldiMusluk kenarına fırın kenarına ovarlok....
Ay kadının sesiyle okudum hsgshwHanımların dikkatine overlok makinesi ayağınıza geldi
Halı, kilim, yolluk, paspas kenarına halıfleks kenarına overlok çekilir 5 dkda yapılır hemen teslim edilir.
Yenilemek istediğiniz şeyler varsa bana gönderinHanımların dikkatine overlok makinesi ayağınıza geldi
Halı, kilim, yolluk, paspas kenarına halıfleks kenarına overlok çekilir 5 dkda yapılır hemen teslim edilir.
Ben hala çay cikolat...Sahura kadar bişey yemiyeceğim çünkü tokum.
Bi muhallebi nasıl şişirdi beni
Ben hala çay cikolat...
Ne etiketiHer anpenyez83 etiketi yabıştıracak gibi hissediyorum saati gelince insanın canı istiyor
Gelde göbeeme anlatKuru çalılar yer tabi.
Dua grubunda her akşam hatırlatma etiketi yapıştırıyor da duamız bitti bi boşta kaldıkNe etiketi
Etiketten önce yetircem diye ne strese giriyorum yaDua grubunda her akşam hatırlatma etiketi yapıştırıyor da duamız bitti bi boşta kaldık
Allah kabul etsin askolarDua grubunda her akşam hatırlatma etiketi yapıştırıyor da duamız bitti bi boşta kaldık
Gelde göbeeme anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?