- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Lidloşummm memleketinle aram çok güzel hamd olsun seviyorum da
Allah kabul etsin askolarbende uzak kaldım gelirim yakında
65Kaç cm göbek çevresi? çok özel değilse tabi
Akşam edelimmm BonusummTinnoş platesi sabah mı akşam mı edeceğiz?
Ben ful oruca niyet edicem bu hafta Allahtan bir keder gelmezse
Maşallah Rabbim daha iyi etsinLidloşummm memleketinle aram çok güzel hamd olsun seviyorum daAllah’ın izniyle bir süre kalırız burda
Akşam edelimmm Bonusumm
Yaa nereye çiçeğimm üzüldümMaşallah Rabbim daha iyi etsingenelde ilk bi ön yargı oluyor ama sonrada seviliyor çok sevindim sevmene ❤ bizim gitme durumumuz olabilir yaza kadar ben de gitmeyelim diye dua ediyorum
Bazen karışıyor bonus yaChocolita çokomu da alıştırdık ne güzel okuyor
ALLAH kabul eylesin cancağzımmAralıksız Şabanın başınıda tutmak istiyorum inşallah bakalım
Anlaştık lüle saçlımmYarın akşamdan sonra başlayalım inşallah
Duanı severim çikommmmmBazen karışıyor bonus yabakıyorum salavat yerine 15 tane tevhid cekmisim fark etmesem gidiyor öyle. Şimdi ettahiyatu okurken salavat geliyor yine. Allah Allah diyorum ne çabuk oldu. Himmet abi gibi başa sariyorum
İnşallah 55 i görürüm yaaAldık nolucu
Ay hoş geldinn bende bir heyecanlandim
İki arkadaş yönetiyoruz. Takiple ilgilenen arkadaşımın yapabileceği kadar üyeyi alıyoruz. Küçük çocuk var ikimizde de. Gelmek isteyen herkes gelebilir tabi de. Liste olayı o şekilde
Kizz ben seni severim asıl çıktı oradan ballı irmikDuanı severim çikommmmm
Bazen karışıyor bonus yabakıyorum salavat yerine 15 tane tevhid cekmisim fark etmesem gidiyor öyle. Şimdi ettahiyatu okurken salavat geliyor yine. Allah Allah diyorum ne çabuk oldu. Himmet abi gibi başa sariyorum
Görürsün inşallah bende çok istiyorum aynı kilodayiz şu anİnşallah 55 i görürüm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?