- 2 Ağustos 2013
- 38.458
- 129.738
- 798
Dün çekmeceleri döktüm temizledim bakıyım başka yer varsa düzenlenecek gelirimBu ara mutfak döküp temizliyecek var mı ?
Aşağı yazılmış mı nasıl nasılBaş aşağı yazılmış olan varya ben onu düz yazı gibi okuyorum önüme düşerse buraya yapıştırayım
Hiç önünüze düşmedimi yazı aşağıdan yukarıya doğru tersten yazılmışAşağı yazılmış mı nasıl nasıl
Aynen okumaya aşağıdan başlıyor bak yine okudumEfser şöyle diyorum yaa abartacak bişey yok bunda herkes okur bence
Kuranı da böyle okuyabilirim hızlı olmaz tabi şimdi söyle neyimiz varAynen okumaya aşağıdan başlıyor bak yine okudumBen tersten okuyunca anlıyorum
Şifa olsun canımGünaydın bugün eşim baktı Ahsene ben uyudum biraz iyi geldi aşırı uykusuzum bu aralar erken de yatsam uyanamıyorum sabahları
Onu denemedim hiçKuranı da böyle okuyabilirim hızlı olmaz tabi şimdi söyle neyimiz var
En sevdiğim pijamalı tulumlu çocukBizim evin hali. Buna şükür geçen halı gözükmüyordu tüm oyuncakları taşımışlar buraya
Eki Görüntüle 3383091
En sevdiğim dağınıklıkBizim evin hali. Buna şükür geçen halı gözükmüyordu tüm oyuncakları taşımışlar buraya
Eki Görüntüle 3383091
Ayağındaki çizmeleri gördün müEn sevdiğim pijamalı tulumlu çocuk
Mutlaka ayak parmağımı değdiririm ben o sıcak şeye hshahahahab
Temizdir diye düşündükAyağındaki çizmeleri gördün mügiydi geldi içerden
Son teknoloji
Hani demir güllesi gibi bir şey ayakla ne alaka onunla birinin beynini ezsen dümdüz olur zatenMutlaka ayak parmağımı değdiririm ben o sıcak şeye hshahahahab
Yarı temizTemizdir diye düşündük
Aaaa doğum günün müü
Doğum günün kutlu olsun parem canım nice mutlu senelere
Nice sağlıklı huzurlu senelere parem
MssPARE
Pare yeni yaşını kutlarıım nice senelere, sağlıkla mutlulukla canım.
Gönlünden geçen herşey mutlulukla nasip olsun
Mutlu yillara
Hayırlı yaşların olsun
Nice güzel yaşların olsun paremmmm sağlıkla sıhhatle huzurla afiyetle
canım benim mutlu yıllar
Çok teşekkürler kızlar Allah razı olsun Inşallah hepimiz mutlu sağlık güzel yıllar yasarizMutlu yıllar paresağlıklı mutlu huzurlu uzun yılların olsun sevdiklerinle birlikte inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?