hayırlı olsun yeni işinİyi akşamlar canlarımmm, bugün pek bir iş yapmadım. Sabah bir iş görüşmesine gittim, yakın zamanda ise başlıyorum Allah izin verirse
Evde dünden kalan çorba ve pilav vardı yanına bezelye yaptım, tatlı olarakta fırında sütlaç yaptım
Albert Einstein da diklesliydiBenim de cümlelerimi devirdinEfser
Çok geçmiş olsunçok sağol canım gitmemmi geçen pazartesi iş yeri doktoruna çıkmıştım normal soğuk algınlığı ilaçları verdi, iyi gibiydim pazar günü tekrar fenalaştım.acile gittik faranjitsin dedi ağrı kesici,alerji ilacı ve çinko vitamini verdi. kullandım. ama başım felekat agrıyodu dün tekrar iş yeri doktoruna çıktım ben iyileşemedim başım çok kötü ağrıyo dedim sinüzüt olabilirsin dedi güçlü bi antibiyotik verdi. bakalım inşallah fayda eder. bugün düne göre biraz daha iyiyim çok şükür. oruç tutamadım kandilde namaz kılamadım istediğim kadar( banyo yapınca saçımı kurutmuyodum hiç belkide ondan oldu bundan sonra kurutucam )
ben genelde akşam yatmadan önce banyo yapar saçımada havlu sarıp yatıyodum. ama demekki ıslak kalıyo yinede artık kurutmadan yatmam çok ağrı çektim. 4 gün oldu. kapalıyım eşarp takıyorum iş yerim ofiste sıcak mutlaka ıslak yatmamdan oldu akıl olsun banaOf bu mevsimde hele olur mu hiç güzel kurut şapka falan tak başörtülüysen yünlü örtü kullan mutlaka
batsınlar inşallah tez vakitte
Allah razı olsun efserimÇok geçmiş olsun
Geçmiş olsun papatya dikkat et kurut artık saçlarınıben genelde akşam yatmadan önce banyo yapar saçımada havlu sarıp yatıyodum. ama demekki ıslak kalıyo yinede artık kurutmadan yatmam çok ağrı çektim. 4 gün oldu. kapalıyım eşarp takıyorum iş yerim ofiste sıcak mutlaka ıslak yatmamdan oldu akıl olsun bana
bendede yazıyo anlamını bilmiyorumKızlar ismimin yanında guru yazıyor sanki daha önce yazmıyordu yada ben fatketmedim yeni bi şeyse "guru" ne demek
yeni yaşın sana mutluluk,huzur,sağlık getirsinHadi yatalım uyuyalım
Sabah ben bir yaş daha yaşlı uyanacam
Sevinsem mi üzülsem mi
Şu diklesli ye gülerken şarjım bitti içimde patladı gülmemAlbert Einstein da diklesliydi
Bu da bizim kalkmıyacağız anlamına gelmez
Soğuk espiri zamanım gelmişŞu diklesli ye gülerken şarjım bitti içimde patladı gülmem
Ben farklı yorumladımDik lesli
Yatay lesli
Diye bir espiri gelir gibi oldu ama sakin olun yazmayacağım
çok sağol canım aynen kurutucam bana ders olsunGeçmiş olsun papatya dikkat et kurut artık saçlarını
Benim ihtiyacım var dip köşe oda oda girdim.. sıra mutfağa geldiBu ara mutfak döküp temizliyecek var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?